Jump to content
TURBODRIVER

WickedWhims v162g - 22 January 2021

Recommended Posts

10 hours ago, Veoly said:

It happened as soon Luumia updated her body hair to version 5.
This hair is badly compatible with non-standard penises. Like Noir.
WW wasn't responsible for that.

I use Luumia v5 body hair and the black penis tip doesn't appear on sims I create in cas…..only on downloaded ones which is weird....

Link to post
16 hours ago, procian said:

I think the new pubic hair feature is turning the tip of penis' black when changing downloaded sims in cas...….

If it can help you.
I have the 147i version and when I open a group meeting with the animations everything about black and dark takes over their body by default.

 

In my opinion black and dark needs an update.

Link to post

can anyone help me out with a question?  since i updated to the most recent version my sims who was 100% successful with asking for sex previously is now constantly getting rejected.

 

they will vanilla woohoo, but not sex.  he has the Sexually Alluring award trait and his home lot is hypersexual... and his usual group of girlfriends all rejected him. 

 

I have looked for changes in the mod that changes the chance (a new skill or something) but couldnt find anything (or i missed it).

 

help?

 

Link to post
31 minutes ago, korbe said:

My sim has crabs! how do I get rid of them?

 

i'm guessing a lotion? If so, where is it?

 

An explanation in the description would help.

Think you buy it via the computer....also there's a reward trait that makes you sim immune to crabs....

Link to post

Found an error today: my game doesn't show any pregnancy notification anymore, so none of my female sims can get pregnant. I tried several vag interactions with different sims, that showed the same issue. Settings have activated pregnancy mode (menstrual, realistic protection,etc.). I installed latest cc (wickedwhim, kinky, animations). Pls help :( .  

 

*UPDATE: After finding Emu & Origin files are being quarantined by Mcafee programme, I finally got things working normally as before.

Link to post

Hi guys!

So, I've been trying to solve this problem for 2 full days now but I can't seem to find a solution.

My game is updated to the latest version (1.60.54.1020) and I've downloaded the WickedWhims v150c but it won't work, I mean, it works but I have a pressing issue.

As soon as I play in a household, I get hundreds of orange error notifications, they never stop and they are so many and so continuous that I can't close them. They are WickedWhims Exceptions.

I've tried a few things then, since the ingame errors say that the problem is related to some mod that works with WickedWhims. I've moved all the mods (like animations and everthing else) that work with WW out of the folder to see if the problem was their version, but I still get the error. I then removed all the mods I have from the folder but WW, but it still gives me those infinite errors.

I don't know what else to do as of this moment. 

One last thing I should mention (even though I don't know if it's actually relevant) is that I haven't played The Sims 4 in a few months and the last version of WW I had was the v147b on the v1.58.63.1010 of the game and it worked perfectly. 

Has anyone any probable solution to this?

Thanks!

Link to post
2 hours ago, Shadowx5494 said:

Hi guys!

So, I've been trying to solve this problem for 2 full days now but I can't seem to find a solution.

My game is updated to the latest version (1.60.54.1020) and I've downloaded the WickedWhims v150c but it won't work, I mean, it works but I have a pressing issue.

As soon as I play in a household, I get hundreds of orange error notifications, they never stop and they are so many and so continuous that I can't close them. They are WickedWhims Exceptions.

I've tried a few things then, since the ingame errors say that the problem is related to some mod that works with WickedWhims. I've moved all the mods (like animations and everthing else) that work with WW out of the folder to see if the problem was their version, but I still get the error. I then removed all the mods I have from the folder but WW, but it still gives me those infinite errors.

I don't know what else to do as of this moment. 

One last thing I should mention (even though I don't know if it's actually relevant) is that I haven't played The Sims 4 in a few months and the last version of WW I had was the v147b on the v1.58.63.1010 of the game and it worked perfectly. 

Has anyone any probable solution to this?

Thanks!

The same thing happened to me and I thought it was WW too, but when I took Nisa's Wicked Perversion out, everything stopped. I loved that mod so I went back and forth multiple times to make sure that both of those mods were up to date, but no matter what I did those orange notifications still popped up every second until I took that mod out. If you have Wicked Perversion's, try taking it out to see if that's the problem.

Link to post
2 hours ago, Shadowx5494 said:

Hi guys!

So, I've been trying to solve this problem for 2 full days now but I can't seem to find a solution.

My game is updated to the latest version (1.60.54.1020) and I've downloaded the WickedWhims v150c but it won't work, I mean, it works but I have a pressing issue.

