Jump to content

[SIMS4] Polish translation for WickedWhims - for update v162g [22.01.2021] [Projekt skończony]

Recommended Posts

Posted

Cześć. W jaki sposób tłumaczysz mody (bez dodawania oryginału/mesh'a)? Ja gdy próbuje usunąć wszystkie instancje poza polskimi i zapisuje je jako osobny plik za pomocą The Sims Studio to nie pojawiają się one w grze :<  Co trzeba zrobić, by plik z tłumaczeniem "połączył" się z oryginałem? 

Posted

Dziękuję bardzo! Byłam mega zawiedziona jak już od jesieni tamtego roku nie można było liczyć na polskie tłumaczenie, co prawda angielski umiem bardzo dobrze i nie było dla mnie problemem granie z modem po angielsku, ale polskie tłumaczenie dużo ułatwia do płynności gry :D Także bardzo sie cieszę i jeszcze raz dziękuję za twoją pracę. :)

Posted
On 5/3/2019 at 10:37 PM, Teela88 said:

Cześć. W jaki sposób tłumaczysz mody (bez dodawania oryginału/mesh'a)? Ja gdy próbuje usunąć wszystkie instancje poza polskimi i zapisuje je jako osobny plik za pomocą The Sims Studio to nie pojawiają się one w grze :<  Co trzeba zrobić, by plik z tłumaczeniem "połączył" się z oryginałem? 

Szczerze to nie mam pojęcia. Akurat do moda WickedWhims, autor dodał oddzielny plik, który trzeba przetłumaczyć i nie ma potrzeby wklejania go do moda. Wydaje mi się, że nie wszystkie mody mogą mieć oddzielny plik z tłumaczeniami, tylko muszą one być razem z modem i nie można ich oddzielić do dowolnego pobrania. 

• 5 weeks later...
Posted

Hej. A czy ktoś z miłych tu obecnych nie przetłumaczył może aktualnego nisas wicked perversions? 

Może autor tego tłumaczenia byłby łaskaw stworzyć takowe? ??

Pozdrawiam

Posted

Wszystko elegancko. 

Hej. A czy ktoś z miłych tu obecnych nie przetłumaczył może aktualnego nisas wicked perversions? 

Może autor tego tłumaczenia byłby łaskaw stworzyć takowe? ??

Pozdrawiam

Też mam wielką nadzieję, ze takowe się pojawi. 

Posted

Piszę bo mam problem.

Zainstalowałam Wicked (najnowszą wersję), tłumaczenie oraz animacje jedno z twórców (aktualizowaną). Ponadto mam inne mody

Problem w tym że Wicked wogóle mi się nie pojawia w grze - mam powiadomienia na starcie gry że są mody zainstalowane, ale nie ma ich w grze.

Pomożesz?

inne mody też niezbyt działają.

Spoiler

• 2 weeks later...
Posted
On 4/14/2019 at 11:18 PM, KolorBiały said:

Wrzuć WW luźno do folderu /mods/ i do /mods/ spolszczenie, pewnie masz coś z folderami pojebane. Najlepiej jak nie ma podfolderów. Włącz też działanie skryptów w opcjach, ale obstawiam ze masz odpalone i że podstawowy WW Ci działa.

Właśnie mam taki problem, że wrzucam do samego folderu /mods/ i niestety nie działa, nawet mi się gra nie włącza tylko pokazuje błąd... :(

Posted
6 hours ago, kamszot2122 said:

Dzięki jesteś wielki ! chcę seksu z tłumaczem. szkoda że gra nie jest online mmo to bym ci loda zrobił :D

To było najkreatywniejsze podziękowanie jakie dostałem, dzięki ?

Posted

Mam takie pytanko bo próbuję już długi czas i nic nie mogę poradzić, mianowicie mam tak jakby tylko pół tego moda. Simsy są nagie przy tworzeniu np. ale już w grze nie ma opcji wicked. Przy uruchamianiu gry wszystkie mody które wrzuciłem są widoczne, ale nic się nie da zrobić. Pomoże ktoś?

Posted

@lklbl 

Usuń wszystko związane z tym modem. Zrób folder o nazwie "!!!!!!!!!!!!!!!!!WICKED WHIMS", wrzuć wszystkie pliki moda i spolszczenia. Wrzuć ten folder do folderu /mods/ o ile wcześniej tego nie zrobiłeś. Jak to nie działa to jakiś problem z innym modem. 

Usuń też CNWW o ile masz tego moda, przynajmniej na czas testów.

• 3 weeks later...
Posted

cześć, mam problem z uruchomieniem tego moda. Nie jestem w stanie go wypakować. Korzystam z winRARa, a jednak plik pobiera mi się w formacie, z którym nie jestem w stanie nic zrobić