Jump to content

Sim Torments - polish translation (Polskie tłumaczenie)

scarsu

Recommended Posts

Posted

Hej!

Myślę, że twórca tego moda jest Wam zdecydowanie bardziej znany, chociażby z takich rzeczy jak - Extreme Violence, Passionate Romance czy też Life's Drama. Modyfikacja jest mała i z fajnymi opcjami, jeżeli lubicie dręczyć swoich czy też innych simów. 

Link do tej i innych modyfikacji znajdziecie [tutaj]

Tak samo jak i wcześniej dorzucam kilka zdjęć i plik z tłumaczeniem. 

Bawcie się dobrze ❤️ 

1.png

2.png

3.png

4.png

1byscarsu_TS4_SimTorments -MOD- V 1.2_POL_PL.package

• 3 weeks later...
Posted

Robisz kawał świetnej roboty tłumacząc mody na język polski, mam nadzieję, że będziesz ich tłumaczyć coraz więcej, Polacy nie gęsi swój język mają , ogromne podziękowania  :)

Posted
18 hours ago, AlexWolfNo1 said:

Robisz kawał świetnej roboty tłumacząc mody na język polski, mam nadzieję, że będziesz ich tłumaczyć coraz więcej, Polacy nie gęsi swój język mają , ogromne podziękowania  :)

Awww, dziękuję, mam kilka rzeczy w planach, ale ostatnio mam zastój, bo tłumacze coś dużego i muszę robić sobie przerwy ?

Posted
6 hours ago, scarsu said:

Awww, dziękuję, mam kilka rzeczy w planach, ale ostatnio mam zastój, bo tłumacze coś dużego i muszę robić sobie przerwy ?

Wiesz, może gdzie można ściągnąć mod Sperm Donor? Nigdzie go nie ma

Posted
19 hours ago, AlexWolfNo1 said:

Znasz może stronę lub strony, gdzie są podane wszystkie do tej pory zrobione tłumaczenia do modów The Sims 4? :)

z tego co się orientuje tłumaczenia modów od Kawaiistacie są bezpośrednio tam na blogu, chociaż pewnie nie do każdego moda tutaj o

no i z takiej listy sporej no to Czahri ma na fb tutaj

Posted
2 hours ago, scarsu said:

z tego co się orientuje tłumaczenia modów od Kawaiistacie są bezpośrednio tam na blogu, chociaż pewnie nie do każdego moda tutaj o

no i z takiej listy sporej no to Czahri ma na fb tutaj

Dziękuję bardzo :)

• 1 month later...
Posted
On 6/22/2021 at 8:41 PM, Dariaanna85 said:

Jest juz nowa wersja v1.2 . Zrobisz tłumaczenie???

zrobię dzisiaj 

Posted
1 hour ago, AlexWolfNo1 said:

Cześć :) Będziesz tłumaczyć także inne mody? :)

hejka hejka? Kurde wiesz co, chciałam strasznie Nise przetłumaczyć i potem znalazłam, że już jest, więc zostawiłam już to co miałam ogarnięte, myślałam nad basemental drugs albo gangs, mam na pulpicie folder z rzeczami do tłumaczenia, tylko niektóre źle mi się tłumaczy jeżeli są w odniesieniu do dlc, których ja nie mam, więc na pewno nie byłabym w stanie sprawdzić ich w całości, czy wszystko dobrze jest, bo nie wiem co w jakiej sytuacji się pojawi. Też zastanawiałam się, czy ktoś by tu może podesłał nazwe jakiegoś moda, no ale nic takiego sie nie pojawiło?

Posted

przetłumaczona już reszta, ale później jeszcze sprawdzę czy wszystko działa i jakoś w nocy podmienię plik 

Posted
20 hours ago, scarsu said:

przetłumaczona już reszta, ale później jeszcze sprawdzę czy wszystko działa i jakoś w nocy podmienię plik 

Jakie byś chciała przetłumaczyć mody? :) Jak coś, to mogę na bieżąco podsuwać pomysły :)

Posted
1 hour ago, AlexWolfNo1 said:

Jakie byś chciała przetłumaczyć mody? :) Jak coś, to mogę na bieżąco podsuwać pomysły :)

kurde nie wiem, mody od sacrificial są super, basemental też są kozackie, jest kilka innych, które chciałam, ale widziałam już ich tłumaczenia, więc nie dotykam się tego i tak w sumie nie wiem, mozesz zawsze podsuwać pomysły, to mile widziane?

Posted
6 hours ago, scarsu said:

kurde nie wiem, mody od sacrificial są super, basemental też są kozackie, jest kilka innych, które chciałam, ale widziałam już ich tłumaczenia, więc nie dotykam się tego i tak w sumie nie wiem, mozesz zawsze podsuwać pomysły, to mile widziane?

Dobrze, to napisz najpierw jakie są z tych co chciałaś przetłumaczyć już przetłumaczone, by się nie powtarzać :)

Posted
On 6/29/2021 at 12:32 AM, AlexWolfNo1 said:

Dobrze, to napisz najpierw jakie są z tych co chciałaś przetłumaczyć już przetłumaczone, by się nie powtarzać :)

a masz może jakiś discord? to tam byśmy się zgadali ?

• 4 weeks later...
Posted
On 4/26/2021 at 11:12 PM, scarsu said:

właśnie widziałam, że jakiś problem się pojawił i szukałam tego moda, jak coś znajdę to na pewno edytuje ten link, na tę chwilę mogę dać plik ten co ja pobierałam kiedy była taka możliwość 

SHUSHU__Sperm_Donor_Mod.package 29.58 kB · 10 downloads SHUSHU__Sperm_Donor_Mod.ts4script 7.2 kB · 10 downloads

Został przeniesiony tu -------->                              https://www.shushumods.com/2021/03/sperm-donor-mod_0.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...