nenusia Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 PL TŁUMACZENIE WICKEDWHIMS BY TURBODRIVER PATREON/PUBLIC View File LL z moimi tłumaczeniami-> KLIK MÓJ YOUTUBE CURSEFORGE Z INNYMI TŁUMACZENIAMI TUMBLR Z INNYMI TŁUMACZENIAMI (najszybsze aktualizacje) DISCORD Z INNYMI TŁUMACZENIAMI - nie tylko moimi (pomoc z grą, rozmowy itp.) TIPPLY - Wsparcie 💜 Postawisz mi kawę 💜 Rozbudowana modyfikacja dzięki, której Simowie mogą wykonywać intereakcje seksualne, rozszerzone relacje między Simami, atrakcyjność, nagość, kariery dla dorosłych, nagrywanie filmów erotycznych i wiele ustawień, bardzo dużo dodatków do rozgrywki. Tłumaczenie zadziała z wersją PUBLIC i PATREON Modyfikacja jest przetłumaczona od nowa, nie jest kontynuacją od żadnych tłumaczy!!! Tłumaczenie należy umieścić w tym samym folderze co modyfikacja. Nie zmieniaj nazwy modyfikacji ani tłumaczenia Astercholik dziękuję za pomoc 💜 Turbodriver dziękuję za miłe słowa i wskazówki 💜 Nie przywłaszczaj moich tłumaczeń. Jeżeli chcesz udostępnić moje tłumaczenia to podaj link do mojego postu/ Simfileshare/ Tumblr. Możesz poprawiać i edytować moje tłumaczenia ale tylko na własny użytek. Jak masz jakieś pytania to napisz do mnie. Submitter nenusia Submitted 08/10/2023 Category Translations Requirements WICKED WHIMS BY TURBODRIWER / TŁUMACZENIE 2
Recommended Posts