CT. Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) WickedWhims - Turkish Translation (v176b) View File Ana Mod Sayfası | Original Mod Link Hakkında WickedWhims, animasyonlu seks, çıplaklık etkileşimleri, teşhircilik etkileşimleri, ilişki geliştirmeleri ve oyun geliştirmeleri sunan bir The Sims 4 modudur. Sims'lerinizin seks yapmasını ister misin? Nüdizm'i denemek mi yoksa komşularınızı gözetlemek mi istiyorsun? WickedWhims'i deneyin! Moda güncelleme geldiği zaman, çeviri güncellemesini müsait oldukça yapmaktayım. Kurulum Elle Kurulum için indirdiğiniz .zip dosyası içerisinde bulunan dosya(lar)ı ana modun kurulu olduğu klasörün "Belgeler\Electronic Arts\The Sims 4\Mods" içerisine çıkartınız. Uyumluluk / Gereklilikler WickedWhims modu gerekmektedir. Modun v175d sürümüne göre çevrilmiştir. Desteklenen Oyun Versiyonu: 1.96.379 (24 Mart), 1.97.42 (18 Nisan) Uyarı / Notlar Daha fazla bilgi ve mod kurulumu için modun kendi sayfasına göz atabilirsiniz. Bu modun TÜRKÇE Çeviri dosyasıdır. Çevirinin düzgün çalışabilmesi için ana moda gereksinimi vardır. Olası bir çeviri sorunu ile karşılaşırsanız, bildirdiğiniz takdirde güncelleme yapılacaktır. Modun kendisinin içerisinde hazır olarak 3/4 animasyon mevcut. Animasyonları kullanmak için ekstra animasyon indirmeniz gerekmektedir. Bunun için modun sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Credits Thanks for making this mod TURBODRIVER69 Submitter CT. Submitted 07/25/2021 Category Translations - WickedWhims Edited April 30 by CT. v175e translation added. 2 Link to comment
RİGLASTWORLD07 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 knk attım mod klasörüne çalışmıyor ingilizce hala 1 Link to comment
CT. Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 19 minutes ago, RİGLASTWORLD07 said: knk attım mod klasörüne çalışmıyor ingilizce hala Selam dostum, dosya güncellemesini yaptım. Şuan sorunsuz olarak çalışacaktır. İndirdiğin dosyayı, mods klasörü içerisinde bulunan WickedWhimsMod klasörünün içerisine atman gerekiyor. 1 Link to comment
RİGLASTWORLD07 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 5 minutes ago, CT. said: Selam dostum, dosya güncellemesini yaptım. Şuan sorunsuz olarak çalışacaktır. İndirdiğin dosyayı, mods klasörü içerisinde bulunan WickedWhimsMod klasörünün içerisine atman gerekiyor. tamamdır dostum oldu elin ayağına sağlık 1 Link to comment
CT. Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 (edited) On 7/25/2021 at 3:00 PM, RİGLASTWORLD07 said: tamamdır dostum oldu elin ayağına sağlık Rica ederim dostum, iyi oyunlar Edited September 14, 2021 by CT. 1 Link to comment
RİGLASTWORLD07 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 knk en son sürümü cıktı yaparmısın en sürüme uyarlarmısın 1 Link to comment
CT. Posted September 13, 2021 Author Share Posted September 13, 2021 On 9/11/2021 at 6:07 PM, RİGLASTWORLD07 said: knk en son sürümü cıktı yaparmısın en sürüme uyarlarmısın Merhaba dostum, 166a surumunun cevirisi uzerinde calisiyorum. Bir kac gun icerisinde cevirisini paylasacagim. 1 Link to comment
RİGLASTWORLD07 Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 2 minutes ago, CT. said: Merhaba dostum, 166a surumunun cevirisi uzerinde calisiyorum. Bir kac gun icerisinde cevirisini paylasacagim. teşekkür ederim dostum 1 Link to comment
Canxd0 Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Hocam iyi çalışmalar 167f sürümüne yama bekliyoruz,şimdiden teşşekürler.😘 1 Link to comment
