Jump to content
creeposaurus

Vore, Amputees, and scarred bodies

Recommended Posts

On 3/11/2020 at 4:30 PM, Funnybizness said:

Two Amp bodies one Plump and one Slim lol hope you enjoy! I used the "Shitty Dwarven cyborg armor" mod and just replaced the cyborg amputee bodies with these. And you can add the slavetats stuff to them for blood n whatever too 😃

Elder Scrolls V  Skyrim Screenshot 2020.03.11 - 17.28.21.14.png

FBCORPSEAMPBODIES.zip 1.96 MB · 61 downloads

Sorry to bother, what mod are you using for cum here? Especially the cum on her face

Link to post
On 3/11/2020 at 4:30 PM, Funnybizness said:

Two Amp bodies one Plump and one Slim lol hope you enjoy! I used the "Shitty Dwarven cyborg armor" mod and just replaced the cyborg amputee bodies with these. And you can add the slavetats stuff to them for blood n whatever too 😃

 

FBCORPSEAMPBODIES.zip 1.96 MB · 75 downloads

You know FunnyBizness; if you capped the neck on the torso of these to meshes it would make an excellent replacement for the Chest Bones for Namaria's Decorations and make things like Troll Lairs truly horrifying.

 

Link to post

Hello,

 

Sorry if this is not the right place to ask but I have an issue with zdd.d mod : it seems to have missing textures or something. Some of the decorations looks like this. I tried deinstall / reinstall it manually but the issue persists.

Anyone knows how to fix it ?

rtUoZZ7vic.png

Link to post
On 4/10/2020 at 6:06 PM, dolsok said:

Hello,

 

Sorry if this is not the right place to ask but I have an issue with zdd.d mod : it seems to have missing textures or something. Some of the decorations looks like this. I tried deinstall / reinstall it manually but the issue persists.

Anyone knows how to fix it ?

rtUoZZ7vic.png

I have same issue
hope someone will help

 

Link to post
On 4/10/2020 at 1:06 PM, dolsok said:

Hello,

 

Sorry if this is not the right place to ask but I have an issue with zdd.d mod : it seems to have missing textures or something. Some of the decorations looks like this. I tried deinstall / reinstall it manually but the issue persists.

Anyone knows how to fix it ?

 

 

 

3 hours ago, Ngo Van Dang said:

I have same issue
hope someone will help

 

Some textures appear to be damaged. I've checked them and they can't be opened in any program. I can try to replace them with others, maybe somewhere I will find the original old ones in my "archive" :classic_biggrin:

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...