Jump to content
  • Sign Up
IGNORED

FNIS not playing animations


Recommended Posts

Whenever I try to play an animation through FNIS, my character just stands there like nothings happening. I can't walk around, and I can't talk to anyone or activate anything, so it just softlocks me from continuing. Here's my FNIS log:

 

FNIS Behavior V7.6   6/16/2021 2:11:59 AM
Skyrim SE 64bit: 1.5.97.0 - D:\SteamLibrary\steamapps\common\Skyrim Special Edition\ (Steam)

Skeleton(hkx) female: Default (99 bones)   male: Default (99 bones)

Reading DD V4.0.0 ... 
Reading DD2 V4.0.0 ... 
Reading DD3 V4.1.0 ... 
Reading DDC V1.2 ... 
Reading DDSL V4.0.0 ... 
Reading Deviously Cursed Loot V9.0 ... 
Reading FNISCreatureVersion V7.0 ... 
Reading SexLab V1.63 ... 
Reading SexLabAP V1.63 ... 
Reading SexLabAroused V2.9 ... 
Reading SexLabCreature V1.63 ... 
Reading SlavesOfTamriel V1.3 ... 

All Anim Lists scanned. Generating Behavior Files...
Alternate Animation mods: 3 sets: 25 total groups: 164 added file slots: 1329 alternate files: 1069

Create Creature Behaviors ...
Reading SexLabCreature V1.63 ...

 2954 animations for 12 mods successfully included (character)

 322 animations for 1 mods and 18 creatures successfully included.

 0 possible consistence issues

 

Does anyone have any possible idea what's going on?

Link to comment

Well, that's strange. This is what I see when I run FNIS for my game using the XP32 Maximum Skeleton Special Extended v 4.80, which is afaik the current standard for Skyrim Special Edition

 

FNIS_Output_w_XPMSE_v4.80_Skeleton.jpg.5099799f7dd8f76c410ac6d4f633b582.jpg

 

(I was wrong in my initial estimation of the number of bones in the up-to-date skeleton most of us use (the link I provided). Haven't opened the game in a couple weeks and haven't actually watched FNIS do it's thing in probably a year or more (Vortex handles it all in the background, which I like) . Anyway, my bad.

Edited by anjenthedog
Link to comment

Yeah, for some reason I it continues to say 99 bones even though I've installed it both through a mod manager and manually (don't worry, I know how to read fomod files). Either way, I managed to get ZAZ to work. It was a simple issue of me not installing the animation files properly.

Link to comment

Nevermind, I managed ZAZ to partially work. It plays the animations, but props included in said animations glitch out or just don't fit with the animation. I'm guessing that's an issue with the skeleton, due to everything else working perfectly.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...