As soon as I play in a household, I get hundreds of orange error notifications, they never stop and they are so many and so continuous that I can't close them. They are WickedWhims Exceptions.

I've tried a few things then, since the ingame errors say that the problem is related to some mod that works with WickedWhims. I've moved all the mods (like animations and everthing else) that work with WW out of the folder to see if the problem was their version, but I still get the error. I then removed all the mods I have from the folder but WW, but it still gives me those infinite errors.

I don't know what else to do as of this moment. 

One last thing I should mention (even though I don't know if it's actually relevant) is that I haven't played The Sims 4 in a few months and the last version of WW I had was the v147b on the v1.58.63.1010 of the game and it worked perfectly. 

Has anyone any probable solution to this?

Thanks!

Animations aren't the problem....if you're getting L/E errors post the latest one here.....use the white paper clip....

Link to post
2 hours ago, taih588 said:

The same thing happened to me and I thought it was WW too, but when I took Nisa's Wicked Perversion out, everything stopped. I loved that mod so I went back and forth multiple times to make sure that both of those mods were up to date, but no matter what I did those orange notifications still popped up every second until I took that mod out. If you have Wicked Perversion's, try taking it out to see if that's the problem.

the problem is that it happens even when I leave the mod folder completely empty with just WW in it, so in that case I don't have any other mod/custom content.

1 hour ago, procian said:

Animations aren't the problem....if you're getting L/E errors post the latest one here.....use the white paper clip....

could you point me to the white paper clip? I don't know where it is. I can only see the "drag files" attachment button in the reply window. thanks!

Link to post
2 hours ago, procian said:

Animations aren't the problem....if you're getting L/E errors post the latest one here.....use the white paper clip....

oh, maybe you actually meant the attachment "paper clip"....

anyway, this is the log file. you'll see an abnormal amount of WickedWhims exceptions and that there is no mod or package in use, just the two WW files

WickedWhims.log

Link to post
16 minutes ago, Shadowx5494 said:

oh, maybe you actually meant the attachment "paper clip"....

anyway, this is the log file. you'll see an abnormal amount of WickedWhims exceptions and that there is no mod or package in use, just the two WW files

WickedWhims.log 424.67 kB · 0 downloads

Ok Better body stuff is broken and is unlikely to be updated so get rid of it.....The rest of the info is not L/E's it's just info on what's been loaded......There should be a file called "last exception" in your sims 4 folder...you need to post that ;)

Link to post
1 hour ago, korbe said:

Too tough to say 'go to computer & buy lice killing shampoo'

 

instead I get negative hate, thx great community

 

 

I would have done the same, linked the description for you.

@Lazlo_71 did nothing but say it helps to read the description, how is that hate?

I thought he was being polite.

:) 

Link to post
59 minutes ago, procian said:

Ok Better body stuff is broken and is unlikely to be updated so get rid of it.....The rest of the info is not L/E's it's just info on what's been loaded......There should be a file called "last exception" in your sims 4 folder...you need to post that ;)

better body? is it supposed to be in the mods folder? because I don't have it there.... where should I look for it?

anway, the problem is that I actually don't have any Last Exception file in the sims 4 folder, which I've always thought to be strange...

Link to post

Hey,
I apologize in advance for my English.
I had it translated by machine.

I've had the problem for a long time that my mermaid sim, the sweat texture won't get rid of.
When I send her to shower or bath, sperm traces disappear, but the sweat texture remains.

I can only get rid of them with cheat codes.
As soon as I start my game again, the texture is back.
The feature "no sweat" does not help either.

I have all mods up to date.
And so far she's the only sim that has this problem.

Maybe someone has a solution I haven't thought of yet?
Maybe I missed an attitude to it?
Or in the Cas?

Thanks in advance.

 

Link to post
11 hours ago, Shadowx5494 said:

better body? is it supposed to be in the mods folder? because I don't have it there.... where should I look for it?

anway, the problem is that I actually don't have any Last Exception file in the sims 4 folder, which I've always thought to be strange...

The log says you have it somewhere......if you've already removed it try deleting the localthumbcache.pkg file in the sims 4 folder...

Link to post

I am having some issues with the new update for WW. I don't get any errors or LEs but... My male sims have hair on the tip of their penis if I allow pubic hair. Someone had suggested to me to remove Luumia body hair, which I did, but it still happens. Now since the crabs update my sims have a weird round brown patch on the tip of all the penises that looks like a crab tat in the middle of the brown spot. Can anyone give me advice on these problems please? Thank you in advance.

02-02-20_11-33-43 PM.png

02-02-20_11-34-52 PM.png

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...