Jump to content

Can some help me with translate?

Recommended Posts

Posted

Hello guys i have a question.

How i can make WickedWhims translate because the czech translate is really old and i mean it will be great when some body make new version of it, i have time and good english for that kind of text so can some body tell me how i can do it?

Thanks for help.

Posted
23 hours ago, Vito Scaletta said:

Hello guys i have a question.

How i can make WickedWhims translate because the czech translate is really old and i mean it will be great when some body make new version of it, i have time and good english for that kind of text so can some body tell me how i can do it?

Thanks for help.

Ahoj. Ježek nabízí adopci překladu. Napiš mu.

Edit: Nebo překlad k adopci? Přeber si to ?

Posted
4 hours ago, Klaxon said:

Ahoj. Ježek nabízí adopci překladu. Napiš mu.

Edit: Nebo překlad k adopci? Přeber si to ?

Já bych to klidně bral jenom vědět jak se to dělá :D

Posted
11 hours ago, Vito Scaletta said:

Já bych to klidně bral jenom vědět jak se to dělá :D

Zkus ho kontaktovat. Je to milej pán a třeba ti to rád vysvětlí a pomůže. Co, kde a k čemu. Já sám vim prd. Mě čeština u těch sprostárniček vůbec nesedí, Takže jí oceňuju ale nepoužívám. Ale jak píšu, napiš mu a on ti napíše a pak si budete psát co a jak a kam napsat ? ............ ?. A nebo smaž tenhle topic a založ novej a někdo ti poradí. Páč si myslim že když už sme sem napsali česky, tak to budou anglicky mluvící ignorovat.

Posted
On 10/19/2018 at 12:21 PM, Klaxon said:

Zkus ho kontaktovat. Je to milej pán a třeba ti to rád vysvětlí a pomůže. Co, kde a k čemu. Já sám vim prd. Mě čeština u těch sprostárniček vůbec nesedí, Takže jí oceňuju ale nepoužívám. Ale jak píšu, napiš mu a on ti napíše a pak si budete psát co a jak a kam napsat ? ............ ?. A nebo smaž tenhle topic a založ novej a někdo ti poradí. Páč si myslim že když už sme sem napsali česky, tak to budou anglicky mluvící ignorovat.

Hehe :) to je stejně jedno jestli to přehlídnou já stejně napíšu Ježkovy a snad se sním nějak domluvím ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...