germanicus Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Postoji li netko na ovom forumu iz Hrvatske? Željan sam malo komunicirnja na našem jeziku. Molim, javite se. Hvala. Link to comment
nonusnomeni Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Postoji li netko na ovom forumu iz Hrvatske? Željan sam malo komunicirnja na našem jeziku. Molim, javite se. Hvala. "komuniciranja" Link to comment
germanicus Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Pozdrav, ma tipkarska greška u rano jutro Link to comment
nonusnomeni Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 no problemo ali osobno mislim da bi ovaj topic trebao biti samo za upoznavanje a ostatak konverzacije da bi se trebao odvijati preko pm-a s tim da na mene ne računaš jer ja ti i nisam baš pretjerano druželjubiv zato i preferiram belosvetske forume jer mi se sviđa skrivati u sjeni anonimnosti Link to comment
germanicus Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Sve OK. Naravno, i mislio sam na našem jeziku pričati samo preko PM da ne povrijedim pravila ponašanja foruma i ostale koje bi to moglo iritirat. U svakom slučaju, hvala na javljanju. Link to comment
Rosaline Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ja sam iz hrvatske ali nisam baš aktivan na ovome forumu, rijetko kad dođem,imam osjećaj da jednostavno Skyrim dio ovoga foruma izumire, bas je šteta, siguran sam da se može napravit još puno dobrih modova za skyrim Link to comment
germanicus Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Bok, hvala na javljanju. Meni se sviđa što je forum malo više bacio naglasak na sex. Za sve ostale modove odem na nexus. No, premda ima malo više sex modova, ovaj forum nudi i dosta drugih. Čuj, ja sam tu "stalna ptica" pa ako ti nešto zatreba, slobodno mi pošalji poruku na PM. Drago mi je da si se javio. Link to comment
Angrybird Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Never been there how cool is Croatia ? How's crime and living expenses? Link to comment
nonusnomeni Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Never been there how cool is Croatia ? How's crime and living expenses? very very low crime rate and very expensive for locals thanks to so many taxes Link to comment
Chaos63 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Never been there how cool is Croatia ? How's crime and living expenses? very very low crime rate and very expensive for locals thanks to so many taxes Thanks to turists, more like. U Dubrovniku je kava 30 kuna a za hotel moram dic hipoteku, ljudi su jebeno poludili... Link to comment
nonusnomeni Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Never been there how cool is Croatia ? How's crime and living expenses? very very low crime rate and very expensive for locals thanks to so many taxes Thanks to turists, more like. U Dubrovniku je kava 30 kuna a za hotel moram dic hipoteku, ljudi su jebeno poludili... ma nisu krivi furešti nego naš mentalitet svi bi htjeli preko noći postat milijunaši Link to comment
germanicus Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 nonusnomeni - hvala ti da si odgovorio na pitanje o skupoći umjesto mene. Namjeravao sam mu odgovoriti, međutim, tada mi se nije dalo. Svaka čast na podršci. chaos63 - svugdje u našoj zemlji varaju i kradu. To je postao zaštitni znak, kako naše države (političara) tako i naroda. I slažem se, mentalitet ovoga naroda otišao je u kurac. Svi bi brzu lovu na uštap sirotinje i radnika, pa onda i turista, a usloga je toliko loša da je sramota reći da je usluga ono što nude. Link to comment
DMCDante Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Ja nisam iz Hrvatske nego iz popisane Bosne, ne postam mnogo ako ikako ali citam forum dnevno. Pozdrav iz Sarajeva. Link to comment
germanicus Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Hej, DMCDante, zašto popišane Bosne?! Meni je Bosna full OK. Hvala ti na javljanju. Link to comment
nonusnomeni Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Hej, DMCDante, zašto popišane Bosne?! Meni je Bosna full OK. Hvala ti na javljanju. pa možda jer je Bosna veći cirkus i od Hrvatske po pitanju korupcije i nepotizma Link to comment
Starless Aeon Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Pozdrav Balkanskoj ekipi iz Srbije (jos jedne u nizu "cirkuskih" zemalja)! Link to comment
DMCDante Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Hej, DMCDante, zašto popišane Bosne?! Meni je Bosna full OK. Hvala ti na javljanju. Popišana je što se zovem Robert a ne Ragib ili Ramiz, sad će 3 godine da nemogu dospijeti do posla tako da sam očajan. Na sreću posjedujem hrvatsku putovnicu pa ćim bude nekog novca odoh ja iz ove rupe. Link to comment
germanicus Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Pozdrav Crni Stanoje, drago mi je da si se javio. DMC - žao mi je što to čujem. Ja sam već 15 godina bez posla u zemlji koja živi na temljima lažnih obećanja i bajki i nema toliko izražen etnički problem. Link to comment
Starless Aeon Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Takodje germanicus. Mislim da je sto se tice posla i laznih obecanja situacija generalno svuda ista u bivsoj Jugi.Nego, da vam ne spamujem temu previse, see ya around guys! Link to comment
Chaos63 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Hej, DMCDante, zašto popišane Bosne?! Meni je Bosna full OK. Hvala ti na javljanju. Popišana je što se zovem Robert a ne Ragib ili Ramiz, sad će 3 godine da nemogu dospijeti do posla tako da sam očajan. Na sreću posjedujem hrvatsku putovnicu pa ćim bude nekog novca odoh ja iz ove rupe. pffffft...bosna mora da je puseci krater, cim vidis hrvarsku kao "upgrade". Ako nisi primjetio, svi bjeze u svabiju i svajcarsku glavom bez obzira momentalno kad izadu iz faksa. Bolje ti teraj negdje drugdje... Link to comment
germanicus Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 I ja bih volio ća ići odavde. Zemlje full u rasulu kak god okreneš, ali ne mogu. Mnogo je razloga zašto moram ostati. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.