Jump to content

Recommended Posts

I know it can be done, but I just can't get it to work! I downloaded the Apropos2.1.0.0.10 and found a file to overwrite the config script with. I tried it in 3 ways:

1. Install Apropos 2 with Vortex, manually overwrite the script with the one I downloaded.

2. Install Apropos 2 with Vortex, zip up the script, install the script with Vortex.

3. Overwrite the script then zip up the whole Apropos 2, install with Vortex.

I also tried purging the modlist, deploying it again, sorting load order with LOOT.

I have access to the MCM menu, but I don't see any text popping up in any scenario. I tried the testing widget, and it makes a wall of text in a foreign language appear for a few moments. So I'm at a loss.

 

Please help! :c

Link to comment
39 minutes ago, Vixrotre said:

I know it can be done, but I just can't get it to work! I downloaded the Apropos2.1.0.0.10 and found a file to overwrite the config script with. I tried it in 3 ways:

1. Install Apropos 2 with Vortex, manually overwrite the script with the one I downloaded.

2. Install Apropos 2 with Vortex, zip up the script, install the script with Vortex.

3. Overwrite the script then zip up the whole Apropos 2, install with Vortex.

I also tried purging the modlist, deploying it again, sorting load order with LOOT.

I have access to the MCM menu, but I don't see any text popping up in any scenario. I tried the testing widget, and it makes a wall of text in a foreign language appear for a few moments. So I'm at a loss.

 

Please help! :c

You may want to take a look here, especially the section on the specific versions of the tools that are working for others:

 

Link to comment
9 hours ago, Waveslider1 said:

You may want to take a look here, especially the section on the specific versions of the tools that are working for others:

 

It works! :D Turns out I downloaded the wrong version of JContainers, swapped it out for the most recent SE one and it all runs!

A bit confused, cause when Severio Pelagia was having his fun, Apropos claimed he's a bunch of tentacles. Unless there's more to him than meets the eye. <.< >.>

 

Thanks a lot for your help, I wouldn't have figured it out for a whiiile by myself!

Link to comment
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Sorry this seemed the more appropriate place to put this.

I was having an issue with the Wear and Tear Textures not showing, probably due to other textures and limited slots.

Apropos2 seems to be working, but the SlaveTatsSE 1.3.5.2 Body Section is grayed out.  The face is working fine.  But apparently, for SE,  this was fixed by going into Data\skse\plugins\skee64.ini and increasing the iNumOverlays=12 which is I guess the max?  It defaults to 6.

It's probably a safe bet to increase the face to 6 as well.  I did it and it seems to still work.

Link to comment
  • 2 months later...

Hi every one,

 

I'm having an issue with the Wear and tear and I can't figure it out. My states won't go down no mater what I do. (unless I manually change them.)

I wanted Her to heal over time or with the use of items (skooma) mostly but even after doing some test nothing drops.

V-State 8

A-state 5

O- state 3

 

for a test I did the following

Degrade 3.0

maximum value 600

frequency 1 HR

Chance of WT heal 100

 

then I downed 6 skooma and slept for an hour. 

no change to the states. 

 

Does anyone know what I'm doing wrong?

Link to comment
  • 5 months later...
On 2/24/2021 at 12:27 AM, Jbet said:

Hi every one,

 

I'm having an issue with the Wear and tear and I can't figure it out. My states won't go down no mater what I do. (unless I manually change them.)

I wanted Her to heal over time or with the use of items (skooma) mostly but even after doing some test nothing drops.

V-State 8

A-state 5

O- state 3

 

for a test I did the following

Degrade 3.0

maximum value 600

frequency 1 HR

Chance of WT heal 100

 

then I downed 6 skooma and slept for an hour. 

no change to the states. 

 

Does anyone know what I'm doing wrong?

I got the same problem

Link to comment
  • 3 months later...

Ah, the dreaded old thread that mentions an issue but it seems no one has a solution for it... Because I too have the problem with Wear and Tear stats not going down. Chaurus eggs seem to work, but simply waiting or sleeping does nothing.

 

Sorry for necro. Just frustrating. 

Link to comment
  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...