Jump to content
IGNORED

SexLab SE - Sex Animation Framework v1.64b - 11/23/21


Recommended Posts

9 hours ago, buddyman4925 said:

Does sexlab have a mod or something that allows first person? Hopefully compatible with the custom immersive camera ini that you have to install when using Ostim since I'm using that too.

I'm running Immersive First Person View, which simulates 1P by changing the 3P PoV to the player's eyeball area and (optionally) making some FOV adjustments. It gives me a credible 1P view during SL scenes, although there is considerably more head bob during sex than I would like.

Link to comment

Redirecting issue from SLAC mod:


Match Creature Genders is not failsafe, a mod that relies on creature animations is able to select Male creature animations from a list, but when it passes it to SexLab it refuses to process it any further, unless Match Creature Genders is disabled. SexLab tells that creature gender is a male, character is female, there are anims that contextually appropriate for both creature genders and mod selects them by context properly. Papyrus log is attached with link above.

Link to comment
On 10/17/2021 at 11:44 PM, OsmelMC said:

Finally if you have some mod with Scripts related with the actor expressions like "Conditional Expressions" you will need a Patch for that. Check my Tweaks for the "Conditional Expressions" Patch

 

 

OMG thank you!  Just what I was needing.

Link to comment
12 hours ago, Merlin Wizzard said:

I realize this is beta, but whats with the warning?ScreenShot40.png.4df8bdc4319efdc4d348923e115b0c77.png

 

Solely a SUM issue.  You can fix it yourself by editing SKSE\Plugins\Skyrim - Utility Mod\System\SUM\system.json:

 

{
    "intList" :
    {
        "iddecompatiblever" : [ 461, 460 ],
        "ipapycompatiblever" : [ 33 ],
        "ipopcompatiblever" : [ 461, 460 ],
        "isdpcompatiblever" : [ 348, 248, 347, 247 ],
        "islcompatiblever" : [ 16200, 16207, 16208 ],
        "iuiecompatiblever" : [ 160 ],
        "iuiepatchcompatiblever" : [ 160 ],
        "izapcompatiblever" : [ 610, 800 ]
    }
}

 

Edit the line:

 

"islcompatiblever" : [ 16200, 16207, 16208 ],

 

to read:

 

"islcompatiblever" : [ 16200, 16207, 16208, 16209 ],

 

Save and reload SkyrimSE.  You shouldn't see a warning any more.

Link to comment

I have a question about using a male character. I am trying to get the setting correct to where if my character gets knocked down my female follower with either fight and save the day or if she gets knocked down then my character is ignored and my follower gets raped. What has been happening is I got knocked down and I sit there on the ground and a few bad guys stand over me, then once my follower gets defeated they are in the bleed out state and nothing happens just everyone is standing around. 

 

I know I selected the female first option I believe that is to make females get raped first. Other settings I have is robbed is set and left for dead. Those have been working there has been times I was defeated and I was robbed or the screen fades to black and I wake up somewhere else in the world. The only thing I am not getting is my player being knocked out and my followers being raped. Basically I want them to ignore my male characters or followers and rape my female followers. 

 

Any helps with some setting ideas will be helpful.

 

 

Link to comment
On 11/21/2018 at 10:58 AM, SpyVsPie said:

Yes, you have to run FNIS any time you install or uninstall any sort of animations.

That didn't work, bro.  *_*.  I bet that you handed out that advice without experiencing what OP went through and OP just blindly felt bad because he forgot to do a simple thing.  

It's not working for me.  I have the HDT SSE Physics engine, Sexlabs, and Papyrus, and those are the three that are giving me errors:

 

registering plugin listener for SKSE at 2 of 3
plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\Fuz Ro D'oh.dll (00000001 Fuz Ro D'oh 0107463C) loaded correctly (handle 2)
checking plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\hdtSSEPhysics.dll
plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\hdtSSEPhysics.dll (00000001 hdtSSEPhysics 00000001) reported as incompatible during query (handle 3)
checking plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\PapyrusUtil.dll
plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\PapyrusUtil.dll (00000001 papyrusutil plugin 00000002) reported as incompatible during query (handle 3)
checking plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\SchlongsOfSkyrim.dll
plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\SchlongsOfSkyrim.dll (00000001 SchlongsOfSkyrim 000493E4) loaded correctly (handle 3)
checking plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\SexLabUtil.dll
plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\SexLabUtil.dll (00000001 SexLabUtil 00000001) reported as incompatible during query (handle 4)
checking plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\SimplyKnock.dll
plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\SimplyKnock.dll (00000001 SimplyKnock 00000001) loaded correctly (handle 4)
checking plugin c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition\Data\SKSE\Plugins\\skee64.dll

And, it's the newest version of SL Framework v. 1.63 Beta.  It's breaking.

