Jump to content

The i my dear diary

Recommended Posts

Posted

**Can you translate that for yourself?

Az angolt nem nagyon nyomom ezért az mindenkire rámarad... ha érdekli. 

Az én kedves naplóm (The i my dear diary) 

Egy történet folyam, ami teljességgel hiányzik a játékból és ki tudja... talán van aki szívesen olvassa a játékossal történt dolgokat. Közel 1000 könyvet írtak a játékhoz és még amennyivel többet... de a Játékosnak Nincs Saját Naplója! A játékos csak egy cselekvés... Te vagy akinek nincs semmije csak a szenvedés és a halál... ha azt kapod. A játékos babáját megerőszakolhatják, bebörtönözhetik, bántalmazhatják... büntethetik, de nincs naplója ahol mind ez le van írva a történések szerint. Ezer meg ezer történet minden több szempontból láttatva az esemény szerint. 

Mi is kerülhet ebbe a naplóba? Bármi ami már megtörtént... és azt hiszem éppen itt van a bökkenő. Előre meg kell határozni a támogatott játékokat. A tevékenységeket és a megtörtént eseményeket kell feldolgozni amire jó lehetőséget ad a Küldetésvonal Végrehajtó Kódrendszere (KVK). A játék bizonyos pontjánál a naplóhoz kerül egy új oldal... arról, ami megtörtént. Olyan kiegészítéssel, ami a vágyak közt létezhet és a fantázia bármiféle kötelem nélkül szárnyalhat. A küldetések napló... nem keverhető ezzel. Igen. A játékos napló az szerepel a fő oldalon... de az a napló és ez... nos több mint különböző és teljesen eltérő szempontok szerint működik. Más a tartalma és a téma sokkal emberibb megközelítésű. Te... Te írsz vagy írtál otthon esemény naplót? Ha igen, akkor tudod mire gondolok. Ha nem... nos, akkor mindegy is. Millió és millió ember ír vagy írt naplót. A levéltárak is sokat tartanak amikből az ember is kiolvasható és a történelem egy másik nőpontból nézve sokkal izgalmasabb fordulatokat nyújt. Az események jobban érthetők és tisztább képet adnak. 

Úgy gondolom minden oldalhoz kell egy olyan szkriptet írni, ami a napló oldalhoz kapcsolódó témára keres. Amikor talál egyezést, akkor az adott oldal megjelenik. .. és egy értesítés, hogy a napló egy újabb oldallal kiegészült. Egy oldal többféle jellemzővel is megirtódhat. "megöltem", "inkább megölöm", "megadtam magam", "szexeltem", "megerőszakoltak", "milyen izgalmas lenne, ha megerőszakolnának", "eladtak rabszolgának", "fogtam egy rabszolgát", bla-bla-bla...

Könnyű erre példát tenni:

Legyen a "deviously cursed loot" egy eseménye... például a Sára királynő erényességi készletéről. Amikor olvastam a Janus naplóját egy ellenvélemény és egy más beállítású gondolatsort hiányoltam. Annyira egyoldalú volt ez a néma film, amennyire csak lehet... és így tényleg a szexuális kihasználásról és a megalázás előre eltervezett tényéről szólt kiemelten gyarlón... a saját főnököd ellen eltervezett képzelgés mezsgyéjén arról álmodozik, hogy a csinos fiatal nő a jövőben milyen szexuális módon használható ki. A nő naplójában viszont ez másként jelenhetne meg. Pontosabban... többféle módon. Mint: behódolás, elutasítás és a gyors szabadulás megoldásai. 

Behódolás:

11. nap

Megtaláltam az utolsó láncszemet a történethez. Kíváncsi vagyok, most mi történik.

16. nap

Ez a Janus egy hatalmas kujon. Elfelejtett megemlíteni dolgokat, amik ismeretében talán most nem lennék a szexjátéka.  Igyekeztem ahogy csak tudtam de a lyukam folyik... és minden farok érzi a kívánásom de... a francba. Még magamat se tudom kielégíteni. Már a jeges árba fürdök, hogy valahogy elhessegessem a gondolataimat a szex örömeiről és a hiányáról. Mi lesz így velem? A farka nem egy főnyeremény. A nyavalyás a számba akarta dugni a faszát... és kénytelen voltam engedni. Szörnyű volt az íze... borzasztó. Szinte azonnal eldurrant... minden élvezet és élmény nélkül majd mehettem mosakodni. 

22. nap

Ez a Janus egy hatalmas kujon. Elfelejtett megemlíteni dolgokat, amik ismeretében talán most nem lennék a szexjátéka. A farka nem egy főnyeremény. Látva, hogy a látványomra alig dudorodik valami, ezért eléggé kétséges a személyem erotikus izgatása. És sajnos nem fürdik eleget. Már szagról is felismerem. Talán megtanítom a fürdés igazi élményére. Ha akar tőlem valamit akkor előbb egy fürdőbe kell mennie. De a francba... én akarok tőle valamit és még ha hányok is utána... de kénytelen vagyok engedelmesnek látszani.

