Jump to content

Bodyslide: zap settings and batch builds


0x8421

Recommended Posts

Not sure if I'm doing something wrong or it just isn't possible to work, but here goes.

 

Recently I decided to drop in pregnant-weighted tbbp armors to my build. ( it's the one by cornelius_t ) I don't like permanently overwriting files, so I just manually set the data directory and slapped it in as a mod organizer package ignoring all the this isn't formatted correctly blah blah blah. Still works fine.

 

In bodyslide I start on the HDT body build, load my slider set, and then batch build it to all the armors.  Still works fine there too.

 

However, if I go back to a specific armor in bodyslide (like, say, CT77 Fur 0) and mess with the zap settings and rebuild it, then that un-does the pregnant-weighting stuff from the batch build.

 

Or to put it specifically I can remove the thong or have pregnant bellies showing for a set of armor, but not both.

 

Is there a way to change zap settings AND preserve the batch build stuff?

Link to comment

Not sure if I'm doing something wrong or it just isn't possible to work, but here goes.

 

Recently I decided to drop in pregnant-weighted tbbp armors to my build. ( it's the one by cornelius_t ) I don't like permanently overwriting files, so I just manually set the data directory and slapped it in as a mod organizer package ignoring all the this isn't formatted correctly blah blah blah. Still works fine.

 

In bodyslide I start on the HDT body build, load my slider set, and then batch build it to all the armors.  Still works fine there too.

 

However, if I go back to a specific armor in bodyslide (like, say, CT77 Fur 0) and mess with the zap settings and rebuild it, then that un-does the pregnant-weighting stuff from the batch build.

 

Or to put it specifically I can remove the thong or have pregnant bellies showing for a set of armor, but not both.

 

Is there a way to change zap settings AND preserve the batch build stuff?

 

just for clarification, you didn't load the "slider set" you loaded the "slider preset". Loading the "slider set" is a completely different thing entirely.

 

Terminology mixups like this can cause problems getting help. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...