Jump to content

[Sims 4] WickedWhims Polish Translation | Polskie Tłumaczenie - [15.02.2018] UPDATED!

Recommended Posts

Posted

UPDATED     [15 February 2018]     UPDATED
ZAKTUALIZOWANE      
[15 Luty 2018]      ZAKTUALIZOWANE

- POLISH translation for WW 3.2.4.122f

WickedWhims_LP_POL_by_MyszkaPyszka [15-02-2018].rar

If you have any errors un-packing the file please use 7-zip

W przypadku jakichkolwiek problemów z rozpakowaniem użyj programu 7-zip

♥ Jak zawsze w razie znalezienia przez Was jakichkolwiek błędów proszę o informacje w tym poście ♥

♥ będę starała się wszystko na bieżąco poprawiać i aktualizować! ♥

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję za tłumaczenie :smile:

Mam pytanie, może ktoś wie. Po dodaniu jakiś modów + języka polskiego zniknęły mi męskie nogi. tzn całość jest niewidoczna jeśli jest rozebrana gdy np facet siedzi na sedesie lub uprawia seks. Może wie ktoś dlaczego i jak to naprawić? dostaje komunikat, że wystąpił błąd pliku "lastException.txt". Nie wiem jak się za to zabrać. wcześniej wszystko było ok

• 2 weeks later...
Posted

Witam tarfiłem na takie coś podczas zabawy z partnerką to jest nie spolszczone 

LOST VIRGINITY!

np. Marek lub Dominika lost his/her vaginal virginity! 

Lost his/her oral virginity! 

Lost his/her anal virginity!

Na razie więcej błędów nie trafiłem 

Posted
15 hours ago, Tobek25 said:

Witam tarfiłem na takie coś podczas zabawy z partnerką to jest nie spolszczone 

LOST VIRGINITY!

np. Marek lub Dominika lost his/her vaginal virginity! 

Lost his/her oral virginity! 

Lost his/her anal virginity!

Na razie więcej błędów nie trafiłem 

Prawdopodobnie masz zainstalowanego moda "Nisa’s Wicked Perversions" i to jest tekst z tego moda, ale mogę się mylić.

Posted
6 hours ago, staryportier said:

Prawdopodobnie masz zainstalowanego moda "Nisa’s Wicked Perversions" i to jest tekst z tego moda, ale mogę się mylić.

Okej dzięki za pomoc faktycznie miałem go wrzuconego 

• 2 weeks later...
Posted
On 6.03.2018 at 10:53 PM, Ewa33 said:

Hey przetłumaczysz mod z  5 marca ? Już  jest kolejna wersja 

Postaram się w najbliższym czasie, ostatnio nie mam chwili nawet dla siebie, ale niedługo wrzucę nową wersję spolszczenia, wybaczcie mały przestój :smile:

• 2 weeks later...
Posted

Mi nie działa tłumaczenie, to znaczy plik do tłumaczenia jest uszkodzony i nie mogę otworzyć owego winrara, próbowałam już 7-zip i nadal nic się nie dzieje ;_;

• 2 weeks later...
Posted

Była ostatnio aktualizacja moda, spolszczenie wrzucę na dniach w końcu dokończone do tej aktualizacji - aktualnie sesja mi się zbliża i mam ograniczony czas przez naukę :3 <3 

• 2 weeks later...
Posted

Każdego dnia zaglądam z nadzieją, że będzie aktualizacja. Myszka_Pyszka robi świetną robotę i już nie mogę się doczekać gdy zagram w pełni po polsku:)

• 2 weeks later...
Posted

Czekam na aktualizację tłumaczenia. ;) Skoro twórcy gry uniemożliwiają wybranie dowolnego języka to fajniej jest mieć wszystko po polsku…

PS. Tak na przyszłość: nazwy miesięcy odmieniamy, czyli "11 lutego", nie "11 luty".

Posted

Hej, czy możecie pomóc? 

1. pobrać plik

2. wypakować (wewnątrz 1 plik i instrukcja)

3. wkleić do modów w ea

4. w ustawieniach zaznaczyć zawartość zmodyfikowaną 

wszystko zrobione przy głównym menu pokazuje, że jest mod, lecz w grze on nie działa, co jest nie tak?

Posted

oczekuje na nową wersje tłumaczenia moda ponieważ wyszła nowa wersja już 3.3.4.129c wersja moda pochodzi z 11 maja 2018 r.

• 2 weeks later...
Posted
1 hour ago, ilovesexwithmydads said:

Mam pytanie: O co chodzi z tym package? wszystko zrobiłam tylko jest tam, że trzeba skopiowac i coś tam do package? Wyjaśnisz?

Przejdź do nowego tłumaczenia, bo ta użytkowniczka nie aktualizuje swojej pracy. Plik package należy włożyć do tego samego folderu, gdzie masz pliki moda.

• 4 weeks later...
Posted

Mam  pytanie   czy  mod  obecnie będzie aktualizowany  bo chyba   po   ostatniej aktualizacji   nie działa  prawidłowo   ,a  bynajmniej   nie chce mi wyskoczyć folder WW  więc wrócę do orginalnej   formy.