AlmaBrasileira Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 On 6/27/2018 at 3:00 PM, Mysia1991 said: Mam pytanie czy mod obecnie będzie aktualizowany bo chyba po ostatniej aktualizacji nie działa prawidłowo ,a bynajmniej nie chce mi wyskoczyć folder WW więc wrócę do orginalnej formy. Kurde, ludzie. Zamiast patrzeć tylko na wątek WW, przejrzyjcie forum. To tłumaczenie jest nieaktualne. To pobierajcie.
MrMormondo Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Albo ja jestem taki nie udolny albo link nie działa
Katya_Panda Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Potrzebna aktualizacja do najnowszej wersji po aktualizacji simsów
Guest Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 17 hours ago, epos199 said: Zaktualizuje ktoś do najnowszej wersji ? Ale ta autorka już nie tłumaczy
epos199 Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 On 11/18/2018 at 2:23 PM, Mysia1991 said: Ale ta autorka już nie tłumaczy No to niech ktoś inny przetłumaczy bo troche dziwnie miec angielsko-poslkie tłumaczenie
Guest Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 On 11/22/2018 at 3:36 PM, epos199 said: No to niech ktoś inny przetłumaczy bo troche dziwnie miec angielsko-poslkie tłumaczenie Z tego co wiem to autor chyba o nazwie Archangel tłumaczy.
epos199 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 On 12/9/2018 at 12:54 PM, Mysia1991 said: Z tego co wiem to autor chyba o nazwie Archangel tłumaczy. Tylko ze w sieci tego tłumaczenia nie ma :(
Guest Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 On 12/24/2018 at 11:23 AM, epos199 said: Tylko ze w sieci tego tłumaczenia nie ma masz link wystarczyło spojrzeć kilka komentarzy wcześniej
ta reklama jest straszna Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Wyskakuje mi błąd, że nie ma takiej strony, a następnie włącza się antywirus, że wykrył wirusa. Mógłby ktoś pomóc?
aniolek1575 Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Ja mam to samo wyskakuje mi błąd że nie ma takiej strony i włącza się antywirus że wykrył wirusa nie wiem dlaczego tak jest dziwne.
LiliumL Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Miałam to samo, ale jak wyłączyłam antywirusa to strona się pojawiła i pobieranie było możliwe. 1
loverquebo Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 On 1/8/2018 at 4:39 PM, Myszka_Pyszka said: Polish translation of WickedWhims mod for The Sims 4 Polskie tłumaczenie moda WickedWhims do The Sims 4 ====================================================================================================== ====================================================================================================== ENGLISH: Somebody before tried to make make Polish translation already but it was full of translation and syntax errors and now it even looks like it is not getting any updates anymore. So I tried my best to translate everything as it should be to Polish language. Translation compatible with WW version 3.2.4.122f - [11 February 2018] - tested, fully functional and is compatible with older versions WickedWhims. ====================================================================================================== ====================================================================================================== POLSKI: Ktoś próbował już wcześniej zrobić polskie tłumaczenie, jednak było ono pełne błędów - teraz nawet wygląda na to, że autor poprzedniego tłumaczenia już go nie aktualizuje. Dlatego postarałam się jak najlepiej przetłumaczyć wszystko tak, jak powinno być na język polski. Tłumaczenie aktualne z wersją WW 3.2.4.122f - [11 Luty 2018] - przetestowane, w pełni funkcjonalne i kompatybilne ze starszymi wersjami WickedWhims. ====================================================================================================== ====================================================================================================== Instalacja / Installation: 1. Pobierz plik / Download file [ WickedWhims_LP_POL_by_MyszkaPyszka [15-02-2018].rar ] 2. Rozpakuj plik .package / Unpack .package file 3. Skopiuj plik .package do folderu WickedWhims / Copy .package file to WickedWhims folder ====================================================================================================== ====================================================================================================== W razie znalezienia przez Was jakichkolwiek błędów proszę o informacje w tym poście, będę starała się wszystko na bieżąco poprawiać i aktualizować!! ====================================================================================================== ====================================================================================================== UPDATED [15 February 2018] UPDATED ZAKTUALIZOWANE [15 Luty 2018] ZAKTUALIZOWANE - POLISH translation for WW 3.2.4.122f WickedWhims_LP_POL_by_MyszkaPyszka [15-02-2018].rar If you have any errors un-packing the file please use 7-zip W przypadku jakichkolwiek problemów z rozpakowanie użyj programu 7-zip kiedy zrobisz tlumaczenie do wersji 4.3.5.139j?
Lisa_1989 Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Czemu nie działają mi w sims 4 Wicked Whoohoo modeNoż cholera chyba wszystko zrobiłam a nadal nie działa, oprócz tego że w tworzeniu simsa pojawia mi się w wyborze charakteru Wickedsim i nic poza tym. Pobrałam plik z polecanej strony z yt i dużo osóbu z nej ściągało , otworzyłam wypakowała do modów PACKAGE i co wszystko jest i wickedwork i wickedwhims a w simsach mi się nie włącza nie wiem może coś ominęłam o czymś zapomniałam może źle ściągnęłam jak chcecie może dać linki do stron z których w ściągaliście ten mod może mój plik był popsuty bo mody mi inne działają.
Guest Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 On 2/9/2019 at 6:44 PM, loverquebo said: kiedy zrobisz tlumaczenie do wersji 4.3.5.139j? Przecież ona już tego nie tłumaczy ,a przejął to inny autor .Szczerze ja raz nie dopatrzyłam się tego ale autor wstawił link. On teraz tłumaczy .
anto12q Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Witajcie szukam osób do pomocy przy tłumaczenie moda ponieważ wszyscy poprzedni autorzy nie aktualizowali swoich tłumaczeń wiec pomyślałem żeby zrobić nowe tłumaczenie do wersji 4.3.5.140.8. W plikach tekstowych dodałem tekst który trzeba przetłumaczyć Już trochę przetłumaczyłem Jak ktoś chciał by pomóc , proszę napisz Szukam osoby który zna dobrze angielski a nie z google tłumacz Nowy dokument tekstowy (6).txt Nowy dokument tekstowy.txt Nowy dokument tekstowy (2).txt Nowy dokument tekstowy (3).txt Nowy dokument tekstowy (4).txt Nowy dokument tekstowy (5).txt
Myszka_Pyszka Posted March 19, 2019 Author Posted March 19, 2019 Moi drodzy, wybaczcie mi brak aktywności przez bardzo długi czas... Powoli wracam do aktualizacji tłumaczenia ♥ Przepraszam jeszcze raz, mam nadzieję, ze nadchodzące tłumaczenie wynagrodzi Wam brak aktualizacji przez tak długi okres czasu ♥♥♥ 3
xDomax Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 U jak jest już tłumaczenie do najnowszej aktualizacji moda?
Recommended Posts