Guest Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 (edited) Polish Translation » 167d WickedWhims_POL_PL_v167d.package Edited April 30, 2022 by Erav
Astercholik Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 (edited) On 6/26/2022 at 8:49 PM, AxelMen said: Czy ma ktoś tłumaczenie do najnowszej wersji? On 10/14/2022 at 7:26 PM, kaze721 said: Nikt już nie gra w the sims 4? Pytam, bo nigdzie nie ma tłumaczenia do wersji 170k. Czy po prostu już nikt nie tłumaczy? Jest tłumaczenie - anonym0123 je wykonała i pasuję do 170k -> Jak szukacie większej ilości tłumaczeń w moim poście z Tłumaczeniami macie Link do serwera Discord Edited December 5, 2022 by Astercholik
Astercholik Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 15 minutes ago, kaze721 said: Ja używałem v172.8. Jaka jest różnica między 170k, a 172.8? Bo zauważyłem, że jak wgrałem wersje v175.3 to wyskoczył błąd i niektóre funkcje były bez napisów, czyli puste. I jeszcze jedno pytanie. Zauważyłem błędy z zapisami gry. Krótko mówiąc po wczytaniu gry mod nie chce się prawidłowo załadować i po kliknięciu ustawienia wyskakuje komunikat informujący o tym że mod powinien z automatu załadować, zeruje więc mi wszystko do ustawień domyślnych moda, poza tym cofa mi się o kilka godzin dzień, a u jednego sima zerują mi się punkty aspiracji. Czy ma to związek z brakiem aktualizacji tego moda, bo jak napisałem korzystam z tego 172.8 czy po prostu jakaś animacja psuje grę? Pytam, bo oprócz tego moda, tylko animacje wgrywam i ewentualnie te mody które są rekomendowane. Muszę w takiej sytuacji częściej zapisywać grę i w razie czego odzyskiwać działający prawidłowo zapis gry. Tak czy inaczej wgram tego 170k i zobaczę na nim, bo szczerze mówiąc wcześniej nie miałem z tym problemu. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz wcześniej. Nie zauważyłem twojej odpowiedzi, więc odpisuje teraz. Raz jeszcze dzięki. To lecę wgrać ten 170k i te tłumaczenie anonym0123. Mam nadzieje że nie będzie żadnych błędów z tłumaczeniem itp. Najnowsza wersja to170k po poprawkach która tutaj jest, natomiast dla wersji płatnej jest 175.3 i jest do najnowszej gry. Braki mogą wynikać z niekompatybilności tłumaczenia ono jest do 170k i 172.8 dla 175.3 nie zadziała lub będzie mod polsko angielski. I wersja którą masz jest płatna ale nie aktualna. Co do błędów niestety wszystko po aktualizacji gry trzeba weryfikować.
Astercholik Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 (edited) On 12/8/2022 at 12:51 PM, kaze721 said: Siemka ponownie. Dzięki za odpowiedzi. Ogólnie chciałem żebyś mi odpowiedział na temat tych różnić między wersją publiczną, a tą płatną ale już ogarnąłem tą kwestię. Poza tym okazało się że jednak starsza wersja 172.8 o ile działa, to niestety nie jest zbyt stabilna, bo po zainstalowaniu 170k wszystko działa elegancko i nie muszę się już bawić z stanami gry. Jednakże postanowiłem spolszczyć tą wersje 175.3. Program też już ogarnąłem, więc sobie trochę powalczę. Tym bardziej że nie jest tego, aż tak dużo. A jak szybko pójdzie, to jeszcze jakieś poprawki zrobię. Z mojej strony, to wszystko raz jeszcze dzięki za odpowiedzi. No płatna ma to czego nie ma darmowa kilka dodatkowych opcji/rozwiązań Nie działało ci 172.8 bo jest nie aktualne tą wersję zastąpiła 175.3 Jest PL do 175.3 ale tłumaczenie nie jest udostępnione dla osób trzecich Jak masz Discord to wbij sobie do mnie na serwer masz tam 1k tłumaczeń i tam mnie częściej namierzysz niż tutaj. link jest w tym poście: Edited December 9, 2022 by Astercholik
BigParis Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 On 12/9/2022 at 6:43 PM, Astercholik said: No płatna ma to czego nie ma darmowa kilka dodatkowych opcji/rozwiązań Nie działało ci 172.8 bo jest nie aktualne tą wersję zastąpiła 175.3 Jest PL do 175.3 ale tłumaczenie nie jest udostępnione dla osób trzecich Jak masz Discord to wbij sobie do mnie na serwer masz tam 1k tłumaczeń i tam mnie częściej namierzysz niż tutaj. link jest w tym poście: A gdzie można się skontaktować z tymi osobami co przetłumaczyły nową wersję tego moda bo ja mam i pilnie potrzebuje??
