Jump to content
gatto tom

Dead Or Alive Xtreme Venus Vacation - Modding Thread and Discussion -

Recommended Posts

4 hours ago, azndragon2222 said:

anyone know how to fix this on the Honoka bodies?
 

  

Here.

On 6/18/2020 at 1:52 PM, Fiona_Lovers said:

[TextureOverrideBody] 

match_first_index = 0  ←Add this line

 

This skin error can occur with other Honoka, Luna and Sayuri and Tsukushi MODs.

The fix is the same, just add this line to your body swap.

 

Link to post

 

Let me ask you a question.

From a certain time, this mod has been displayed in a distorted manner like the image.

Looking at the previous posts, I think there is a problem with the weight, but I'm an amateur in mod production, so I don't know how to fix it.

I would be grateful if you could lend me your wisdom.

Thank you.DOAX-VenusVacation_210407_200300.thumb.jpg.265d14007c7e5e79311d70dd34d3a161.jpg

body.ini

Link to post

Some people have already answered, but I will explain a little more concretely.

The problem of displaying "Honoka_body" can be solved by adding "match_first_index = 0" to the "ini file" of "Honoka_Body" of the "MOD" you are using and saving it.

For example, it looks like this.

 

[TextureOverrideHonoka_Body]
hash = 0575d80b
match_first_index = 0
handling = skip

 

Open the "ini file" with Notepad and save it by overwriting.

Click here for a solution to another problem with "skins" in "Honoka_Body".

 

Also, the problem with the display of "Body" in "Kokoro" seems to be due to the change in "weight" due to the update of the game.

The solution is to use "blender" to reset the weights.

If you can't do it yourself, ask someone who can do it or wait for the "MOD" creator to update it.

You can disable "MOD" by pressing the "F2" key, so when asking a question, I think it's easier to answer if you clarify which swimsuit causes the problem.

 

If there is a problem with the display of "MOD", please try updating "d3dx.ini" first. Updating "d3dx.ini" may solve the problem.

Link to post
3 hours ago, Hans Jürgen said:

Yep, am wondering too what caused this, and how to fix. plz help someone...

 

Probably turn off makeup mod. I think the game is trying to switch between Nanami's and Patty's face files.

Link to post
On 4/1/2021 at 7:54 PM, xue135253 said:

The face of the new goddess will flash between black and white

QQ截图20210401185236.png

 

3 hours ago, Hans Jürgen said:

Yep, am wondering too what caused this, and how to fix. plz help someone...

 

18 minutes ago, zalkdan said:

 

Probably turn off makeup mod. I think the game is trying to switch between Nanami's and Patty's face files.

 

@avenger54

 

I think that the problem will be solved by replacing the following file.
(ex. Makeup Mod\Patty\Patty.ini)

Patty.ini

The version of the Makeup Mod is 2.1.

Link to post
On 4/3/2021 at 3:00 PM, Sumingno1 said:

can someone please tell  me   how to  search ps in busrt sence like the picture in hunting mode. you kown the busrt sence can't pause and it is fast.

捕获.JPG

can someone please tell me how to search shaders in burst sence?    by the way    i  just made a  mod for  秋麗のスクールウェア of common body type.    my  modmake level is low so it's a simple mod.    i play this game in DMM

1.JPG

DOAX-VenusVacation_210412_015810.jpg

Misaki_SSR_XiaoFu.zip

Link to post

Hi guys, please could someone upload a corrected version of the DMM Gatcha Demist mod? With the latest updates the glass of the shower remains opaque ... Thanks in advance !

Link to post
On 4/13/2021 at 12:08 AM, shinai Yennora said:

tamaki is Broken

These problems are beyond me

I'm in trouble. Please help me1547100177_(196).thumb.png.d5e3355467ee7524c19d85ed3ff3c77d.png1802030425_(193).thumb.png.f35a8f47e86e6ad9c2558ba11518a62b.png

 

909.jpg.75cffbbf122f0f9f84bbeb968b371e40.jpg

 

Spoiler

 

Please try the following.

