Jump to content
IGNORED

Help please


Recommended Posts

Hey, I'm having this weird glitch where animations don't start on my character. But on npc they work fine. I'm thinking it's probably something overwriting another mod or something. Could I get someones loading order for vortex. It be easier to figure out with that. Thank you. 

Link to comment
2 hours ago, pchater said:

Hey, I'm having this weird glitch where animations don't start on my character. But on npc they work fine. I'm thinking it's probably something overwriting another mod or something. Could I get someones loading order for vortex. It be easier to figure out with that. Thank you. 

Did you build your body in Bodyslide with the Morph box ticked?

Link to comment

My username supposed to be sarcastic, guess it's not so.

 

I also did a clean install of game with fresh install of mods, and new save file. I also used boldyslide with morph ticked on. I'm still having issues, not really sure why animations for npc work flawlessly. 

 

 

 

 

 

loading1.JPG

loading2.JPG

Link to comment

My first guess would be something to do with a "unique pc" type of mod blocking your character from copying for the animation. But, doesn't look like anything like that is installed.

 

Path forward would be to make a much lighter build with only AAF and one animation pack installed. See if that works. If so, then you know its one of these other mods or even just the order they are in and you can start to install, test and deduce from there.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...