Jump to content
IGNORED

Lag with poptops and the mine for the mission


Recommended Posts

I will make a mod list if needed, but i and my bf have been trying to figure out what part of the sexbound mods are really fucking things up at. everytime we get near a poptop or the mine, it all goes to shit and we lag to death. Anyone else getting these issues? (Like i said ill post the mods here if asked, i will answer as soon as i can.)

Link to comment
4 hours ago, viagrastone said:

I will make a mod list if needed, but i and my bf have been trying to figure out what part of the sexbound mods are really fucking things up at. everytime we get near a poptop or the mine, it all goes to shit and we lag to death. Anyone else getting these issues? (Like i said ill post the mods here if asked, i will answer as soon as i can.)

Not seeing that issue. What version Sexbound are you using, and can you provide a starbound.log file as an attachment? The game might be throwing errors for some reason and lagging everything.

Link to comment

Unsure how to attach but i get messeges like this one in the log:    

 

 

  " No such asset '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/arm_back.png'
[23:12:39.481] [Error] Could not load image asset '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/arm_back.png:idle.1', using placeholder default.
(AssetException) No associated frames file found for image '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/arm_back.png' while resolving image frame '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/arm_back.png:idle.1'
[23:12:39.504] [Error] Could not load image asset '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/body_male.png', using placeholder default.
(AssetException) No such asset '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/body_male.png'
[23:12:39.505] [Error] Could not load image asset '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/body_male.png:idle.1', using placeholder default.
(AssetException) No associated frames file found for image '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/body_male.png' while resolving image frame '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/body_male.png:idle.1'
[23:12:39.506] [Error] Could not load image asset '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/groin_genital.png', using placeholder default.
(AssetException) No such asset '/artwork/monsters/actor1/motherpoptop/groin_genital.png'
 "

Link to comment

I uninstalled all the mods on steam and reinstalled all over the mods for sexbound again. the mother poptop is broken, but there isnt lag. 

 

List of mods in folder now: (all to the latest)

Kawaiistuff+

 

lewdbound

 

lewdboundclean matteresses

 

nathorny

 

alluringtoys

 

aphrodites bow

 

defeat

 

gofuckyourself

 

statueofdibella

 

teratophilia

 

sexbound

 

Stalliarus furniture comp 

 

throwing hearts

 

Link to comment
6 hours ago, viagrastone said:

It is still happening and im unsure what to do. 

Try the latest minor release of Sexbound. It should stop throwing errors due to missing sprites after you install it. Then we'll see if that fixes the lag issue too.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...