Jump to content

[BDP] Big Dick Problems - Turkish Translation/Türkçe Çeviri


Recommended Posts

[BDP] Big Dick Problems - Turkish Translation/Türkçe Çeviri

View File

BDP Nedir?

 

Bu Sims 4 modülü, Büyük Dick veya Small Dick'e sahip olmanın avantaj ve dezavantajlarına odaklanmıştır. Amaç, terk edilmiş "Big Dick" modunun tüm özelliklerini uygulamak ve büyük penis Sim'leri için bazı yeni özellikler, karşılaşmalar, etkinlikler ve küçük rahatsızlıklar ("sorunlar" olarak da bilinir) eklemektir.

 

Büyük bir penise sahip olmanın, özgüven sağlama, partnerleri çekebilecek görünür şişkinlikler ve muhtemelen partnerlerine daha fazla cinsel tatmin sağlama gibi birçok avantajı vardır. Ve elbette, büyük sikleri olanları tercih eden, arayan veya özel olarak çıkanlar var. Ancak büyük bir penise sahip olmanın getirdiği "sorunlar" da vardır. Bir "sorun" örneği, Sim tuvalette otururken büyük penislerin klozetin içine dokunabilmesidir. Bu "sorun", modda yer alan küçük rahatsızlıklardan biridir ve bu meydana geldiğinde +1 Rahatsız edici güçlendirme sağlar (%5 şans). Bu bağlamda "büyük penis sorunu" terimi kullanıldığında, büyük penisli Sim'lerin yaşadığı küçük rahatsızlıkları ifade eder.

 

Boyut Kraliçesi: Boyut Kraliçesi özelliği, büyük sik Sims ile birden fazla cinsel karşılaşma yaşayarak oyunda kazanılan (cinsiyetten bağımsız) hedefe dayalı bir ödüldür.

 

DNA Özellikleri: Üç ana özelliğin her biri ile ilişkili DNA özellikleri vardır. "DNA özellikleri", özelliklerin yavrular tarafından miras alınmasına izin vererek "Nesiller" tarzı bir oyun sağlar. DNA özelliklerini kullanarak, dünyanız büyük ve küçük penislerle dolmaya devam edecek ve kendi oyun içi bilginize katkıda bulunabilecektir. Örneğin, Geoffrey ve Malcolm Landgraab'a Küçük Dick DNA özellikleri verildiyse, bu özellikler Landgraab merhumlarına (hatta 3, 6 veya 10 nesil sonra) aktarılacaktır.

 

NPC Dicks'i Özelleştirme: Özellikleri oynanmayan tüm Sim'lere (NPC'ler) rastgele dağıtarak dünyanızı küçük, normal ve büyük penis boyutlarıyla doldurabilirsiniz. %7,75 ve %15 rastgeleleştirme şansı sağlayan iki varsayılan menü seçeneği vardır. Ek olarak, yüzdeler bir konsol komutu aracılığıyla kullanıcı tarafından belirtilebilir. Sim'ler için cilt tonunu doğru bir şekilde belirlemek çok zor olduğundan (CC cilt ayrıntıları/kaplamaları nedeniyle), rastgele dağılımda yalnızca Big Dick ve Small Dick özellikleri kullanılır. Ancak, rastgeleleştirme bittikten sonra herhangi bir Sim için özellikleri manuel olarak değiştirebilirsiniz (veya ekleyebilir/kaldırabilirsiniz). Ek olarak, rastgeleleştirmenin Small Dick özelliklerini kullanmasını tercih ederseniz, bir konsol komutu aracılığıyla özel bir rastgeleleştirme işlemi çalıştırabilirsiniz. Rastgeleleştirme sürecinden özellikler alan Sim'ler, WickedWhims yumuşak ve sert penis kişiselleştirmelerini uygun CC ağına değiştirecek.

 

Uyumluluk

[BDP] Big Dick Problem

WickedWhims

XML Injector

 

 

 

Daha Fazla Bilgi İçin
Modun orjinal sayfasını ziyaret edin!
[BDP] Big Dick Problem

 

 

Not

Tamamen Türkçe'ye çevrilmiştir. İyi oyunlar!


  • Submitter
  • Submitted
    03/22/2024
  • Category
  • Requires

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more information, see our Privacy Policy & Terms of Use