Link to comment

I don’t know what’s going on. Sexlab is telling me everything is OK, FNIS is telling me everything is OK. My game is running and all the animations are working besides sexlab. The actors just strip and T-pose. I tried uninstalling/reinstalling, fixed multiple problems within my setup but sexlab still refuses to work.

Link to comment
On 10/19/2021 at 6:24 PM, Hatoc123 said:

Hello Folks

 

Got an issue with beta 8(Not using 9 since its been crashing for me) when I click the clean system button to prepare it for things it completes it all but the text box never comes up and the game then crashes the clean button does still seem to work on a new save even though the other save has been cleaned in the past including recently using the Netimmerse overide cleaner.

 

If anyone can help that would be great since I really really dont want to have to start this save from the very beginng again at this rate Its going to be the Ourboros Cycle.

Thanks Hatoc

Still asking for help if you can give it

Link to comment

Suddenly had big issues with the pre-installed animations on beta 9. Whenever I start a new playthrough and install SL through the MCM, it installs everything except the default animations. I even get a message saying "character animations installed" in the top left (or something to that effect), but in the console the only thing that happens on that step is "AnimCache Cleared!"

 

Tried disabling all other SL related mods, ran FNIS at every step, even deleted my archive of beta 9 and downloaded it again, no luck. MCM reports no issues with the install other than "?" on FNIS Sexlab Idles and FNIS Sexlab Creatures Idles, which is normal and has always been the case prior to this issue. When I go to the Rebuild & Clean page, it reports 0 animations used, but expressions and voices are all fine.

 

Beta 8 still works fine, which is lame because I liked the new features in beta 9 :( . Like I said, these issues came out of the blue; I've used beta 9 previously with no issues like this before.

Yes, I know I could just install all of my own animations (I tried this, it works fine, I already use things like FunnyBiz, Anub, MNC) but I like some of the prepackaged animations and I don't want to dig through all the animation packs on here just to use a few animations from a few packs.

 

Any ideas on what I should be doing to fix this?


Edit: Just checked,   am running SKSE 2.0.19. Would this be causing a problem? Is anyone else running this just fine with that version of SKSE?

Edited by Oh God I Need An Account
Link to comment
1 hour ago, Oh God I Need An Account said:

Suddenly had big issues with the pre-installed animations on beta 9. Whenever I start a new playthrough and install SL through the MCM, it installs everything except the default animations. I even get a message saying "character animations installed" in the top left (or something to that effect), but in the console the only thing that happens on that step is "AnimCache Cleared!"

 

Tried disabling all other SL related mods, ran FNIS at every step, even deleted my archive of beta 9 and downloaded it again, no luck. MCM reports no issues with the install other than "?" on FNIS Sexlab Idles and FNIS Sexlab Creatures Idles, which is normal and has always been the case prior to this issue. When I go to the Rebuild & Clean page, it reports 0 animations used, but expressions and voices are all fine.

 

Beta 8 still works fine, which is lame because I liked the new features in beta 9 :( . Like I said, these issues came out of the blue; I've used beta 9 previously with no issues like this before.

Yes, I know I could just install all of my own animations (I tried this, it works fine, I already use things like FunnyBiz, Anub, MNC) but I like some of the prepackaged animations and I don't want to dig through all the animation packs on here just to use a few animations from a few packs.

 

Any ideas on what I should be doing to fix this?


Edit: Just checked,   am running SKSE 2.0.19. Would this be causing a problem? Is anyone else running this just fine with that version of SKSE?

 

Switch to 3rd person mode and reset the animation registry.

Link to comment
17 minutes ago, SarielVailo said:

im trying to find out why this isnt working for me and this is my first time setting up this mod i have downloaded it and somne others and would like help

 

https://www.loverslab.com/topic/32980-important-shut-up-and-read-this-if-you-dont-include-a-papyrus-debug-log-dont-expect-help/

https://www.loverslab.com/topic/33468-how-i-can-tell-you-didnt-actually-read-the-faq-in-other-words-read-the-fucking-pinned-threads/?do=getNewComment

 

Link to comment
6 minutes ago, PippinTom said:

i thought i said that already but i mean thanks you so much for your fucking help i mean that i mean the the lines hi this is my first time setting up this mod would have the simplistic connotation of i don't know what the fuck im doing but hey thanks!

Link to comment
1 hour ago, SarielVailo said:

im trying to find out why this isnt working for me and this is my first time setting up this mod i have downloaded it and somne others and would like help

 

 

37 minutes ago, SarielVailo said:

i thought i said that already but i mean thanks you so much for your fucking help i mean that i mean the the lines hi this is my first time setting up this mod would have the simplistic connotation of i don't know what the fuck im doing but hey thanks!

 

The first step would be saying what doesn't work.

Are you having trouble registering animations?

Are you having trouble starting scenes?

Are you crashing? Getting an skse error?

 

You did not give anyone anything to go on. There's so many possibilities we can't even guess. Please elaborate more when asking for help. Describe the issue in detail.