CT. Posted March 24, 2022 Author Share Posted March 24, 2022 (edited) On 3/1/2022 at 12:25 PM, Canxd0 said: Hocam iyi çalışmalar 167f sürümüne yama bekliyoruz,şimdiden teşşekürler.😘 Merhaba dostum, Haftasonuna geliyor 😏 Edit: 167g surumune uygun guncelleme geldi. Edited March 27, 2022 by CT. New version added. Link to comment
Shuriel94 Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 ellerine sağlık çöok güzel 1 Link to comment
CT. Posted April 30, 2022 Author Share Posted April 30, 2022 17 hours ago, Shuriel94 said: ellerine sağlık çöok güzel Rica ederim dostum, iyi oyunlar ^^ Link to comment
IdioPatik Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 v170k da ne yaptıysam çeviriyi çalıştıramadım. Genel bir sıkıntı mı var bende mi sıkıntı var acaba ? Link to comment
OFFİCALwiansbilisim Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 On 7/25/2021 at 1:35 PM, CT. said: WickedWhims - Turkish Translation (v170k) View File Ana Mod Sayfası | Original Mod Link Hakkında WickedWhims, animasyonlu seks, çıplaklık etkileşimleri, teşhircilik etkileşimleri, ilişki geliştirmeleri ve oyun geliştirmeleri sunan bir The Sims 4 modudur. Sims'lerinizin seks yapmasını ister misin? Nüdizm'i denemek mi yoksa komşularınızı gözetlemek mi istiyorsun? WickedWhims'i deneyin! Moda güncelleme geldiği zaman, çeviri güncellemesini müsait oldukça yapmaktayım. Kurulum Elle Kurulum için indirdiğiniz .zip dosyası içerisinde bulunan dosya(lar)ı ana modun kurulu olduğu klasörün "Belgeler\Electronic Arts\The Sims 4\Mods" içerisine çıkartınız. Uyumluluk / Gereklilikler WickedWhims modu gerekmektedir. Modun v170j sürümüne göre çevrilmiştir. Desteklenen Oyun Versiyonu: 1.90.375 Uyarı / Notlar Daha fazla bilgi ve mod kurulumu için modun kendi sayfasına göz atabilirsiniz. Bu modun TÜRKÇE Çeviri dosyasıdır. Çevirinin düzgün çalışabilmesi için ana moda gereksinimi vardır. Olası bir çeviri sorunu ile karşılaşırsanız, bildirdiğiniz takdirde güncelleme yapılacaktır. Modun kendisinin içerisinde hazır olarak 3/4 animasyon mevcut. Animasyonları kullanmak için ekstra animasyon indirmeniz gerekmektedir. Bunun için modun sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Credits Thanks for making this mod TURBODRIVER69 Submitter CT. Submitted 07/25/2021 Category Translations - WickedWhims **Merhaba Ben V170K için Bakıyorum Ancak Yokmu Acaba ??** Link to comment
CT. Posted January 8 Author Share Posted January 8 On 1/6/2023 at 6:27 PM, Camarros said: v174k güncellemesi gelecek mi ? On 1/7/2023 at 4:39 AM, montana255 said: Son güncelleme gelecek mi acaba? Merhaba dostum; Şuan Public olarak 174b sürümü yayınlandı. Çevirisine devam ediyorum. Tamamlandıktan sonra paylaşımını yapıyor olacağım. Link to comment
Camarros Posted January 13 Share Posted January 13 Teşekkür ederiz güzel iş bir iş çıkarıyorsunuz.☺️ Link to comment
windenburg Posted January 21 Share Posted January 21 Merhaba, çevrilmeyen kısımlar hiç görünmüyor çevrilmeyenler ingilizce olarak görünse en azından ayarlamaları yapabiliriz. Ve çeviri için tekrardan teşekkürler Link to comment
CT. Posted January 21 Author Share Posted January 21 On 1/13/2023 at 7:54 PM, Camarros said: Teşekkür ederiz güzel iş bir iş çıkarıyorsunuz.☺️ Teşekkür ederim ^^ 3 hours ago, windenburg said: Merhaba, çevrilmeyen kısımlar hiç görünmüyor çevrilmeyenler ingilizce olarak görünse en azından ayarlamaları yapabiliriz. Ve çeviri için tekrardan teşekkürler Merhaba dostum, eğer yeni sürümü (v174c) kullanıyorsan, mevcut ceviri onun icin uygun degildir. Bos satir gormenin sebebi bu olabilir. v174c cevirisini yukledigim zaman tekrar kontrol edebilirsin. Link to comment
Recommended Posts