Metro Station Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 A programgyártó ismét azt gondolta, mindenkinek tetszik az agyontömedékelt és csili-vili programja. Nem, nem tetszik mindenkinek. Ráadásnak nem szétválasztható és zártcsomagban érkezik... az újfrissítések közt. A régi időjárás programot akarom... -- Miért lehet ez baj? Nem, nem tetszik ez az új mindenféle felesleges és értelmetlen dolgot mutató és írogató... reklámokkal tűzdelt szarság! És két dolgot tehetek... most. Az egyik, kikapcsolom. A másik kitörlöm és elfelejtem a létezését is. Megpróbáltam a frissítéseket letörölni... persze hogy képtelenség! A programkészítőnek az eltávolítás kifejezés azt jelenti: telepítsd újra! Szóval egy rakás idióta van megint a kormány és a tájékoztatás másik végén. Én a régi egyszerű időjárás előrejelző programot akarom és nem ezt az új és teljességgel haszontalan mindenféle fölösleges és haszontalan dologgal tömött szarságot! Valaki... akárki tudja hogyan lehet visszaállítani a korábbi programot anélkül, hogy azt a windows önhatalmúlag ne változtassa meg!?
ruhacsomag Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Időtlennek látszol, Kortalanságod láncol, Akár csak egy jászol. Lenne aki gyászol? Amit senki és még az istenek sem tudnak: a programozók miért akarnak mindenkinél okosabbak lenni!? Nekem sem tetszik ez a dolog...
Kinkycollars Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Azt írja ez a hülye windows 10: "Vedd fel, amit az imént csináltál" A magyar nagyon hülye és... az is, aki ezt írta. De hogy valaki még csak ne is értse ezt a nyelvet és ezen a nyelven írjon honosított információt... És ez még csak nem is vicces! Kifejezetten: Tudatlan!
Recommended Posts