phetrick Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Good Time Guys - Career and Venue 0.93c Czech translation View File Ahojte Je tu preklad karierného modu Good Time Guys od autora errant.red Jeho mod si môžete stiahnuť tu zo stránky LL Ďalšie moje české predklady modov do hry The Sims4 nájdete na mojom Patreone Ak nájdete v mojich prekladoch chybu prosím o jej nahlásenie. Som Slovák a čeština nie je moja najsilnejšia stránka Ďakujem za priazeň a podporu, Vážim si toho Prajem príjemnú zábavu pri hraní s mojimi prekladmi Submitter phetrick Submitted 12/07/2023 Category Translations Requirements
Simorost Posted January 18 Posted January 18 Tak mně například docela vadí, že po stažení češtiny zcela mizí text související s modem. Kliknu na telefon a poté na ikonku modu, ale neobjeví se název "GOOD TIME GUYS" přeložený do češtiny, je tam prostě bílé místo. Totéž, když ikonku rozkliknu. Měla by tam být možnost "koupit stáj" nebo prostě nějaký překlad pro "buy stable", ale zase jen prázdné místo. Omlouvám se a nechci kritizovat, ale než takový překlad, to raději originál.
Recommended Posts