Stating the equivalent of "it doesn't work" is useless.

Link to comment
5 minutes ago, SarielVailo said:

here are some photos im going to attempt to get papyrus and loot but it would be nice if a certain person was a little more helpful. im new at this and would like help

 

20211023164221_1.jpg

 

Have you installed and run fnis for users after installing fnis?

If you want creatures too, you also need to install fnis creatures from the fnis download page.

Link to comment

Can you describe more precisely what is the issue?

Have you tried to click that part of the screen with  "CLICK HERE" caption, located just below INSTALL/UPDATE SEXLAB one? (player has to be in 3rd person perspective BEFORE you open MCM menu)

Did you run FNIS for users generator at least once after adding any mod/pack that contains animations?

Link to comment
On 10/23/2021 at 3:28 PM, Hatoc123 said:

Still asking for help if you can give it

After playing for a while on a new save turns out its still crashing after a while of pressing the clean system button in sexlab If someone can help that would be appriciated I can provide anything you ask for game detail wise

Link to comment
1 hour ago, Hatoc123 said:

After playing for a while on a new save turns out its still crashing after a while of pressing the clean system button in sexlab If someone can help that would be appriciated I can provide anything you ask for game detail wise

Try going into a cell/room/area that has no other NPC's around, then press Clean System.  Are you familiar with "coc" commands at the console?  There is a cell named "unownedcell" that would be perfect for this.  Has nothing but a light and a chest and no doors or windows.  Getting back out is the trick, really.  I suggest returning to "GuardianStones", which is the Guardian Stones location just outside Helgen that has the 3 stones together (thief, mage, warrior).

 

1. coc unownedcell

2. clean system process in sexlab

3. reregister animations (don't forget to allow creature animations in SL MCM).

4. coc guardianstones

 

Suggestions for determining true reason for CTD:

 

1. Install NetScriptFramework (if you don't already have it)

2. After next CTD (or if you already have it installed), go to data\NetScriptFramework\Crash\ and open the most recent crash .txt file in the folder and see what is really going on.

 

If the error doesn't point you in the right direction to solve it, post the full crash file up here in a spoiler tag or as an attachment and ask for help.

Link to comment
14 hours ago, 4nk8r said:

Try going into a cell/room/area that has no other NPC's around, then press Clean System.  Are you familiar with "coc" commands at the console?  There is a cell named "unownedcell" that would be perfect for this.  Has nothing but a light and a chest and no doors or windows.  Getting back out is the trick, really.  I suggest returning to "GuardianStones", which is the Guardian Stones location just outside Helgen that has the 3 stones together (thief, mage, warrior).

 

1. coc unownedcell

2. clean system process in sexlab

3. reregister animations (don't forget to allow creature animations in SL MCM).

4. coc guardianstones

 

Suggestions for determining true reason for CTD:

 

1. Install NetScriptFramework (if you don't already have it)

2. After next CTD (or if you already have it installed), go to data\NetScriptFramework\Crash\ and open the most recent crash .txt file in the folder and see what is really going on.

 

If the error doesn't point you in the right direction to solve it, post the full crash file up here in a spoiler tag or as an attachment and ask for help.

That was a brilliant and logical answer but its still crashing and for some unknown reason its not even producing a crash log so list of steps of what I did.

1.loaded into save waited for all the usual stuff to load

2.then used coc to go to the unownedcell

3.did clean process

4.waited a bit in 3rd person

5.crashed

 

I do have all of slanim loader activated should it disable all the animations in there before cleaning it?

Link to comment
3 hours ago, Hatoc123 said:

That was a brilliant and logical answer but its still crashing and for some unknown reason its not even producing a crash log so list of steps of what I did.

1.loaded into save waited for all the usual stuff to load

2.then used coc to go to the unownedcell

3.did clean process

4.waited a bit in 3rd person

5.crashed

 

I do have all of slanim loader activated should it disable all the animations in there before cleaning it?

Possibly.  When you clean sexlab, it purges the animation registry, but afterwards it will re-register all the animations you have already flagged as enabled.  Perhaps you aren't using any animation loading fixes?  There is an animation limit for Skyrim SE that, without other plugins to fix it, can cause CTD when you exceed the limit.

 

Are you sure you have NetScriptFramework installed correctly and active in your game?  I've never seen it fail to produce a crash file.  It is a DLL and requires a special preloader to be used as it needs to load BEFORE SKSE does.

 

To get NetScriptFramework functional, you need to have the following items installed correctly:

SKSE Address Library: https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/32444

NetScriptFramwork page: https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/21294

SSE Engine Fixes Preloader (Part 2 of SSE Engine Fixes): https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/17230

 

If you're not using SSE Engine Fixes (Part 1), as well, you should be.  It has one method of fixing the animation limit (if that is even what is happening), plus it does other things to improve performance and stability.

 

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...