hana120 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Hot little image of my mage being caught by a vampire by being bitten.
Eye Wish Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Brisa Follower with new hair and CBBE body. 2
Guest Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 8 hours ago, Kokan said: Выявить скрытое содержимое Выявить скрытое содержимое Выявить скрытое содержимое Выявить скрытое содержимое Выявить скрытое содержимое причёска с физикой от dint 99?
Guest Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 hours ago, makosh said: причёска с физикой от dint 99? Yes, wing 27
Guest Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 2 часа назад Кокан сказал: Да, крыло 27 порт или версия ле?
Guest Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 33 minutes ago, makosh said: порт или версия ле? порт
Sampon Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 On 8/27/2019 at 7:18 PM, Benmc20 said: Please.... mod, hair, clothes... and weapon...? HELP's ! 1
Guest Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 I'm obsessed with stairs. https://arianwesadventures.wordpress.com/2019/11/06/spiral-staircase/
Guest Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 The_Elder_Scrolls_V__Skyrim_Special_Edition_2019_11.07_-_10_29_43_04.mp4
Sampon Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Cryodiil... Rigmor Game. I flew like a horse ship to the border and crashed... off the grid... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler ... édes istenem! Ekkora hatalmas szart! "Rigmor of Cyrodiil" ... ez egy szenvedés. Amilyen antik a kinézete, annyira játszhatatlan, mert mindig kifagy ha valami animáció lejátszás történik. Ami azt illeti a "Beyond Skyrim Bruma" játékkal már a határon összeakad. A kettő együtt nem játszható. beléptem a Bruma várba majd kicsit később ki és lefagyott. Megtaláltam az átjárót egy rossz szimat végén és csak egy irányú... Égkoszorú felé. Ha átmegy rajta valaki, nincs vissza út! Gondolom, újra meg kellene tenni az utat körbe a határállomás felé.... bár nekem nem jött össze, mert már előtte lezuhant mint a lóléghajó. Elképzelni sem tudom, hogy sikerült a játék videót elkészíteni mert nálam ez egy hatalmas katasztrófa. Ettől függetlenül persze egy olyan telepítésen, amin semmi más nincs mint az alap és ez talán jól dolgozik. Esetleg talán ... úgy. Nem tudom és mert már töröltem, nem is nagyon fogom megtudni ez a cucc mire képes.... Hogy készült a probléma? Rámentem a hídra és lefagyott... Újra töltöttem az utolsó mentést és ez történt... egyszerű. Minden extra nélküli. Visszatértem ehhez a csodához... most "csak" kifagy... Örülök, ha valaki hiba nélkül képes végigtolni... Valamelyik ló eltűnik és a játék kifagy... 9. történet vagyis a játék felénél...
Guest Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 First two runs in Nurndural, I was using Vivid Weathers, Real Lighting Overhaul and Skyland Markarth white textures. Then I finished the quest, and claimed Clockwork Castle as a home for my character. Now, many weeks later, I returned to Nurndural with Rustic Weathers, Relighting Skyrim and Gecko's textures. If I only knew it would be so much better...
zeliar Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 1 hour ago, Kokan said: Outfit? https://www.patreon.com/posts/h2135s-halloween-31272287
Guest Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 3 minutes ago, zeliar said: https://www.patreon.com/posts/h2135s-halloween-31272287 thanks, i forgot i already have one ?
Recommended Posts