Jump to content

Face error

Recommended Posts

Posted

046.gif.8c8dcb140512afeb36798b89ddc57298.gifHi ... hello.

Oh yes. I also looked at the search engine and for most hits it says: Oooops

The point is in the picture. No face texture ...

The victim is Rayya

It just disappeared at once. This is how it turned out.

Maybe some program is messing up ... yes.

I turned it off one by one .... the problem stayed up.

I put a separate texture in the right place ... nothing.

But ... I can't leave the house anymore because the game crashes. Chaos...

Any Ideas?    help.gif.3a24b54c337aebd0776f7d141d9579e0.gif.c581b7bf2e962527007f3824196861e8.gif

Spoiler

image.png.a6573d3b6c0ce4093015ad5b8018b8d4.png

===========

Üdv... helló.

Ó... igen. Megnéztem a keresőt is és a legtöbb találatra azt írja : Oooops

A lényeg a képen. Nincs arctextura... 

Az áldozat : Rayya

Egyszerre csak megszűnt. Ilyen lett. 

Talán valamelyik program bekavar... igen.

Kikapcsolgattam egyesével.... a probléma fent maradt.

De... már nem tudok kilépni a házból mert a játék összeomlik. Káosz...

Raktam be külön texturát a megfelelő helyre... semmi.

Posted

Usually caused by missing textures.

You have a mod which is changing her face without providing the textures.

Look in your mod collection for a NPC overhaul mod.

Check at Nexus site (i assume you downloaded mod from there) and verify you have latest version and mod is not inherently buggy. Look at messages in POSTS tab and BUGS tab (if any available).

Otherwise uninstall NPC overhaul mod and replace it with another NPC overhaul mod.

Posted

If I seen that in my game I would open console(tilde key) and click on face dorked npc so that it would tell me which mod touched that npc last. Player id# can also be taking which could be used in xedit to show you all mods(esp's) that are touching that npc 

Posted

I looked at the mod at Nexus site. There is also a patch for Unofficial Skyrim Patch. Did you also download and install that patch?

Mod should be loaded late but you probably have to create a new game to see full effect. Save game stores information about mod load order, so changing load order and loading old save may not work.

Posted
24 minutes ago, Shadowbroker3495 said:

Unofficial Skyrim Patch

5678.JPG.58fe1c6f70eb67d8d6c6fe0e7355c4be.JPG

I started it because it was requested by several programs ... I don't use it ... and I had no problems. But it has been running for a long time ... There are many mistakes ...

* No ... it's not an invisible texture ... it's broken! I went in and ... threw it back. At least I didn't fall off the map ... bj.gif.7ecdf04959dd8c1c8a7b472bdc8179ea.gif

And no. This is not a vaginal or ass depiction. This stillborn cave ... 

image.png.c100cb6c3531bc883e10ec566840aff5.png

--------------------

Elindítottam, mert több program is kérte... Nem szoktam használni... és nem voltak gondjaim. De már rég óta fut... Sok hiba is van...

* Nem... it nem láthatatlan a textúra... hanem törött! Belementem és... hátrább visszadobott. Legalább nem estem ki a térképről... 

És, nem. Ez nem vagina vagy segg ábrázolás. Ez a halvaszületett barlang...

Tudod... hátra arc... vagy TCL ... *ha engedi. 

Posted

ok, so you are using Unofficial Skyrim Patch but did you also download the NPC Overhaul patch for Unofficial Skyrim Patch then? Listed after version 3 on Nexus site.

At Nexus site i looked at what people have been writing about mod and several people have complained about different body and face color. So a common problem with that mod.

Usually missing textures is indicated by blue color. Face is more like pale white so maybe it is something different causing problem.

Not sure what though. I've never seen this problem before.

Maybe consider using a different NPC overhaul mod with less problems. NPC Overhaul mod is quite old.

Posted
13 hours ago, Shadowbroker3495 said:

NPC Overhaul patch

I'm sorry about my darkness ... but I don't understand if it's not the above ... then what?  :weary:

...  If the above isn't ... then what is it?

--------------------

Sajnálom a sötétségem... de nem értem ha nem a fenti az... akkor mi?  help.gif.3a24b54c337aebd0776f7d141d9579e0.gif.30d6035082a0823a78bc482e2213be61.gif

Posted

Unfortunately there is often no simple solution to fixing modding problems.

You have to do some debugging to find the mod(s) causing your game to behave strange.

While debugging -> to avoid slow default game intro use a mod like Skyrim Unbound. Lets you skip normal intro.

- disable most mods leaving only the most technical necessary mods active + Skyrim Unbound

- create new game and test it.

- if no visual bugs then add more mods, create new game and test it

- repeat until you start getting visual errors

- the latest X number of mods you added must contain the mod causing the visual problem

- disable latest X number of mods, one by one, create new game for each mod disabled and test it

- repeat until you can isolate the specific mod causing the problem

A lot of work but sometimes there is only the hard way to solve modding problems.

