Vito Scaletta Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Hello guys i have a question. How i can make WickedWhims translate because the czech translate is really old and i mean it will be great when some body make new version of it, i have time and good english for that kind of text so can some body tell me how i can do it? Thanks for help.
Klaxon Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 23 hours ago, Vito Scaletta said: Hello guys i have a question. How i can make WickedWhims translate because the czech translate is really old and i mean it will be great when some body make new version of it, i have time and good english for that kind of text so can some body tell me how i can do it? Thanks for help. Ahoj. Ježek nabízí adopci překladu. Napiš mu. Edit: Nebo překlad k adopci? Přeber si to ?
Vito Scaletta Posted October 18, 2018 Author Posted October 18, 2018 4 hours ago, Klaxon said: Ahoj. Ježek nabízí adopci překladu. Napiš mu. Edit: Nebo překlad k adopci? Přeber si to ? Já bych to klidně bral jenom vědět jak se to dělá
Klaxon Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 11 hours ago, Vito Scaletta said: Já bych to klidně bral jenom vědět jak se to dělá Zkus ho kontaktovat. Je to milej pán a třeba ti to rád vysvětlí a pomůže. Co, kde a k čemu. Já sám vim prd. Mě čeština u těch sprostárniček vůbec nesedí, Takže jí oceňuju ale nepoužívám. Ale jak píšu, napiš mu a on ti napíše a pak si budete psát co a jak a kam napsat ? ............ ?. A nebo smaž tenhle topic a založ novej a někdo ti poradí. Páč si myslim že když už sme sem napsali česky, tak to budou anglicky mluvící ignorovat.
Vito Scaletta Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 On 10/19/2018 at 12:21 PM, Klaxon said: Zkus ho kontaktovat. Je to milej pán a třeba ti to rád vysvětlí a pomůže. Co, kde a k čemu. Já sám vim prd. Mě čeština u těch sprostárniček vůbec nesedí, Takže jí oceňuju ale nepoužívám. Ale jak píšu, napiš mu a on ti napíše a pak si budete psát co a jak a kam napsat ? ............ ?. A nebo smaž tenhle topic a založ novej a někdo ti poradí. Páč si myslim že když už sme sem napsali česky, tak to budou anglicky mluvící ignorovat. Hehe to je stejně jedno jestli to přehlídnou já stejně napíšu Ježkovy a snad se sním nějak domluvím
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.