Sampon Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 The system got a new video drive and the result was that. In the past, a mandatory update was added. Then nothing worked. Stability is gone. Then it turned out that the video drive became problematic. Replaced to the latest ... The pages do not discuss anything about this and what they do is not about that. I've re-copied the original files, but there's no change. ------------- A rendszer új videó meghajtót kapott és az eredmény ez lett. Az előzményben a rendszer egy kötelezett frissítést vett fel. Nos nyilván win10. Aztán semmi nem működött. A stabilitás eltűnt. Majd kiderült, hogy a videó meghajtó problémás lett. Cserélve a legújabbra... más módosítás nem volt és előtte dolgozott. Az oldalak erről nem tárgyalnak semmit és amit igen az.... nem erre vonatkozik. Újra másoltam az eredeti fájlokat, de nincs változás.
Oldwolf58 Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 try starting the game with the original game launcher and reset the video settings from that launcher. Then try starting with skse and see if it works.
Sampon Posted August 21, 2021 Author Posted August 21, 2021 1 hour ago, Oldwolf58 said: the game I deleted the configuration files and generated a new one. I copied the original installation material. Everything is unchanged ... This has already happened ... -------- A beállítási fájlokat töröltem és újat generáltam. Az eredeti telepítőanyagot felmásoltam. Minden változatlan... Ez már megtörtént...
monsta88 Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Try one step at a time. Have a new Skyrim installation with the bare minimum to see the SkyUI. I'm sure it went wrong when you "copied the original installation material".
Sampon Posted August 21, 2021 Author Posted August 21, 2021 3 hours ago, monsta88 said: at a time I understand ... well, maybe I didn't write. it is Enderal SE. and here it is all in one. That is, into two. The boot and SKSE64.... -------- Én értem... nos, talán nem írtam. Ez Enderal SE és itt minden ... egyben van. Vagyis kettőbe. Az indító és SKSE64. A frissítéseket nézve az a helyzet, hogy a gép mindenről kap újítás kivéve a gép stabil működését elősegítő dogokat. 7x nyomta a frissítés gombot és mindig valami lényegtelen változást csinált. Zárásul a... gép a játék közben immár rendre kéket kap és kikapcsol... (tehát a játék immár használhatatlan) nvlddmkm ... jelzéssel feladja a műsort ami elvileg video driver gondot jelent és gyakorlatilag a legújabb felszerelése okán nem kéne lennie... vagy azért van?
Sampon Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 Well then ... let's get back to the failure phenomenon. ------------- Nos akkor... térjünk vissza a hibajelenséghez. Spoiler A probléma elvileg megoldott... vagy sem? Spoiler A hiba továbbra is azonos lezáró lezáró képernyő... Tehát a hiba maradt. Érdekesség... csak ez a játék nem játszható. Cseréltem... Töröltem és újra telepítettem... Töröltem a meghajtót és kicseréltem a kártyát egy másikra... aztán indítottam a gépet és vissza... Régi még elérhető programot használtam... azonban a rendszer nyafogott: frissítés szükséges.... a frissítés után dobott egy kéket.... Vajon akkor ... KINEK a munkája szar? És igaz... nem vagyok programozó ... hibázhattam is.
Sampon Posted November 15, 2021 Author Posted November 15, 2021 There's no blue right now... he's playing music and the picture's freezing. The network pulls out or the button turns off "if" you have it and you allow it. Looks like my $ 2,500 plane is about to die. And that's true, despite the fact that TC-GRW and GRB, for example, run perfectly... any time! ...for as long as possible! This really sucks... ---------- Jelenleg nincs kék... zenél és a kép kifagy. A hálózati kihúz vagy a gombbal kikapcs "ha" éppen olyanja van és engedi. Úgy-tűnik a 2500 dollárért vett gépem a halálán van. És ez annak ellenére igaz, hogy a TC-GRW és a GRB például tökéletesen fut... bármennyi ideig! Ez az igazi szívás...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.