Jump to content
IGNORED

Help installing


Recommended Posts

I need help installing the mod and its requirements, when i start a new game it just closes.

And if i load the mods in a existing save it shows my character as a missing model... can plz someone help me?

 

My FNIS is doing some wierd stuff maybe its that

 

FNIS Behavior V7.5   26-1-2020 20:50:51
Skyrim 32bit: 1.9.32.0 - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Skyrim\ (Steam)

>>Warning: \character\character assets female\skeleton_female.hkx not Skyrim compatible<<
>>Warning: \character\character assets\skeleton.hkx not Skyrim compatible<<
Skeleton(hkx) female: Unknown (99 bones)   male: Unknown (99 bones)

Reading DD V4.0.0 ... 
Reading DD2 V4.0.0 ... 
Reading DD3 V4.1.0 ... 
Reading DDSL V4.0.0 ... 
Reading FNISBase V7.5 ... 
Reading SexLab V1.62 ... 
Reading SexLabAroused V?.? ... 
Reading SexLabCreature V1.61 ... 
Reading SlaverunReloaded V1.00 ... 
>>Warning: \character\behaviors\FNIS_XPMSE_Behavior.hkx not Skyrim compatible<<
Reading XPMSE V7.2 ... 
Reading ZaZAnimationPack V8.00 ... 

All Anim Lists scanned. Generating Behavior Files...
Alternate Animation mods: 5 sets: 64 total groups: 288 added file slots: 2221 alternate files: 1125

Creature Pack not installed

 4315 animations for 11 mods successfully included (character).

 3 Warning(s).
 

 

Link to comment
55 minutes ago, diegogizmo said:

My FNIS is doing some wierd stuff maybe its that

No it isn't. It is you who is doing things wrong.

You appear to have the correct skeleton XPMSE but have perhaps chosen the wrong option(s) when you installed it. Or perhaps you have let something else overwrite it. Either way, reinstall it and choose the first option (HDT? it's the top option) and let XPMSE overwrite everything else.

If you do it correctly you will get this:

Skeleton(hkx) female: Unknown (126 bones)   male: Unknown (126 bones).

Link to comment
On 1/27/2020 at 9:46 PM, diegogizmo said:

 only the Devious Devices are missing textures.

Are they showing purple/pink (single color) or just invisible?

 

For single color problem you actually didn't install the textures or you didn't load DD mods in order of Assets, Integration, Expansion.

 

If invisible you need to run batch build in Bodyslide. It's not textures but meshes that were missing in that case.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...