Jump to content

6 Screenshots

About This File

This is the Czech translation for Wicked Whims. Original file is needed!

simsczechteam.png

Vám přináší ČEŠTINU do WICKED WHIMS.

 

 

SimsCzechTeamu jsme se pustili do překladu více větších i menších módů, samozřejmě jsme se zapojili i do překladu Wicked WhimsNisa's Wicked Perversions. Je pravděpodobné, že v překladu bude ještě mnoho chyb, proto prosíme o jejich hlášení na Discordu.

 

Pokud vás zajímají i další přeložené módy, určitě navštivte naší stránku, kde budou přibývat odkazy na módy a challenge(výzvy), které přeložíme.

 

 

Instalace (aneb jak tu češtinu do hry dostat?)

Instalace je vcelku jednoduchá. Je však vyžadován samostatný mód Wicked Whims ke stažení ZDE. Co tedy kromě vlastnění módu musíte udělat?

 

  1. Stáhnout soubor - tohoto úkonu dosáhnete Přihlášením se a kliknutím na zelené tlačítko Download this file nacházející se nahoře vpravo. Nezapomeňte vybrat soubor dle druhu WW, který máte. Jestliže si platíte patreon přístup k WW, stahujte TURBODRIVER_WickedWhims_LP_CZE_patreon, v opačném případě _public.
  2. Rozbalit (v případě potřeby) - Soubor byl nahrán bez zipu, tedy by se sám neměl zazipovat, ale v případě, že to LoversLab automaticky zipuje, nezapomeňte na tento krok.
  3. Odstranit starý soubor s češtinou - Pokud jste již někdy měli české Wicked Whims, nezapomeňte daný soubor odstranit, jinak by se vám nová čeština nemusela nahrát.
  4. Soubor .package přesunout do složky: \Users\(Aktuální Název Účtu)\Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Mods  - Také doporučujeme překlad vložit přímo do složky, kde máte Wicked Whims, pokud jste jej nedali přímo do složky Mods.

 

 

V případě, že by vám i tak čeština nefungovala, upravte název tak, že dopředu dáte vykřičník (!TURBODRIVER_WickedWhims_LP_CZE_public), pokud máte OS Windows. Jestliže hrajete na MACu, tak místo vykřičníku dejte Z.

 

 

Disclaimer: Překlad je celkově naše práce a žádné stringy nebyly převzaty z bývalé tvorby Jezzka.

 

For Modders/English speakers

We are a Czech translators group. If you know a mod and if you think that that mod deserves a Czech translation, we have an easy way for you to get it. If you visit our page, on the bottom of left menu-bar there's a link for a Translation Request. That needs to be filled-in and than we will look at it for you ;)


What's New in Version Public: v176f | Patreon: 179.2   See changelog

Released

No changelog available for this version.


Other Files from SimsCzechTeam


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more information, see our Privacy Policy & Terms of Use