Jump to content
IGNORED

Trouble Starting A Scene


Heromaster

Recommended Posts

I have some serious trouble starting a scene through the Story Manager.

 

This works:

post-222463-0-99889100-1398769486_thumb.png

post-222463-0-03238100-1398769492_thumb.png

post-222463-0-22593900-1398769499_thumb.png

 

This doesn't:

post-222463-0-35351500-1398769841_thumb.png

post-222463-0-87196400-1398769842_thumb.png

 

As soon as I change it this way the quest will not be started anymore. Papyrus log doesn't tell me any errors, so does not 'Warn on alias fill failure'.

 

A sqv APPS_S01 shows that no alias has been filled and that the quest is in the state Stopped. Where lies the error?

 

Update: Somehow, after I changed this back again now it tells me something different.

 

sqv APPS_S01 Output:

post-222463-0-55769700-1398771000_thumb.jpg

post-222463-0-90277100-1398771003_thumb.jpg

post-222463-0-32285800-1398771007_thumb.jpg

post-222463-0-70673700-1398771010_thumb.jpg

 

And the info from Papyrus log:

 

 

[04/29/2014 - 01:23:28PM] ERROR:  (1201479C): cannot start scene because its parent quest was not running.
stack:
    [ (1201479C)].APPS_S01_WhippingSceneScript.start() - "<native>" Line ?
    [APPS_S01 (1201479B)].APPS_S01_QuestScript.Fragment_1() - "APPS_S01_QuestScript.psc" Line 28

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...