Teela88 Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Cześć. W jaki sposób tłumaczysz mody (bez dodawania oryginału/mesh'a)? Ja gdy próbuje usunąć wszystkie instancje poza polskimi i zapisuje je jako osobny plik za pomocą The Sims Studio to nie pojawiają się one w grze :< Co trzeba zrobić, by plik z tłumaczeniem "połączył" się z oryginałem?
maggda9898 Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Dziękuję bardzo! Byłam mega zawiedziona jak już od jesieni tamtego roku nie można było liczyć na polskie tłumaczenie, co prawda angielski umiem bardzo dobrze i nie było dla mnie problemem granie z modem po angielsku, ale polskie tłumaczenie dużo ułatwia do płynności gry Także bardzo sie cieszę i jeszcze raz dziękuję za twoją pracę.
Adrianmegusta Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 On 5/3/2019 at 10:37 PM, Teela88 said: Cześć. W jaki sposób tłumaczysz mody (bez dodawania oryginału/mesh'a)? Ja gdy próbuje usunąć wszystkie instancje poza polskimi i zapisuje je jako osobny plik za pomocą The Sims Studio to nie pojawiają się one w grze :< Co trzeba zrobić, by plik z tłumaczeniem "połączył" się z oryginałem? Szczerze to nie mam pojęcia. Akurat do moda WickedWhims, autor dodał oddzielny plik, który trzeba przetłumaczyć i nie ma potrzeby wklejania go do moda. Wydaje mi się, że nie wszystkie mody mogą mieć oddzielny plik z tłumaczeniami, tylko muszą one być razem z modem i nie można ich oddzielić do dowolnego pobrania.
spaceofsilliness Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Dziękuje życiu, że jeszcze takie dobre osoby jak ty istnieją
gtx123 Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Hej. A czy ktoś z miłych tu obecnych nie przetłumaczył może aktualnego nisas wicked perversions? Może autor tego tłumaczenia byłby łaskaw stworzyć takowe? ?? Pozdrawiam
KolorBiały Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Wszystko elegancko. Quote Hej. A czy ktoś z miłych tu obecnych nie przetłumaczył może aktualnego nisas wicked perversions? Może autor tego tłumaczenia byłby łaskaw stworzyć takowe? ?? Pozdrawiam Też mam wielką nadzieję, ze takowe się pojawi.
Lallana9 Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Jest nowa wersja: 4.3.5.142c - 22 June 2019 Naprawia poważny błąd.
sobka10 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Hej, a orientuje się ktoś czy jest może jakieś aktualne tłumaczenie dla Basemental Drugs?
Chantarii Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Piszę bo mam problem. Zainstalowałam Wicked (najnowszą wersję), tłumaczenie oraz animacje jedno z twórców (aktualizowaną). Ponadto mam inne mody Problem w tym że Wicked wogóle mi się nie pojawia w grze - mam powiadomienia na starcie gry że są mody zainstalowane, ale nie ma ich w grze. Pomożesz? inne mody też niezbyt działają. Spoiler
Goldenfork Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 On 4/14/2019 at 11:18 PM, KolorBiały said: Wrzuć WW luźno do folderu /mods/ i do /mods/ spolszczenie, pewnie masz coś z folderami pojebane. Najlepiej jak nie ma podfolderów. Włącz też działanie skryptów w opcjach, ale obstawiam ze masz odpalone i że podstawowy WW Ci działa. Właśnie mam taki problem, że wrzucam do samego folderu /mods/ i niestety nie działa, nawet mi się gra nie włącza tylko pokazuje błąd...
Adrianmegusta Posted July 17, 2019 Author Posted July 17, 2019 44 minutes ago, fliperowsky said: Ej czemu nie mozna pobrac tlumaczenia? W jaki sposób nie można? U mnie wszystko działa.
kamszot2122 Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Dzięki jesteś wielki ! chcę seksu z tłumaczem. szkoda że gra nie jest online mmo to bym ci loda zrobił 1
Adrianmegusta Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 6 hours ago, kamszot2122 said: Dzięki jesteś wielki ! chcę seksu z tłumaczem. szkoda że gra nie jest online mmo to bym ci loda zrobił To było najkreatywniejsze podziękowanie jakie dostałem, dzięki ?
venillv Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 caluje hiper mocno i dziekuje z calego serduszka <3
lklbl Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Mam takie pytanko bo próbuję już długi czas i nic nie mogę poradzić, mianowicie mam tak jakby tylko pół tego moda. Simsy są nagie przy tworzeniu np. ale już w grze nie ma opcji wicked. Przy uruchamianiu gry wszystkie mody które wrzuciłem są widoczne, ale nic się nie da zrobić. Pomoże ktoś?
KolorBiały Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 @lklbl Usuń wszystko związane z tym modem. Zrób folder o nazwie "!!!!!!!!!!!!!!!!!WICKED WHIMS", wrzuć wszystkie pliki moda i spolszczenia. Wrzuć ten folder do folderu /mods/ o ile wcześniej tego nie zrobiłeś. Jak to nie działa to jakiś problem z innym modem. Usuń też CNWW o ile masz tego moda, przynajmniej na czas testów.
Sajkodeliki Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 cześć, mam problem z uruchomieniem tego moda. Nie jestem w stanie go wypakować. Korzystam z winRARa, a jednak plik pobiera mi się w formacie, z którym nie jestem w stanie nic zrobić
Recommended Posts