Jump to content

CTD on loading and starting new game


OH1972

Recommended Posts

I made some changes to my Apropos installation (switched it from NMM installation to MO installation and changed it with the recompiled version posted the other day) and since then experience consistent crashing on load or on start of a new game 

 

Loading Apropos as changed gives me a crash at the end of the savegame load process with the Papyrus Log ending:

 

[08/25/2014 - 01:52:38AM] warning: Could not find type AproposPlayerReference in the type table in save
[08/25/2014 - 01:52:38AM] warning: Could not find type QF_RNDWeight_01 in the type table in save
[08/25/2014 - 01:52:38AM] warning: Could not find type AproposMagicEffect in the type table in save
[08/25/2014 - 01:52:38AM] warning: Could not find type aproposwearandtear in the type table in save

 
 
And if I do not load Apropos, I get an even earlier CTD with the log reporting:
 

 ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] [sKI_ConfigMenu <SKI_ConfigMenuInstance (53000820)>]: Updating to script version 7
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none
[08/25/2014 - 01:57:48AM] ae::monitor: actor is none

 
When I tried to start a new game to get a clean save, the game crashed with the following report:

02:06:26AM] Live Another Life: Patch 2.3.3 Applied
[08/25/2014 - 02:06:26AM] _SDQS_bountyslave.OnBeginState() - waiting
[08/25/2014 - 02:06:33AM] error: Unable to bind script MMActivationScript to  (00000014) because their base types do not match
[08/25/2014 - 02:06:33AM] Beeing Female Mod Manager - Argonian Race Added - Argonian Race::Argonian
[08/25/2014 - 02:06:33AM] DLC1: Starting DLC1 Initialization quest.
 

Any idea what the issue is?
 

 

Link to comment

Try using the version of any given requirements for a mod; using the most recent versions of every mod may not produce the results you would like, since not all mods are kept up to date at the same time, and some aren't kept up to date at all.

 

This causes folks to use mods that don't match up, and cause conflicts, of sorts.

 

If having the most recent version of a required mod is necessary for one mod, but it isn't compatible with another, then you will have to choose between those mods.

 

This may seem confusing, so if I didn't come across well, just say so, and I'll try to explain it in another way.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...