Jump to content

SOS Stuck Erect, Then CTD, Then Infinite Load Screen


ittybits

Recommended Posts

Okay, so I've been having this problem for a while. Basically, I load everything in the proper order, all my mods and stuff, etc., etc., follow all the instructions, you get it. Everything works perfectly! For a while... After a couple different saves and loads of my game, eventually I will load my save file and all the male characters will be automatically erect, even if I saved while none were erect. Even my own character will have a forced hardon. It doesn't matter what I do; I have tried closing the game and reloading the save, hoping it will load properly, and I have tried ignoring it hoping it would fix itself. But it doesn't work. If I try reloading, I just get the same problem every time. If I ignore it, after about 1 to 3 minutes of playing, the game will CTD. Upon starting Skyrim back up, everything works well at the main menu screen. However, regardless of choosing "Continue" or "Load", I get an infinite loading screen.

 

The only way I have found to fix this issue is to uninstall the mod, load my save, wait a while, resave after the SOS menu in MCM goes away (unloads), reinstall the mod, and hope it will work again. This is obviously a big hassle, and something I am not willing to do every time to use the mod.

 

I would suggest maybe it has something to do with SexLab, but I had the same problem before ever using SexLab or any of its associated mods. SOS alone would have this same problem.

 

I suppose I should also mention that I have also tried S.A.M. (without any SexLab mods), and I was having the exact same issue. I know it is based on the SOS mod, and uses a lot of the same assets. Am I really the only one having this issue? What am I doing wrong?

 

I apologize if this has already been covered in another topic. I performed a search but it didn't return any relevant results, that I saw.

 

Thanks in advance for any assistance with this issue. I'd really love to get this resolved ASAP.

 

P.S. I know SOS doesn't require FNIS, but I thought maybe this was worth noting: I have not tried SOS without FNIS, but I need it for other mods I like to use. However, I did not have FNIS at the time I was using S.A.M. and I was still having the same issue (as far as I'm aware, FNIS is only required for the S.A.M. poses.)

 

*EDIT*

 

I did some more digging on the forums and found a couple similar issues. People suggested using the console command, "coc qasmoke" at the main menu screen, then continuing to load the save file. This workaround does seem to work for my case, but it's not ideal. Are there any hard fixes for the issue I described? I don't know how to find crash logs or anything like that, so I'm afraid I can't provide any further details at this time. Thanks again!

Link to comment

Ok, então eu tenho tido esse problema por um tempo. Basicamente, eu carregar tudo na ordem correta, todos os meus mods e outras coisas, etc., etc., siga todas as instruções, você obtê-lo. Tudo funciona perfeitamente! Por um tempo ... Depois de um par diferente salva e carrega do meu jogo, eventualmente eu vou carregar meu salvar o arquivo e todos os personagens masculinos serão erguer automaticamente, mesmo se eu salvo enquanto nenhum foi ereto. Até o meu próprio personagem terá um hardon forçado. Não importa o que eu faço; Eu tentei fechar o jogo e recarregar a salvar, esperando que ele vai carregar corretamente, e eu tentei ignorá-lo esperando que ele iria fixar-se. Mas ele não funciona. Se eu tente recarregar, eu apenas obter o mesmo problema de cada vez. Se eu ignorá-lo, depois de cerca de 1 a 3 minutos de jogo, o jogo vai CTD. Ao iniciar Skyrim back-up, tudo funciona bem na tela do menu principal. No entanto, independentemente da escolha "Continuar" ou "Load", eu recebo uma tela de carregamento infinito.

 

A única maneira que eu encontrei para resolver este problema é desinstalar o mod, carregar minha salvar, aguarde um pouco, salvar novamente após o menu SOS em MCM vai embora (descarrega), reinstale o mod, e espero que ele vai trabalhar novamente. Esta é, obviamente, um grande aborrecimento, e algo que eu não estou disposto a fazer cada vez que usar o mod.

 

Eu gostaria de sugerir talvez tenha algo a ver com SexLab, mas eu tive o mesmo problema antes mesmo usando SexLab ou qualquer de seus mods associados. SOS sozinho teria esse mesmo problema.

 

Acho que eu também devo mencionar que eu também tentei SAM (sem mods SexLab), e eu estava tendo o mesmo problema exato. Eu sei que é baseado no SOS modificação, e usa um monte de os mesmos ativos. Eu sou realmente o único a ter esse problema? O que estou fazendo de errado?

 

Peço desculpas se isso já foi abordado em outro tópico. Eu realizada uma pesquisa, mas não encontrou nenhum resultado relevantes, que eu vi.

 

Agradecemos antecipadamente por qualquer ajuda com esta questão. Eu realmente adoraria para obter este resolvido o mais rápido possível.

 

PS Eu sei que não exigem SOS FNIS, mas eu pensei que talvez este era digno de nota: Eu não tentei SOS sem FNIS, mas eu preciso dele para outros mods que eu gosto de usar. No entanto, eu não tenho FNIS na época eu estava usando SAM e eu ainda estava tendo o mesmo problema (tanto quanto eu estou ciente, FNIS só é necessária para o SAM poses.)

 

*EDITAR*

 

Eu fiz alguns cavando mais sobre os fóruns e encontrou um par de semelhantes questões. Pessoas sugeriu usar o comando do console, "COC qasmoke" na tela de menu principal, em seguida, continuar a carregar o arquivo salvar. Esta solução parece funcionar para o meu caso, mas não é ideal. Existem quaisquer correções rígidos para a emissão eu descrevi? Eu não sei como encontrar registros de acidentes ou qualquer coisa assim, então eu tenho medo eu não posso dar mais detalhes neste momento. Obrigado novamente!

this mods here should help you friend!    1°   >>>  http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/46465/?

 

2°  >>>   http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/7901/?

 

currently use 362 mods on skyrim and I havê no problems

Link to comment

If you have crash that is avoided with qasmoke try this:

 

Open Data/SKSE/skse.ini under [Memory] it should be DefaultHeapInitialAllocMB=512 increase this to 768, or if you are running a lot of mods then even 1024, don't touch the second one. If your SKSE.ini doesn't exist then create new one and write in it:

 

[Memory]
DefaultHeapInitialAllocMB=1024
ScrapHeapSizeMB=256

 

Save and then try again. This helped me when I was doing tests with uGrids 15.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...