31. nap

Ez a Janus egy hatalmas kujon. Elfelejtett megemlíteni dolgokat, amik ismeretében talán most nem lennék a szexjátéka. De tény, hogy jól megdolgoztam a fickót és most már képes elég jól kielégíteni. A hetek gyakorlatozása egyre többet vártak tőle. Néha azt gondoltam már-már feladja... de a kanossága nem lohadt. Éppen ellenkezőleg. Élvezi mint kacsa a vizet. Jól bele jött és ez tetszik nekem. Bár csak egyedüli szexpartner... aki úgy képzeli, hogy ural. Valójában akármikor hasznomra van, ha a vágyakozásom eléggé magas. És gyakorta az...

39. nap

Azt hiszem szórakozok vele még egy kicsit. Kíváncsi vagyok meddig akarja még ezt a játékot űzni. Látom rajta, belefáradt a szerepébe. Már nem igazán akarja a szexjátékát... csak nem dob? A mocsok... szórakozik velem, felizgat és a szexjátékává tesz de rendesen még kielégíteni sem képes? Mindent tőlem vár?

56. nap

Hülyébb mint gondoltam. Ez a pöcs képtelen kielégíteni. A végén még szívrohamot kap egy farokállítás közben. Sajnos egyre silányabb teljesítést nyújt. Lehet, hogy már nem tetszek neki? A látványom már nem állítja fel a farkát... hmm... Ez sértő! MEGALÁZÓ!

79. nap

Ideadta a kulcsot... úgy tűnik egyre kevésbé élvezi a személyemet. A testem már nem elég jó neki? A mocsok megunta a játékát? Ez sértő... Akkor vissza térhetek a kutya vagy a troll farkakhoz. Még ha el is kerülöm, ezek mindig megtalálnak és rám másznak. Legutóbb amikor az a két medve játszott velem az úton és amiket a vadász utána leszedett... nagyszerű élmény volt. Habár a francba is... majdnem megfulladtam. Az a szemét vadász végignézte ahogy elélveznek bennem... és amikor bőséggel kielégülve odébb álltak, dicsőségesen levadászta őket. Majd este amikor aludtam, rám akaszkodott. Semmit sem tehettem ellene. Amikor felébredtem már bennem volt. Állandóan nedves vagyok. Könnyű préda ahogy ezt mondani lehetne ámde jobb nedvesnek lenni mint száraznak. Az sok bajjal járhat. Néha a lovakat többre értékelem... főleg, amikor szinte felnyársal. Az egy igazi erotikus kielégülés... tényleg nem tudom mi van az itteni állatokkal. Valami varázslat arra készteti a nőket, hogy bármelyik szexjátéka legyen? Bármelyik nőt egyszerűen megtámadják és szexuálisan inzultálják. Ennek is köze lehet a sárkányok új korszakához... a visszatérésükhöz?

Elutasítás:

6. nap

Ez a Janus alaposan rászedett engem. Szinte elhitette velem, hogy nem tudott semmit a varázs csapdáról. Valójában elfelejtette megemlíteni a legfontosabb tényt. Nő nem érhet ezekhez a tárgyakhoz, mert egy varázslat arra kényszeríti, hogy magára zárja őket! A mocsok azt akarja, hogy vegyem a számba a faszát. Ez teljesen megőrült? A főnöke vagyok! Mit képzel ez a pöcs magáról?

17. nap

Ez a Janus alaposan rászedett engem. Szinte elhitette velem, hogy nem tudott semmit a varázs csapdáról. Valójában elfelejtette megemlíteni a legfontosabb tényt. Nő nem érhet ezekhez a tárgyakhoz, mert egy varázslat arra kényszeríti, hogy magára zárja őket! És ha nincs kulcsa... örökre! A naplója világos és tiszta utalást tesz... előre dörzsölgette a farkát. Azt tervezte majd az áldozat remekül fog szórakozni vele. Fel se tételezte, hogy a kényszer hatása borzasztó gyűlöletre képes még akkor is, ha az undor egy elfogadás leplezésében bujkál és a végjátékra vár. Kíváncsi vagyok, meddig megy el. Már háromszor a számba kellett vennem azt a büdös mosatlan pöcsét. Ez a hülye azt képzeli, hogy ezt élvezettel lehet így csinálni? Megkóstolta már milyen érzés? Ha nem, honnan tudja hogy ez bárkinek is tetszik? 

*** és így tovább... 

Ez csak egy ötlet vázlatolás... 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...