CT. Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 (edited) Basemental Drugs - Turkish Translation View File Ana Mod Sayfası | Original Mod Link Basemental Drugs - Hakkında Mod sayfasından alıntıdır. Basemental Drugs, The Sims 4 için tamamen işlevsel ilaçlar ve uyuşturucuyla ilgili etkinliklerin bulunduğu bir moddur. Buradaki fikir, oyunlarına yasadışı bir sanal tat katmak isteyen insanlar için daha fazla gerçekçilik oluşturmaktır. Mod, özel ilaçlar, özel animasyonlar, değiştirilmiş yürüyüş stilleri, değişen ruh halleri, değişen ihtiyaçlar, yükselişler, zirveler, düşüşler, akşamdan kalmalar, aşırı dozlar, bağımlılık, alım satım etkileşimleri ve çok daha fazlasını içermektedir. Moda güncelleme geldiği zaman, çeviri güncellemesini müsait oldukça yapmaktayım. Basemental Gangs - Hakkında Mod sayfasından alıntıdır. The Sims 4 için çeteler ekler. Mod, Basemental Drugs ve Get To Work genişleme paketini gerektirir. Basemental Gangs, çeteler arasındaki rekabeti, kendi çete üyelerinizi mikro düzeyde yönetmeyi, çete üyelerini uyuşturucu kaçakçısı olarak kullanma, operasyonlarınızı kendi çete karargahınız aracılığıyla yürütme, sağ kolunuzdan özel yeni fırsatlar ve çok daha fazlasını içerir. Basemental Gangs modunun çalışması için Basemental Drugs modu gereklidir. Basemental Alcohol - Hakkında Mod sayfasından alıntıdır. Meyve sularını fonksiyonel alkole dönüştürür. Eğer Basemental Drugs modunu kullanıyorsanız bunu kullanmanıza gerek yoktur. Kurulum Elle Kurulum için indirdiğiniz .zip dosyası içerisinde bulunan dosya(lar)ı "Belgeler\Electronic Arts\The Sims 4\Mods" klasörü içerisinde bulunan ana modun klasörünün içerisine çıkartınız. Uyumluluk / Gereklilikler Basemental Drugs modu gerekmektedir. Modun v7.17.164 (Public) sürümüne göre çevrilmiştir. Basemental Gangs modu gerekmektedir. Modun v6.20.57 (Public) sürümüne göre çevrilmiştir. Uyarı / Notlar Daha fazla bilgi ve mod kurulumu için modun kendi sayfasına göz atabilirsiniz. Bu modun TÜRKÇE Çeviri dosyasıdır. Çevirinin düzgün çalışabilmesi için ana moda gereksinimi vardır. Olası bir çeviri sorunu ile karşılaşırsanız, bildirdiğiniz takdirde güncelleme yapılacaktır. Credits Thanks for making this mod Basemental Submitter CT. Submitted 01/29/2023 Category Translations Requires Basemental Drugs Edited January 1, 2024 by CT. Description changed. 3
dllxmatcher Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Kanka eline sağlık. Bir de Nisa’s Wicked Perversions'un çevirisi gelir mi acaba? 1
Noadd Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 Ana modu indiremiyorum ben siteye giremiyorum hata veriyor sizde varmı böyle bir sorun ya da siteye girebilmemin bi yolu varmı ?
godofgod12 Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 On 2/4/2023 at 6:03 PM, Noadd said: Ana modu indiremiyorum ben siteye giremiyorum hata veriyor sizde varmı böyle bir sorun ya da siteye girebilmemin bi yolu varmı ? vpn
baalberith_barbatos Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Eline koluna sağlık hocam ilaç gibi geldi vallahi :))) 1
CT. Posted March 19, 2023 Author Posted March 19, 2023 On 2/1/2023 at 10:36 PM, dllxmatcher said: Kanka eline sağlık. Bir de Nisa’s Wicked Perversions'un çevirisi gelir mi acaba? Nisa's Wicked Perversions modu kullanmadığım bir mod, o yüzden çevirisini yapmayı planlamıyorum.
black monster Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Basemental drugs versiyon 7.16.160 (public) son hali ile uyumlu mudur? Değilse güncelleme yapılacak mı
windenburg Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 çok teşekkürler! ingilizce olunca oyundayken elimde telefon google çeviriden sürekli manuel olarak çevirmek zorunda kalıyordum. beni büyük bir dertten kurtardınız. umarım güncellemeler geldikçe de çevirmeye devam edersiniz ❤️ 1
CT. Posted April 26, 2023 Author Posted April 26, 2023 On 3/25/2023 at 2:20 PM, black monster said: Basemental drugs versiyon 7.16.160 (public) son hali ile uyumlu mudur? Değilse güncelleme yapılacak mı v7.17.161 (Public) güncellemesi eklendi. 16 hours ago, windenburg said: çok teşekkürler! ingilizce olunca oyundayken elimde telefon google çeviriden sürekli manuel olarak çevirmek zorunda kalıyordum. beni büyük bir dertten kurtardınız. umarım güncellemeler geldikçe de çevirmeye devam edersiniz ❤️ Güzel yorumun için teşekkür ederim ❤️ Müsait oldukça güncellemeye çalışıyorum. 1
crackine Posted January 15, 2024 Posted January 15, 2024 merhaba yama için teşekkür ederim güncelleme gelir mi hata oluyor diye modların eski sürümünü kullanıyorum ama böylede sürümden kaynaklı sorunlar oluyor
Kaos3492 Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 7.17.174 sürümüne uygun hali gelirse sevinirim şuan ki güncel değil.
antuhanf13 Posted February 16 Posted February 16 Basemental Drugs ve Basemental Gangs günceller misin
Recommended Posts