Jump to content

I need a code

Recommended Posts

Posted

I need the code for "reset height".
The section called "same height" changed my height after a violent action...
I'm banging my head on the door frame now...
How can I fix this!?

image.jpeg.d85857154d255821c141232be750dcc2.jpeg

Nekem a "magasság visszaállítás"  kódja kellene. 
Az "azonos magasság" nevű rész  egy erőszakos akció után megváltoztatta a magasságom ... 
Most beverem a fejemet az ajtó gerendába... 
Hogyan tudom ezt helyrehozni!?

Posted
13 minutes ago, Metro Station said:

I'm banging my head on the door frame now...
How can I fix this!?

Take off the horns and put on other shoes. ?

Otherwise try player.setscale xx in the console.
xx is the height (from 0.1 to 10) Default should be 1.0.

Posted

It happens to me in real life too ... I'm 1.76 metres tall - when I put on shoes or boots with heels ... my head hits the crossbar of the door frame.

Unlike in the computer game, I can easily bend over in real life to avoid this ... in the game, however, you can scale the game figure

(so wie es @Andy14 vorgeschlagen hat!)

Posted
13 minutes ago, Andy14 said:

other shoes.

Oooo....

...that I didn't think of that...

However, it is not included in any of the "Console Commands" descriptions... (or it didn't appear to me).

Posted
1 hour ago, Metro Station said:

How can I fix this!?

open a console , click on your PC and insert setscale 0.99 , press Enter . If it is not enough , repeat by lowering the height

Or , even simpler , Racemenu\Bodyscales and reduce the height

Posted
14 hours ago, ?????? 1627 said:

Racemenu\Bodyscales

yes i tried that... but it didn't do anything.

I read through the command list... but I didn't find any reference to this problem...

* but the "player.setscale 1.0" solved it.  It seems... but at least it really got smaller.

In fact, I got bored of fighting the dwarves a long time ago... 

image.jpeg.efbffdf86a075af0032b3e1332cb7f02.jpeg

Elsőre érdekes volt, mit is akar velem megbeszélni!? Aztán mivel nem lényegbevágó... Érdektelen.

A kéktörpék még a... "párna" közelébe sem érnek fel... hahaha....

Amellett, hogy elegáns vagyok és jókiállású, szinte azonnal meguntam a törpök elleni "hadakozást".

Jó harmad mérettel és tömegben a duplája vagyok. Ehhez még köztük ellenfelem sincs ... 

Hogy honnan/hogyan is lettem ekkora?

Nem baj ha tudod.

Van itt nekem a HorribleHarrasment 2.90 játszma és benne a "magasság méretezés" amit bekapcsoltam. Nos, nyilván ez hiba volt.

Miután "átment" egy csoport... a méretem is megnőtt. De most nem a hasam dagadt fel mint régen, hanem a teljes látkép...

És mint már említettem, meguntam ezt a kifejezetten mesés látványt...

Szóval, végig néztem az ismérv kínálatot, de egyik támogató oldalon sem olvastam megoldást. Most már megvan ez is...

Thanks to everyone for addressing the issue...

Posted
8 hours ago, Metro Station said:

but the "player.setscale 1.0" solved it.

I assume it is due to the fact that your PC , you wear shoes with high heels . The real size you should see it by removing the shoes

Van itt nekem a HorribleHarrasment 2.90 játszma és benne a "magasság méretezés" amit bekapcsoltam.

Ha jól emlékszem, az átméretezésnek mindet 1-re kell állítania.

Nos, nyilván ez hiba volt.

Miután "átment" egy csoport... a méretem is megnőtt. De most nem a hasam dagadt fel mint régen, hanem a teljes látkép...

És mint már említettem, meguntam ezt a kifejezetten mesés látványt...

Majdnem úgy tűnik, mintha valamilyen konfiguráció zavarna...

Posted

...nos én, mindig "szerintem" elegánsan öltözködők legyen uszoda, bál vagy más....

Ha ezt nem tehetném, nem is érdekelne ez a dolog.

Kár és... sajnálatos, hogy a fordító alkalmazás még két évtized után is ennyire ... "gyatra".

Az előttem hozzászóló vagy csak a bejegyzésért írt vagy mert ... "próbálkozott" annak ellenére, hogy a téma lényegében egy megoldással lezárult. 

Tény, hogy az általam magyar nyelven írtból alig értett bármit...

Nos... Nem nyilvánvalóan és bárki-bármi által érthetően fogalmaztam. (így egy fordítóeszköz ezt nem képes "értelmesen" és még csak megközelítőleg sem továbbítani)

A magyar megérti egy bizonyos életkor és *érettség fölött.... remélem, hiszen olyan oldal ez amilyen. Nem sok gógyi kell...

És, valóban. Azért nem használtam a tolmácsot mert olyan, amilyen. Semmi formában nem tudtam megfogalmazni azt, "amit és ahogyan" kívántam...

...szóval inkább úgy írtam ahogyan tudtam. A történet ennyire egyszerű.

Posted
4 hours ago, Metro Station said:

Kár és... sajnálatos, hogy a fordító alkalmazás még két évtized után is ennyire ...

Ez attól függ, hogy melyik fordítót használja. Történetesen egy valamivel jobb fordítóra bukkan, mint a Google Translate