xAgaGagaX Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Hejka Wam. mam problem pobralam najnowasza aktualizacje Wicked i animacje z 2021 i mam pare starszych i zadna animacja mi nie dziala. moge miec dwie pozycje w lozku. jak to naprawic wicked jak i animacje mam luzem w folderze mods
Scorpio Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 7 minutes ago, xAgaGagaX said: Hejka Wam. mam problem pobralam najnowasza aktualizacje Wicked i animacje z 2021 i mam pare starszych i zadna animacja mi nie dziala. moge miec dwie pozycje w lozku. jak to naprawic wicked jak i animacje mam luzem w folderze mods Make new folder in Mods named WickedWhimsMod Move the two files named TURBODRIVER*** into that folder. Next Make another new folder in Mods named Wicked Animations Move all your animations into this folder. Only one loose file should be in Mods named Resource.cfg Whenever you add new cc like clothing, makeup, hairstyles, etc. Make a new folder for each new category you need and put all downloaded matching cc types into the proper category folders. When you add a new script mod like Basemental Drugs or MCCC do the same thing but use the mods name instead.
xAgaGagaX Posted April 16, 2021 Author Posted April 16, 2021 i będzie to działać ? w filmikach na wicked pokazywało by wrzucić je luzem
Scorpio Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 20 minutes ago, xAgaGagaX said: i będzie to działać ? w filmikach na wicked pokazywało by wrzucić je luzem It works for me and many others. If it doesn't work then something else is happening. Do you have many animations installed?
xAgaGagaX Posted April 16, 2021 Author Posted April 16, 2021 10 minutes ago, Scorpio said: Działa dla mnie i wielu innych. Jeśli to nie zadziała, dzieje się coś innego. Czy masz zainstalowanych wiele animacji? Mam z 20 animacji pobranych. zaraz zrobię tak jak mówisz i zobaczę czy zadziała
Scorpio Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 6 minutes ago, xAgaGagaX said: Mam z 20 animacji pobranych. zaraz zrobię tak jak mówisz i zobaczę czy zadziała If still not working... It could be Wicked Whims Settings need to be changed Or Sims are wrong gender match Or Sim partner is leaving or not available for play. Works best on home lot and invite sim/s over to visit first.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.