Jump to content

[Sims 4] WickedWhims Polish Translation | Polskie Tłumaczenie - [15.02.2018] UPDATED!

Recommended Posts

Posted
On 3/30/2019 at 1:01 PM, xDomax said:

U jak jest już tłumaczenie do najnowszej aktualizacji moda?

Stawiam że i tak się przedłuży bo z ostatnim update WW dodali parę nowych funkcji które zapewne dodają nie małą ilość tekstu :D O ile autorka tłumaczenia je robi to nie zobaczymy go chyba zbyt szybko

Posted
On 3/19/2019 at 11:11 PM, Myszka_Pyszka said:

Moi drodzy,

wybaczcie mi brak aktywności przez bardzo długi czas...

Powoli wracam do aktualizacji tłumaczenia :)  ♥ 

Przepraszam jeszcze raz, mam nadzieję, ze nadchodzące tłumaczenie wynagrodzi Wam brak aktualizacji przez tak długi okres czasu ♥♥♥ 

Dziękuję za wspaniałą wiadomość!:)

Posted

O nie, haha ostatnio wrzuciłem spolszczenie do moda,

bo kojarzyłem coś, że nikt nie tłumaczy go na polski, a tu taki zbieg okoliczności, myszka wróciła do tłumaczenia :d

• 4 weeks later...
Posted
On 4/4/2019 at 12:32 AM, wiher123 said:

Stawiam że i tak się przedłuży bo z ostatnim update WW dodali parę nowych funkcji które zapewne dodają nie małą ilość tekstu :D O ile autorka tłumaczenia je robi to nie zobaczymy go chyba zbyt szybko

To fakt, trochę tego doszło, ale już niedługo :)
Dodatkowo pracuję jeszcze nad spolszczeniem 'Nisa's Wicked Perversions' i później jeszcze 'Basemental Drugs' 

• 3 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

Cześć, mam ostatnio problem. Strasznie denerwuje mnie cenzura, a po pobraniu tego moda się pojawiła. Wiesz gdzie poustawiać, żeby znowu zniknęła?

• 4 months later...
Posted
On 5/31/2019 at 8:53 PM, Felesss said:

Siemanko, będzie jeszcze to tłumaczenie może zrobione, czy zrezygnował autor z pracy? :)

Z chęcią bym podjęła się tłumaczenia, ale nie wiem jakim programem edytować .package do czwórki :/

• 9 months later...
Posted
On 8/12/2020 at 4:01 PM, nieograniczona said:

Z chęcią bym podjęła się tłumaczenia, ale nie wiem jakim programem edytować .package do czwórki :/

Spolszczenia możesz dokonać używając Sims4Translator dzięki temu programowi uzyskujesz wyciągnięta bazę języka polskiego który sobie spolszczasz :)  Dzięki temu programowi otrzymasz nowy pilk który ma tylko spolszczenie co ułatwia sprawę z wydaniem aktualizacji do moda bo potem wystarczy załadować nowy mod dać import spolszczenia i linijki które są takie same zostaną zastąpione polskim a te nowe zostaną po angielsku wystarczy do polszczyć i zapisać i tak otrzymasz uaktualniony plik z aktualnym spolszczeniem Pozdrawiam.