Metro Station Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 A programgyártó ismét azt gondolta, mindenkinek tetszik az agyontömedékelt és csili-vili programja. Nem, nem tetszik mindenkinek. Ráadásnak nem szétválasztható és zártcsomagban érkezik... az újfrissítések közt. A régi időjárás programot akarom... -- Miért lehet ez baj? Nem, nem tetszik ez az új mindenféle felesleges és értelmetlen dolgot mutató és írogató... reklámokkal tűzdelt szarság! És két dolgot tehetek... most. Az egyik, kikapcsolom. A másik kitörlöm és elfelejtem a létezését is. Megpróbáltam a frissítéseket letörölni... persze hogy képtelenség! A programkészítőnek az eltávolítás kifejezés azt jelenti: telepítsd újra! Szóval egy rakás idióta van megint a kormány és a tájékoztatás másik végén. Én a régi egyszerű időjárás előrejelző programot akarom és nem ezt az új és teljességgel haszontalan mindenféle haszontalan dologgal tömött szarságot! Valaki... akárki tudja hogyan lehet visszaállítani a korábbi programot anélkül, hogy azt a windows önhatalmúlag ne változtassa meg!?
Recommended Posts