Jump to content

[IDEA] Devious Requirements/Regulations for Dawnguard, Collage of Winterhold.


Recommended Posts

I have been playing with Devious Regulations and it's addon Harder Devious Regulations, and had a thought about having something similar for Dawnguard and the Collage of Winterhold. For the lore starting with Dawnguard, when the Dragonborn either joins the Dawnguard or Vampires each faction would require the Dragonborn to wear certain devices (such as plugs, belt, collar etc.) which can buff certain things like archery, one handed, magic etc. As well as serve as motivation and insurance the Dragonborn doesn't betray either faction. Now for the Dawnguard faction this will probably have to take place after finding Serana and returning to them. For the Volkhair it's upon joining them, sense Lord Harkon would be a fool to outright trust the Dragonborn who was a member of the Dawnguard and mortal, possible werewolf on top of it. So he may require you to wear certain items to help keep you in check and prevent you from betraying him. Could do a small side quest where Serana steals the keys from her father, just before you fight him, and even may have an option where Serana forces the player to wear devices as well in order to protect her self and her mother, to ensure you don't cross them like you did Harkon, could even add a player slavery questline or option for it as well, where you may earn her trust and be released of the devices. Or have it to where the player has to wear them while in the Castle or when they have Serana as a companion (you can transform into a VL or WW with devices on, done it several times, just after transforming back they are requiped, also for the werewolf if you want you can download Moonlight Tales, which as the ability to auto equip items you where wearing if that is a concern).  For Dawnguard it would be similar. Now for the Collage, as a new female student you may be required to wear a chastity device, with added plugs to ensure the female students spend less time fucking around and more time studying (the devices can help boost magicka or certain magic schools, or defence against magick, optional to prevent this from interviewing with other quests requiring devices, can make it to where the player needs to at least have a belt on, regardless of where it's from) in addition to make sure the player actually uses magic the player will be required to wear locking mittens (there is a mod that allows you to use magic with mittens that can be used to help with this) so ensure the player can't use any other weapon but magic, when doing Collage based quests. They can be removed after the quests to prevent them from interfering with other quests. 

Link to comment
  • 3 months later...

Fordítsd le magadnak... én is ezt teszem.   ---   Translate it yourself... that's what I do...  I'll do it too.

 

...óo... ne már... ezt a katonai részen már felvonultatta valaki. Csatlakozz a viharhoz vagy a birodalomhoz és kapsz egy csomó korlátozót ami megvéd az agresszív társaidtól. Nem baszhatsz és téged sem fog senki megerőszakolni... habár mint ismert az eszközökhöz mindenkinek van kulcsa, csak neked nincs. Ha a seregben a női katonáknak ilyet írnának elő... talán egy női katona se lenne. A megkülönböztetés és a diszkrimináció elleni világ effélét soha nem fogadna el. Vagy igen?
Ha igen... ki lenne eléggé tökös ahhoz, hogy a rendeletet megalkossa és bevezesse? Hány képviselőt kellene megvásárolni egy ilyesmi beállításáért? Talán egy művelt ember efféléhez nem adja a nevét... de mindig voltak és vannak na meg persze lesznek kivételek!

Ez a felállás semmiben nem különbözik attól, hogy a nőket arra kényszerítsék hogy a szexuális igényeket kiszolgálják és a puska helyett a --fruska-- felállás legyen a trendi.

A katonának jelentkező nők nem katonai hanem szexuális szolgálatot adnak amennyiben a felvételt nyernek a különböző próbák és mutatványok után. 

Amennyiben felvételt nyernek egy pöcsruhába öltözve csillognak és a fegyver amit kapnak az egy hatalmas műfasz amivel felnyársalhatnak vagy ütlegelnek minden arra méltó ellenfelet... akár egy pallossal. (nagy kard)

A kilátások egyszerűen mesések és akárkinek a szája a füléig érhet.

 

A hajnalőr rész sokkal több hibát hagyott függőben mint a többi kiegészítő. Már az indulás is problémás. A felvételi társalgáshoz alany kell és a pasi szinte soha nincs az országban annak ellenére, hogy a beszélgetés kifejezetten az ország területére utal és nem említ más lehetséges helyszínt. Az én megoldásom a megtalálásra a "menj a forráshoz" megoldás volt. 

"Player.MoveTo xx003477" -- nyilván az xx azt jelzi ami a telepítésedben az aktuális szám, ami lehet, 01, 02, 03... stb. vagy más. Meg kell nézni a konzol segít a ismerésében. Amit ez a parancs csinál, hogy odavisz bárhova ahol a pasi van és nem kell keresgetni. Nyilván ez akkor előnyös, amikor a pasi jelzője nincs jelen. (legutóbb a medveember barlanghoz vitt... és ne legyen semmi kétség afelől, hogy könnyű menet amikor mindenféle extra kiegészítő azt várja, hogy élvezd a látványos megaláztatásod és megalázkodásod miközben nyögsz a medvék alatt... akár a társaiddal együtt... órákon át)

 

A csajnak a felvételi beszélgetés után oda kéne adni a korlátozó, visszatartó, megfékező és egyéb dolgokat és kötelezni arra, hogy pucérra vetkőzzön?

---komolytalan---

 

Így semmi különbség nem volna a "Slaverun Reloaded" attrakciótól.

//(rabszolgavágta újratöltve) ... persze a "rabszolgafutás" is megfelel, habár ez nem teljesen fedi a jellemzőt.//

 

Amit többnyire mindenki elfelejt, minden a játékosra éleződik és a többi szereplő csak azt tudja amit "mondanak" neki... vagyis semmit!

 

A vámpírként játszók... sokféle alkalmazást használhatnak ami az életerőt kivonja az áldozatból. Látványos ámde némi felújítást igénylő módok.

 

1027561514_SkyrimSE2020-05-2500-05-32-20.jpg.b5e26b17459e4f978808df8191db2c58.jpg

Szöveg kiegészítés: Már egy csomó nőt felcsinált és nem szeretném, ha még több medveember születne.

 

 

Ha játszani akarsz... játssz és élvezd... remek móka....

923696411_SkyrimSE2020-05-2500-22-44-68.jpg.b574cf56067fb43dd54af439238038a8.jpg

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more information, see our Privacy Policy & Terms of Use