Jump to content

I have the mods installed but for some reason the game says theyre not installed.


WolfMaster69

Recommended Posts

So i just got fallout 4 today and i wanted to check out a few mods so when i tried to use nexus MM it wouldnt work, so i went with vortex and with all the other mods they seem to work out pretty good but when i tried to install a few mods like animations IT WONT WORK ! so if you could please help me out since im still new to modding in general. 

 

Thank you and merry christmas. 

Link to comment
3 hours ago, WolfMaster69 said:

So i just got fallout 4 today and i wanted to check out a few mods so when i tried to use nexus MM it wouldnt work, so i went with vortex and with all the other mods they seem to work out pretty good but when i tried to install a few mods like animations IT WONT WORK ! so if you could please help me out since im still new to modding in general. 

 

Thank you and merry christmas. 

Did you setup F4SE and MCM correctly?

Link to comment

Yes i even removed alot of the mods and set up just AAF, Script extender, atomic lust, Mutant Lust, and boston breeder as a test and so far nothign yet...but whats weird is that before when i had the other reanimation mods installed it kept saying that they werent installed correctly. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more information, see our Privacy Policy & Terms of Use