Jump to content

Its Movie Time 2.7 (incl. BG) 2.7 CZECH Translation


8 Screenshots

About This File

Chcete dať svojim Simíkom viac vecí? Nechajte ich sledovať niečo nové na počítači alebo na veľkej obrazovke. Ku každému DVD je aj plagát, ktorý nájdete v režime Build-Buy. Ak chcete dosiahnuť lepší zážitok, kliknite na Simíka, ktorý sleduje film, a stlačením klávesov Shift+Tab vstúpte do režimu prvej osoby. To vám umožní sledovať filmy očami vášho simíka.

Kvôli funkcii autonómie, ktorá bola pridaná do ItsMovieTime v2.7, musíte aktualizovať DVDéčka na najnovšiu verziu (2.4), inak sa vyskytnú chyby LastException.

 

Ako to funguje

Po nainštalovaní modu a akýchkoľvek diskov DVD do hry sa na televízore/konzole/počítači zobrazí ponuka „Je čas na film“ a môžete buď nechať svojho Sima, aby sledoval disky DVD prostredníctvom možnosti „Prehrať DVD... alebo prehrajte DVD manuálne cez podponuku „Zapnúť...“ (len TV/konzola). Funkcia „Zapnúť“ uzamkne televízor na vybranom DVD, takže žiadny iný sim nebude môcť prevziať kontrolu nad televízorom, kým ho nevypnete. Táto funkcia bude užitočná pre tých, ktorí vlastnia kino.

 

Kompatibilita

Verzia hry  1.99.305 kompatibilná

Inštalácia

Uistite sa, že ste vybrali správnu verziu pre svoju hru. Ak nemáte balík Movie Hangouts, stiahnite si verziu BG.

Stiahnite si nižšie uvedený súbor a rozbaľte jeho obsah do adresára modulov Sims 4 (zvyčajne C:\Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Mods).

 

Moje ďalšie preklady k módom pre hru The Sims 4 samozrejme bezplatne nájdete TU

 

 

Ak nájdete v mojich prekladoch chybu prosím o jej nahlásenie. Som Slovák a čeština nie je moja najsilnejšia stránka

Ďakujem za priazeň a podporu, Vážim si toho

Prajem príjemnú zábavu pri hraní s mojimi prekladmi



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more information, see our Privacy Policy & Terms of Use