HowardDD1 Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Witam wszystkich. Mam cel, aby przespać się z jak największą liczbą dziewczyn różnych narodowości, aby określić, które kobiety są najgorętsze. Nigdy nie byłem z Polką, a teraz jestem przejazdem w Polsce, a konkretnie w Krakowie na kilka dni. Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś mógł polecić mi stronę z prostytutkami.
AntonYT Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 To bardzo ambitny cel. W swoim życiu miałem szczęście przespać się z maksymalnie 4-5 kobietami różnych narodowości i prawdopodobnie nie potrafiłbym wybrać, która z nich była najseksowniejsza. Ale chcę powiedzieć, że Polki są bardzo gorące. Miałem ich wystarczająco dużo, żeby wyciągnąć wnioski. Wystarczy odwiedzić stronę prostytutki krakow. To moja ulubiona.
Abby8 Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 1 hour ago, HowardDD1 said: Witam wszystkich. Mam cel, aby przespać się z jak największą liczbą dziewczyn różnych narodowości, aby określić, które kobiety są najgorętsze. Nigdy nie byłem z Polką, a teraz jestem przejazdem w Polsce, a konkretnie w Krakowie na kilka dni. Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś mógł polecić mi stronę z prostytutkami. Musisz być poważnym koneserem kobiet, jeśli nie tylko sypiasz ze wszystkimi, ale także przechodzisz przez narodowości. Jakby to była Francuzka, to już nie jest interesujące?
Recommended Posts