Jump to content

[SIMS4] Polish translation for WickedWhims - for update v162g [22.01.2021] [Projekt skończony]

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie testowałem ale już sie jaram, zajebiście, dzięki! ❤️

btw. to teraz jednorazowo takie tłumaczenie, czy będziesz się starał na bieżąco z kolejnym update?

Posted
14 minutes ago, asdfasdfasdfgasd said:

Jeszcze nie testowałem ale już sie jaram, zajebiście, dzięki! ❤️

btw. to teraz jednorazowo takie tłumaczenie, czy będziesz się starał na bieżąco z kolejnym update?

Na bieżąco, mam tyle wolnego czasu i chęci, że raczej nie porzucę tego pomysłu prędko :)

Posted

Jeśli masz aż tyle wolnego czasu może byś zajrzał też na moda - 

- obstawiam że też tego używasz, może i to by dało rade spolszczyć? Ostatni update spolszczenia był milion lat temu a ten mod też dodaje wiele ciekawych rzeczy w połączeniu z WW.

Posted

Wrzuć WW luźno do folderu /mods/ i do /mods/ spolszczenie, pewnie masz coś z folderami pojebane. Najlepiej jak nie ma podfolderów. Włącz też działanie skryptów w opcjach, ale obstawiam ze masz odpalone i że podstawowy WW Ci działa.

Posted

U mnie nie działa. Nie mam ani WW w podfolderze, ani tłumaczenia. W okienku informującym o zainstalowanych modyfikacjach na początku gry jest tłumaczenie, ale po wejściu do gry wszystko jest po angielsku.

Posted
8 minutes ago, kaktusik262 said:

U mnie nie działa. Nie mam ani WW w podfolderze, ani tłumaczenia. W okienku informującym o zainstalowanych modyfikacjach na początku gry jest tłumaczenie, ale po wejściu do gry wszystko jest po angielsku.

Tak, tak to wina najnowszej wtorkowej aktualizacji do gry. Czekam na odpowiedź Turbo dotyczącą tłumaczeń.

Posted
11 minutes ago, Adrianmegusta said:

Tak, tak to wina najnowszej wtorkowej aktualizacji do gry. Czekam na odpowiedź Turbo dotyczącą tłumaczeń.

Już myślałam, że to ja coś robię źle. Czyli pozostaje tylko czekać?

Posted
3 hours ago, Bookies said:

Sam mod został już zaktualizowamy :) Teraz trzeba tylko tłumaczenie zaktualizowac :) Chyba, że gdzieś już jest 

Jest, już zaktualizowane, w tym właśnie poście.

Posted

Dziękować ci   za aktualizację .Jaki byś  polecił mod jeszcze?

Posted
24 minutes ago, Mysia1991 said:

Dziękować ci   za aktualizację .Jaki byś  polecił mod jeszcze?

To jest dobre pytanie, ale to już zależy od tego jaką zawartość chcesz mieć w swojej grze.

Posted
1 hour ago, Adrianmegusta said:

To jest dobre pytanie, ale to już zależy od tego jaką zawartość chcesz mieć w swojej grze.

To też  prawda ,a tobie też  nie wyświetlają się niektóre nazwy animacji po spolszczeniu ?

Posted
3 hours ago, Mysia1991 said:

To też  prawda ,a tobie też  nie wyświetlają się niektóre nazwy animacji po spolszczeniu ?

Dodałem notatkę do tego, to jest wina aktualizacji simsów 16.04, Ea ma to naprawić do piątku podobno. 

Posted
19 hours ago, Adrianmegusta said:

Dodałem notatkę do tego, to jest wina aktualizacji simsów 16.04, Ea ma to naprawić do piątku podobno. 

Dobrze wiedzieć .Cóż Zawsze EA coś psoci  ,choć nie tak jak mi fachowcy z serwisu ,który w  nazwie ma  Komputer.Ci to pojechali mi nieźle nie dość ,że miesiąc czekałam na laptopa to choć wymienili  kilka rzeczy to nie wspomnieli ,że wyrwali   3 śrubki z czego dwie przy zawiasach .Niestety nie chcą naprawić ,a nie zająknęli się przy oddawaniu sprzętu .