Posted
1 hour ago, csacskamacska said:

I'm sorry about my darkness ... but I don't understand if it's not the above ... then what?  :weary:

...  If the above isn't ... then what is it?

--------------------

Sajnálom a sötétségem... de nem értem ha nem a fenti az... akkor mi?  help.gif.3a24b54c337aebd0776f7d141d9579e0.gif.30d6035082a0823a78bc482e2213be61.gif

You're so confused that I don't wonder why you're a regular visitor to this topic.

Posted
49 minutes ago, Shadowbroker3495 said:

Unfortunately

Yeah... Starting post ... please read!

"Maybe some program is messing up ... yes.

I turned it off one by one .... the problem stayed up.

I put a separate texture in the right place ... nothing."

*else? Other?

----------

És mivel sajnos ez már leírt... nincs semmi új a gépeken... (nap alatt vagy a felhők mentén)

Jó... bizonyára fordító szar... 

Talán nem minden érthető... de ezért van 2 nyelven! Írjam még oroszul és/vagy kínai nyelven? 

Az azonos körök azt mutatják ... lövünk.

A lényeg szerint az új játék... *hibát* ír és így vagy úgy de valamiért a legváratlanabb pillanatban kirúg... egy *hatalmas kacifántos kuszaság*

Minden 3 mentésből... kettővel vissza kell lépni és akkor folytatható a játék addig amíg magától fel nem adja vagy a működést meg nem unja. 

* A probléma egyszerre csak lett... Tudod... mint a nyári zivatarban a villám. 

Nincs előzmény és nincs semmi módosítás... 

Nincs mit törölni vagy pótolni, mert semmi sem volt ami az ** adott egyetlen eset ** járulékaként ezt okozhatta volna.

Ötletem nincs...  be.gif.d5f74702665781865f236e41ba7cca2e.gif

Ami volt megcsináltam. 

Az alap tézist a test fizika és a mempancs húzza... Ahogy láttam ezeknek az igen és nem beállításai súlyos rendet vágnak a játékban.

A mostani beállítások jó dolgoznak a test működtetésében. A mell kellemesen pattog és nem a seggem és a fejel között száguldozik.

A seggem nem folyik szét...

Összességében megfelelőnek tűnik. (annak ellenére, hogy csak egy rossz beállítás és a saját testem kocsonyaszerű maszlaggá változik)

Van:

- KS Hairdo's

- KS Hairdos - HDT

* ...feltettem mert jó ha van. Csinosabb az NPC. Ha nincs az sem baj... nincs semmi változás (nyilván a jelen problémában).

NPC_Overhaul

* feltettem... de láthatóan nem csinál semmit. Mindegy a jelenléte.

Faj kompatibilitási kiegészítők

* ... ezeket kikapcsoltam és ki is vettem de nem is érintheti és változás sem volt. Korábbi mentés visszatöltve... 

- Van ami az új faj indításnál bedönti a játékot... nyilván nincs használatban.

Brawl Bugs CE

* ... ennek a léte mindegy. Szinte semmiféle vizet nem zavar... Ha van, van és ha nincs, nincs.  Talán csinál valamit ha nincs nem is tűnik fel.

** Semmi egyéb személyi változó nincs bekapcsolva ami az adott problémára okot adhat. Egy ilyen cuccos amúgy is csak módosít és nem megszüntet...

Posted
51 minutes ago, MaxRex said:

regular visitor

我在想一个好的答案
  对于这真的...
令人振奋和
一个令人兴奋的有用条目。
但我不会分享...
你可能认为这是冒犯!

就像你自己的嗝...

Posted

Here's an example ... if a bug starts ... is it contagious?

Rayya is flawless ... but * in return * now I'm at fault.

This is horror ...!

Spoiler

image.png.3ac501110602ed3ce193e9053ffc7f14.png

-----------------------

Itt a példa... ha egy hiba elkezdődik... akkor az ragályos? 

Rayya hiba nélküli... de *cserébe* most én vagyok hibás. 

Ez borzalom ...! 

Posted
On 10/5/2021 at 10:40 AM, Shadowbroker3495 said:

disable most mods

Diese Lehren sind gut, denn sie sind halb wahr.

Wenn das Spiel hauptsächlich auf Plug-Ins basiert, ist diese Art von Ratschlägen nichts wert.

Enderal wurde auch repariert und mit einer neuen Geschichte bereichert.

Ich musste lange warten...aber es hat sich gelohnt.

Auch das alte Backup ist GUT!

Aber das .... AHHH ...

-----------------------------------------

Azért jók ezek a tanok, mert félig igazak*.