Astercholik Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 44 minutes ago, BigParis said: A gdzie można się skontaktować z tymi osobami co przetłumaczyły nową wersję tego moda bo ja mam i pilnie potrzebuje?? Dziś użytkownik Anonim aktualizował WW więc tak pytaj do jakiej wersji był robiony
martuuxd Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 On 12/22/2022 at 8:35 PM, Astercholik said: Dzisiaj używam Anonim Update WW, więc proszę zapytać, jaka wersja została wykonana Znajdę najnowsze tłumaczenie WW na discord (albo gdziekolwiek)? Przeszukałam discorda i nie widzę, ale może to ja coś źle robię
Astercholik Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 (edited) 5 hours ago, martuuxd said: Znajdę najnowsze tłumaczenie WW na discord (albo gdziekolwiek)? Przeszukałam discorda i nie widzę, ale może to ja coś źle robię Naprawdę tak ciężko wam to odnaleźć gdzie twórca ma tu GŁÓWNY POST NA FORUM? Po 2 w 2022r pisałaś w tym poście komentarz I jeżeli pytasz o TS4PTM - to nie ma tam WW, było do puki aktualny tłumacz nie odszedł z serwera. WIEC DAM INSTRUKCJĘ DLA OSÓB PYTAJĄCYCH WIECZNIE O TO SAMO: Ważna na dzień 05.02.2023r Spoiler 1. U samej góry forum widnieje zakładka Download KLIKAMY w nią, następnie wysunie się dodatkowe menu z którego wybieramy kategorię The Sims 4, tutaj możemy kliknąć kategorię WickedWhims ale nie musimy) W zależności co wybraliście to i tak 1 przypiętym POSTEM jest ten od MODYFIKACJI WickedWhims więc klikamy w owy POST 2. W treści posta szukamy magicznego słowa Translations który po POLSKU oznacza TŁUMACZENIA: 3. Następnie zaraz pod owym słowem widnieje napis Click Here to go the Translations List (PL: Kliknij tutaj, aby przejść do listy tłumaczeń), po czym zostaniemy przeniesieni na nowa stronę w której aktualnie w 1 pozycji jest POLSKIE TŁUMACZENIE klikamy w nie. 4. Wyświetli nam się kolejny nowy post w którym pobieramy tłumaczenie - z tego co pamiętam brakuje mu AŻ 2 nowych linijek - i to tam proszę bombardować twórce o aktualizację bo aktualnie ten użytkownik tym się opiekuje. Pobieramy tłumaczenie cieszymy się polską WERSJĄ WW. Edited February 5, 2023 by Astercholik 1
Astercholik Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 @Adrianmegusta Jak możesz weź zamknij tutaj możliwość pisania bo ci Ludzie robią niepotrzebny spam myślę że powyższa instrukcja zakończy wieczne i te same pytania.
Kams818XX Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Ma ktoś tłumaczenie do najnowszej wersji? Albo jest w stanie wytłumaczyć jak samemu to spolszczenie aktualizować?
Astercholik Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 (edited) On 2/19/2023 at 11:43 PM, AxelMen said: Ma ktoś tłumaczenie do najnowszej wersji? Albo jest w stanie wytłumaczyć jak samemu to spolszczenie aktualizować? 3 posty wyżej masz instrukcję ewentualnie tu jest najnowsza wersja: Edited March 1, 2023 by Astercholik
Recommended Posts