Archangl Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 3 hours ago, asdfasdfasdfgasd said: @Archangl Autorze tematu, mógłbyś wrzucić cały folder z tym modem + twoje spolsczenie w rarze? Gra totalnie nie łapie twojego spolszczenia a z tym chyba będe wiedział tak to ogarnąć. Proszę bardzo NisaWickedPerversionsvLL_0_970b + spolszczenie.zip
KolorBiały Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 No i zajebiście, wkleiłem to co zapodałeś(aś?) i wszystko działa odrazu. Dzięki! Ile % moda jest przetłumaczone? Czy to jest 100%?
Archangl Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 Jeżeli nic nie przeoczyłem to jest przetłumaczony już cały. Wiadomo, są niektóre angielskie słowa, ale to dlatego że nie mają odpowiednika w polskim, a większość niestety opiera się na grze słów, która działa tylko po angielsku ^.^ PS. Zapodałeś
Katya_Panda Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Jest możliwość aktualizacji tłumaczenie + Dopełnienia nie przetłumaczonych tekstów?
KolorBiały Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Twórca tematu ewidentnie już nie zajmuje się tłumaczeniami, trzeba czekać na kogoś innego kto podejmie się przetłumaczenia owego moda.
Myszka_Pyszka Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 5 hours ago, NowyKolorToJa said: Twórca tematu ewidentnie już nie zajmuje się tłumaczeniami, trzeba czekać na kogoś innego kto podejmie się przetłumaczenia owego moda. Jak tylko skończę tłumaczenie Wicked'a samego w sobie wezmę się za 'Nisa's Wicked Perversions' i później jeszcze 'Basemental Drugs' :)) ♥ 1
KolorBiały Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 @Myszka_Pyszka O ile mi wiadomo @Adrianmegusta stworzył eleganckie spolszczenie, to zamiast robić to samo może powinniście połączyć siły? Obstawiam że dzięki temu byłoby jeszcze szybciej. Anyway - dzięki za tlumaczenia! 1
YoukiChan Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Jeśli ktoś jest dalej zainteresowany tłumaczeniem do Wicked Perversions to właśnie go przetłumaczyłam. Mod jest przetłumaczony w 99% i jest zgodny z najnowszą wersją WP 2.3e z 16 listopada i WW 147d. 1
Recommended Posts