dev1anceONE Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 On 3/30/2019 at 1:01 PM, xDomax said: U jak jest już tłumaczenie do najnowszej aktualizacji moda? Stawiam że i tak się przedłuży bo z ostatnim update WW dodali parę nowych funkcji które zapewne dodają nie małą ilość tekstu O ile autorka tłumaczenia je robi to nie zobaczymy go chyba zbyt szybko 1
Bookies Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Jakbyś potrzebowała pomocy z tłumczeniem to daj znać
Lallana9 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 On 3/19/2019 at 11:11 PM, Myszka_Pyszka said: Moi drodzy, wybaczcie mi brak aktywności przez bardzo długi czas... Powoli wracam do aktualizacji tłumaczenia ♥ Przepraszam jeszcze raz, mam nadzieję, ze nadchodzące tłumaczenie wynagrodzi Wam brak aktualizacji przez tak długi okres czasu ♥♥♥ Dziękuję za wspaniałą wiadomość!:)
Adrianmegusta Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 O nie, haha ostatnio wrzuciłem spolszczenie do moda, bo kojarzyłem coś, że nikt nie tłumaczy go na polski, a tu taki zbieg okoliczności, myszka wróciła do tłumaczenia :d
Myszka_Pyszka Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 On 4/4/2019 at 12:32 AM, wiher123 said: Stawiam że i tak się przedłuży bo z ostatnim update WW dodali parę nowych funkcji które zapewne dodają nie małą ilość tekstu O ile autorka tłumaczenia je robi to nie zobaczymy go chyba zbyt szybko To fakt, trochę tego doszło, ale już niedługo Dodatkowo pracuję jeszcze nad spolszczeniem 'Nisa's Wicked Perversions' i później jeszcze 'Basemental Drugs'
Asszny Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Siemanko, będzie jeszcze to tłumaczenie może zrobione, czy zrezygnował autor z pracy? :) 2
OlaRos Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Cześć, mam ostatnio problem. Strasznie denerwuje mnie cenzura, a po pobraniu tego moda się pojawiła. Wiesz gdzie poustawiać, żeby znowu zniknęła?
nieograniczona Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 On 5/31/2019 at 8:53 PM, Felesss said: Siemanko, będzie jeszcze to tłumaczenie może zrobione, czy zrezygnował autor z pracy? Z chęcią bym podjęła się tłumaczenia, ale nie wiem jakim programem edytować .package do czwórki
Astercholik Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 On 8/12/2020 at 4:01 PM, nieograniczona said: Z chęcią bym podjęła się tłumaczenia, ale nie wiem jakim programem edytować .package do czwórki Spolszczenia możesz dokonać używając Sims4Translator dzięki temu programowi uzyskujesz wyciągnięta bazę języka polskiego który sobie spolszczasz Dzięki temu programowi otrzymasz nowy pilk który ma tylko spolszczenie co ułatwia sprawę z wydaniem aktualizacji do moda bo potem wystarczy załadować nowy mod dać import spolszczenia i linijki które są takie same zostaną zastąpione polskim a te nowe zostaną po angielsku wystarczy do polszczyć i zapisać i tak otrzymasz uaktualniony plik z aktualnym spolszczeniem Pozdrawiam.
Recommended Posts