Jump to content

Big SKSE Problem, but no errors in logs ..


Shisouka

Recommended Posts

Ok I've got a serious problem here with the latest RaceMenu .. It's not showing up. All I get is the Vanilla Menu with "$EXTRA" and "$EXPRESSION" added in the top bar. Did a fresh clean install of Skyrim and so far only SKSE, LOOT, SkyUI, RaceMenu and RealVision ENB are added to the mix ..

 

SKSE log files show no errors/exceptions/failures.

Plz help. :/

Link to comment

Check Data/Interface/translations/RaceMenu_YourLanguage.txt. If your language is not listed, copy the RaceMenu_ENGLISH.txt and rename it to fit to your language, RaceMenu_CHINESE.txt for example.

 

There is no folder named "translations" in Data/Interface .. There is no "Interface" folder in the 2.9.5 7zip archive of RaceMenu either!? Only RaceMenu.esp, RaceMenu.bsa, RaceMenuPlugin.esp and a "SKSE" folder with 2 plugins.

 

And although I'm german, I'm playing most games in english. ;)

Link to comment

Uhh yeah I forgot that it is packaged in a bsa. You could extract the content of the bsa with BSAOpt and then looking for it. Although RaceMenu itself should cover every language. For RaceMenuPlugin there is only the english version so you would need to copy it and rename it to RaceMenuPlugin_GERMAN.txt.

Link to comment

Uhh yeah I forgot that it is packaged in a bsa. You could extract the content of the bsa with BSAOpt and then looking for it. Although RaceMenu itself should cover every language. For RaceMenuPlugin there is only the english version so you would need to copy it and rename it to RaceMenuPlugin_GERMAN.txt.

 

I'm playing the english version of Skyrim! ;) German version of games are usally pretty bad.

 

skse_chargen.log:

skse_chargen

CharGen Morph Support Enabled.

Loading...

Load Complete.

 

skse_nioverride.log:

skse_nioverride

NetImmerse Override Enabled

Reverting...

Loading...

 

Am I missing a "Load Complete." in the later one?

Link to comment
Guest Plastrader

When you start your save, do you get a message saying SKSE isn't installed? (this would be SkyUI complaining)

What does your script logs say?(default):

%userprofile%\Documents\My Games\skyrim\Logs\Script

Link to comment

When you start your save, do you get a message saying SKSE isn't installed? (this would be SkyUI complaining)

What does your script logs say?(default):

%userprofile%\Documents\My Games\skyrim\Logs\Script

 

I dont use mod managers, havent used them since I started using mods back in 2011. So if not something changed dramaticly from my 80GB last years Skyrim installation ...

 

My current loadorder.txt:

Skyrim.esm

Update.esm

Dawnguard.esm

HearthFires.esm

Dragonborn.esm

HighResTexturePack01.esp

HighResTexturePack02.esp

HighResTexturePack03.esp

SkyUI.esp

 

What's really really frustrating is: there are no errors anywhere in any logs, neither papyrus.logs nor skse.logs nor on screen .. The "My Games\Skyrim\Logs" folder stays empty, even with enabling:

bEnableLogging=1

bEnableTrace=1

bLoadDebugInformation=1

 

skse.log:

 

SKSE runtime: initialize (version = 1.7.0 09200000 01CFE92094BAD5E1, os = 6.1 (7601))

imagebase = 00400000

runtime root = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\

config path = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\Data\SKSE\skse.ini

plugin directory = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\Data\SKSE\Plugins\

init complete

hooked dinput

save name is Save 1 - Prisoner Skyrim 00.04.13

full save path: C:\Users\...\Documents\My Games\Skyrim\Saves\\Save 1 - Prisoner Skyrim 00.04.13.skse

creating co-save

Saving mod list:

(0) Skyrim.esm

(1) Update.esm

Saving menu open/close event registrations...

Saving key input event registrations...

Saving control input event registrations...

Saving mod callback event registrations...

Saving crosshair ref event registrations...

Saving camera event registrations...

Saving actor action event registrations...

cleared save path

 

 

 

my skse_loader.log

 

skse loader 01070000 01CFE920943B91E4 6.1 (7601)

runtime root = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\

config path = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\Data\SKSE\skse.ini

procPath = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\\TESV.exe

launching: TESV.exe (E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\\TESV.exe)

dwSignature = FEEF04BD

dwStrucVersion = 00010000

dwFileVersionMS = 00010009

dwFileVersionLS = 00200000

dwProductVersionMS = 00010009

dwProductVersionLS = 00200000

dwFileFlagsMask = 00000017

dwFileFlags = 00000000

dwFileOS = 00000004

dwFileType = 00000001

dwFileSubtype = 00000000

dwFileDateMS = 00000000

dwFileDateLS = 00000000

version = 0001000900200000

steam exe

hook call addr = 00F56831

load lib addr = 0106B0B4

dll = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\\skse_1_9_32.dll

main thread id = 5440

hookBase = 001C0000

loadLibraryAAddr = 76BA499F

hook thread complete

launching

 

 

 

my skse_steam_loader.log:

 

skse loader 01070000 (steam) 01CFE92094502BA1 6.1 (7601)

base addr = 73FF0000

GetSystemTimeAsFileTime IAT = 0106B1D8

original GetSystemTimeAsFileTime = 76BA34C9

patched GetSystemTimeAsFileTime = 73FF16C0

GetStartupInfoA IAT = 0106B1D0

original GetStartupInfoA = 76BA0E00

patched GetStartupInfoA = 73FF16E0

InstallHook: thread = 5440 retaddr = 00F69112 hookSrc = 0

appPath = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\TESV.exe

dwSignature = FEEF04BD

dwStrucVersion = 00010000

dwFileVersionMS = 00010009

dwFileVersionLS = 00200000

dwProductVersionMS = 00010009

dwProductVersionLS = 00200000

dwFileFlagsMask = 00000017

dwFileFlags = 00000000

dwFileOS = 00000004

dwFileType = 00000001

dwFileSubtype = 00000000

dwFileDateMS = 00000000

dwFileDateLS = 00000000

version = 0001000900200000

steam exe

dll = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\skse_1_9_32.dll

old winmain = 0069D1D0

runtime root = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\

config path = E:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\Data\SKSE\skse.ini

OnHook: thread = 5440

calling winmain

returned from winmain (0)

 

 

 

As I'm writing this post .. Why does it only list 2 .esm in skse.log? Shouldnt it list dragonborn.esm, dawnguard.esm and hearthfires.esm too?

Link to comment

All my fault ..

 

"launching the Skyrim launcher at least once" after a fresh/clean install is mandatory. I did indeed mess up one mod installation 2 days ago and wiped every bit of Skyrim of my SSD/HDD including "%USERNAME%\AppData\Local\Skyrim" .. And simply forgot to launch that thing again.

 

Problem solved. Now going to install that 60GB of mods ..

Link to comment
Guest Plastrader

Ah! Yes, I can't understand why the SKSE launcher doesn't pick up the mods as the "Vanilla" launcher does. *shakes head*

 

Good luck and may your sanity be with you, always!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...