* Amikor a játék nagyobb részt beépülőkre támaszkodik az efféle tanács semmit sem ér. 

Kell példa... mert hát a példa tanít és utalást ad... a példa "A" déli régió. Bruma. Sok hasonlatos van... DE EZ... ez a lényegi. Az olyan mint a Rigmor... hát...

Szóval. A példa és a megoldás akkor hasznos, ha a megoldás tényeket tálal. A vedd ki a felét... a játék el se indul vagy összeomlik. Akkor a másikat... HAHAHA....

A játék fut... stabil és örömök... *azonban bizonyos rejtett helyeken annyi a hiba benne, hogy azt kívánod bár csak ne is működne! Az efféle gátolja a feladat végrehajtást!

Tehát 10 órákat nyomod a legnagyobb boldogságban és kiderül... nemcsináltál semmit! Ez... UNALMAS!  cry.gif.f09c2f5c83d1ccb91b689337499f66be.gif

A játék szórakoztat és nem bosszant vagy nem az unalmasságra vagy az unalomra épül. A játéknak szórakoztatnia KELL!   ay.gif.13037f70a081115b191bf4ff7d93fa0e.gif

Mentéstisztító program... ami mondjuk nincs. Működő. Olyan, amit bárki képes használni. BÁRKI... olyan, nincs.

A lényege lehetne, hogy mindent kivegyen ami nélkülözhető és mindet semlegesre állítson ami feltételes és legalább egy üres mentés szükséges a végső tisztításához.

Az ilyen programot... új játék indításnak hívják. A gond akkor van, ha az új játék már az elején leomlik... 

Na... most van az a pillanat, hogy "ugye... semmi extra program nem futott az új játék indulásakor" téma!?

De ha nem fut az extrák néhány változata, akkor nincsenek az alternatív indítási lehetőségek. Ezért... az alternatívákhoz kell igazítani a válogatást.

És még így is... Nagyon célirányos egy minden nélküli indítási próba. Csak a hivatalos kiadvány a baromságok nélkül. Tudod szekerezés és csacsogás...

Ja jól lefutott, akkor lehet tovább menni. HA NEM...?! Akkor ÚJRA le kell tölteni a játékot mert feltételezett a sérülés.

** Azonban...

Problémák vannak? Akkor - jegyezd meg a sorrendet... LOOT és jöhet az ami még nem volt... baszakodás.viannen_89.gif.066ddd6a2c591fe543454e8024e6c79b.gif

- Át kell rendezni a terhelést mert bizonyára vannak *gondolok.

- Nem jött össze? Ó... van ez így. Ne hidd, hogy elsőre minden klappol!

És... talán nincs szerencséd vagy megunod.

- Te sem gondolhatsz mindenre! Ezért elég a Meshes, SEQ, Loadsetting és a Scripts könyvtárak átnevezése. Ezzel sok probléma megszűnhet. Akár egy üres és tiszta játék.

Ám... ha valami megtörik... az nem igazán állítható vissza. A javítással lehet némi szerencse... 0.001%.

Sok mentést visszamenni és a dolgokat újra meg ismét ellenőrizni. A játék stabilitása viszont és minden bizonnyal borul...

Fut a baromságod 5000 órát és szeretnéd elkezdeni ismét? ...tényleg? (Beteg vagy!)

- Elölről?

- A kezdetektől?

Nem, nem hiszem.

Az idegen nyelven történő használat eleve megborítja a játékot és az értékét... nullázza!

De ha sok a frissítés amit feltelepítesz és utána jön a baj akkor lehet, hogy elég visszaállítani a régi programot és egy korábbi mentést betölteni... 7GB mentésem volt és nemrég a nagy részét töröltem a korábbi változókkal és környezettel. 20GB azonnal felszabadult...

* És tényleg... ki a pokol olvassa el a változás na meg az ajánlási jegyzetet akkor, ha a leírás és a felkínált... jelentős előnyt mutat!? Hibákat javít!?

* Ki a pokol ír változás jegyzéket magának minden egyes módosításkor amit elkövet?

- Ez a megoldás jó... mivel visszanézhető és a korábbi állás stabilizálható.  De ilyet... szinte senki sem csinál.

A Játék... gurul a golyó és pördül a kocka.... Ha valami elromlik... MINDEN TÖRÖLVE! Van másik játék... A fertőzött meg úgy is visszatér, ha megnyugodott...yahoo.gif.670fbc8f9a2a8a9860fea5df5e761cdc.gif

Posted

Rayya is added by Heathfire therefore her facegen files should be

Data\Meshes\actors\character\FaceGenData\FaceGeom\HearthFires.esm\00005215.nif

and

Data\textures\actors\character\facegendata\facetint\HearthFires.esm\00005215.dds

If you look in the archive of the NPC overhaul there does not appear to be a Hearthfire.esm folder under meshes or textures.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...