Jump to content

WickedWhims - Turkish Translation (v185d)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Merhaba. Wickedwhims'i indirdim, simler üzerinde çıplaklık gibi değişiklikler geldi. Ancak birçok animasyon indirmeme rağmen hiçbir değişiklik yok. Cinsel komutlar veremiyorum, bu gibi bir pencere açılmıyor. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler. 

Posted (edited)
13 hours ago, whoisthisgirl said:

Merhaba. Wickedwhims'i indirdim, simler üzerinde çıplaklık gibi değişiklikler geldi. Ancak birçok animasyon indirmeme rağmen hiçbir değişiklik yok. Cinsel komutlar veremiyorum, bu gibi bir pencere açılmıyor. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler. 

Merhaba dostum;

Çıplaklık değişikliğinin geldiğinden bahsetmişiniz. Muhtemelen WickedWhims kurulumu başarılı ve düzgün olarak çalışıyor.

Ekstra olarak;

• Modun son sürümünün kurulu olduğundan emin olun (Şuan v181b) .

• İndirdiğiniz animasyonların, WickedWhims modu ile uyumlu olduğundan emin olun. Bazı eski veya güncellenmeyen animasyonlar mod tarafından tanınmayabiliyor.

• Mevcut yönettiğiniz Sim üzerine tıklayarak Wicked menüsü üzerinden Bireysel bir eylem yaptırmayı deneyebilirsiniz. Bunun için bireysel animasyon olması gerekmektedir.

Edited by CT.
Typo edit.
  • CT. changed the title to WickedWhims - Turkish Translation (v181b)
Posted
On 8/7/2024 at 11:31 AM, CT. said:

Merhaba dostum;

Çıplaklık değişikliğinin geldiğinden bahsetmişiniz. Muhtemelen WickedWhims kurulumu başarılı ve düzgün olarak çalışıyor.

Ekstra olarak;

• Modun son sürümünün kurulu olduğundan emin olun (Şuan v181b) .

• İndirdiğiniz animasyonların, WickedWhims modu ile uyumlu olduğundan emin olun. Bazı eski veya güncellenmeyen animasyonlar mod tarafından tanınmayabiliyor.

• Mevcut yönettiğiniz Sim üzerine tıklayarak Wicked menüsü üzerinden Bireysel bir eylem yaptırmayı deneyebilirsiniz. Bunun için bireysel animasyon olması gerekmektedir.

Merhaba, yanıtınız için çok teşekkür ederim.

Simlerimin üzerine tıkladığımda "Wicked" seçeneği açılmıyor, bu gibi bir seçenek eklenmemiş yani. Sizce bu durumun sebebi ne olabilir?

Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Posted
On 8/12/2024 at 3:23 PM, whoisthisgirl said:

Merhaba, yanıtınız için çok teşekkür ederim.

Simlerimin üzerine tıkladığımda "Wicked" seçeneği açılmıyor, bu gibi bir seçenek eklenmemiş yani. Sizce bu durumun sebebi ne olabilir?

Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Oyun Menüsünü açarak;

- Game Options > Other > Enable Custom Content and Mods

- Game Options > Other > Script Mods Allowed

bu iki seçenek işaretli değilse, işaretleyebilir misin?

İşaretledikten sonra oyunu baştan başlatman gerekiyor.

Umarım sorun bu şekilde çözülür!

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...