1. Update "d3dx.ini".

2. Check if there is a "MOD" conflict.

3. Disable the "MOD" used in the swimsuit "Innocence".

 

If trying 1 and 2 and 3 does not resolve the issue, try the following:

4. Update the "Graphics Driver" to the latest status.

5. Update Windows 10 to the latest version.

 

I checked it with the "steam version" just in case, but it was displayed normally.

 

As far as I can see the image, even if "MOD" is disabled, the display is strange, so it is possible that some external tool is affecting it.

For example, the preset settings of "ReShade" may be incorrect. However, the image I attached uses "ReShade".

To be honest, I don't know the cause.

 

I remember seeing reports of similar phenomena in this topic before.

If you've tried the above and the problem persists, try looking for one. You may find out how to solve the problem. 

I hope your problem will be solved.

Link to post

Hi all,

Messing around with mods and transparency, but on some textures when I add CustomShaderTransparency, there is a glow around the part that I'm modifying.

 

[TextureOverrideSkirt]
hash = 5a5c01cf
if $var2 > 1 && $active == 1
run = CustomShaderTransparency
    handling = skip
endif

DOAX VenusVacation 4_12_2021 1_50_07 PM copy.jpg

Link to post

Through trial and error I figured out a way to use CustomShader sections to change the color without transparency.

So for example you can change the nail color for a particular outfit's body.

I didn't understand exactly what to do from the documentation, but if you want to experiment:

https://github.com/bo3b/3Dmigoto/wiki/Output-Merger-blend-state-override

 

Quote

; white lace (ran) common body nails ib hash
[TextureOverride Nails]
hash = 6532a960
run = CustomShader_Nails_1

; blend_factor[n] {0=r, 1=g, 2=b}
[CustomShader_Nails_1]
blend[0] = ADD BLEND_FACTOR ZERO
blend_factor[0] = .2
blend_factor[1] = .2
blend_factor[2] = .9
draw = from_caller
handling = skip

1482503144_Screenshot2021-04-12173707.jpg.9d508d80294208488bfff745ce662ebe.jpg

 

Link to post
21 hours ago, tyaonyann said:

 

909.jpg.75cffbbf122f0f9f84bbeb968b371e40.jpg

 

 

Please try the following.

1. Update "d3dx.ini".

2. Check if there is a "MOD" conflict.

3. Disable the "MOD" used in the swimsuit "Innocence".

 

If trying 1 and 2 and 3 does not resolve the issue, try the following:

4. Update the "Graphics Driver" to the latest status.

5. Update Windows 10 to the latest version.

 

I checked it with the "steam version" just in case, but it was displayed normally.

 

As far as I can see the image, even if "MOD" is disabled, the display is strange, so it is possible that some external tool is affecting it.

For example, the preset settings of "ReShade" may be incorrect. However, the image I attached uses "ReShade".

To be honest, I don't know the cause.

 

I remember seeing reports of similar phenomena in this topic before.

If you've tried the above and the problem persists, try looking for one. You may find out how to solve the problem. 

I hope your problem will be solved.

Thank you for your advice.
Unfortunately, I didn't teach tamaki.
I will try and search for that.
I'll go the extra mile for her.
I am grateful for you gentleness.

 

Link to post
21 hours ago, Church of Kokoro said:

Hi all,

Messing around with mods and transparency, but on some textures when I add CustomShaderTransparency, there is a glow around the part that I'm modifying.

 

[TextureOverrideSkirt]
hash = 5a5c01cf
if $var2 > 1 && $active == 1
run = CustomShaderTransparency
    handling = skip
endif

DOAX VenusVacation 4_12_2021 1_50_07 PM copy.jpg

 

Applyng transparency to the already transparent part makes foggy and glowing result.

 

You may avoid this by changing the texture itself. :) 

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...