Jump to content

NOTICE: The new site is now moved to the original www.loverslab.com URL. The site may be up and down during this transition and there is still some tweaks and setup going on, so you may experience the occasional broken link, visual oddity, and other such errors. 

If you notice anything any particular that's broken or have any suggestions or comments, please post them in the following thread: http://www.loverslab.com/topic/87535-new-site-questions-comments-and-suggestions/

The old site will remain accessible for the next week via the URL http://old.loverslab.com

Ashal

Skyrim SexLab - Sex Animation Framework v1.62 - UPDATED Jun 3rd 2016

Recommended Posts

Hi all, having a bit of an issue here. Since the 1.20 update, my sexual partners keep running back to their original routes and spots as soon as sex starts no matter what i do. And I effectively don't know what to do about it to be honest. Any help on that?

Share this post


Link to post

I'm in the process of installing so I checked the requirements again. There is no FNIS 4.0 Beta 4.2, only FNIS 4.0.

Share this post


Link to post

it's because, FNiS left the beta stage and is now final.
Might be confusing, but that's how it is.
Maybe an update to the description would be nice.

Share this post


Link to post

 

 

 

Yes like my too, SOS full version and XPMS skeleton patch, worked fine until the update 1.21 but not all animations bent 90 degrees to the right in other less bent. Sorry my english.

 

It happens to me also. Sos bending 90 degrees. 

I doesnt happens always but at least 50% of times. Glad to know that Im not the only one!

 

 

I did not write before because I thought it was just me.

 

 

Seems like you're not the only one with erection problems ;)

 

 

Don't know if it's been said already, but it looks like the problem is that something is stopping Havoc from acting on the schlongs during the animations. Whether the problem's in 1.2 or FNIS 4.0, I'm not sure but seeing as Ashal said before that Sexlab only calls the erection function when the anim starts, I think there's something in FNIS that's stopping Havoc.

 

Share this post


Link to post

Hi all, having a bit of an issue here. Since the 1.20 update, my sexual partners keep running back to their original routes and spots as soon as sex starts no matter what i do. And I effectively don't know what to do about it to be honest. Any help on that?

Same thing for me.I have installed 1.20 (which includes the hotfix) in fresh game and this happens

 

Edit 1

After installing the 1.21 everything works ok (exept for the tfc command.I thought that the unavailability of drawning your weapons after finishing sex and having tfc command active was a bug that was fixed in 1.20.Am i wrong?)

Edit 2

After quiting the game and reloading i made several tests and saw that the tfc bug happened because whille and after sex (with tfc enabled) i urinated (private needs mod).Tests made with tfc and just sex with match maker had no problems exept for the bended penus because of SOS

Share this post


Link to post

final release of v1.21 update is out, if you were on v1.20 or the v1.21 beta, installing this update will fix various issues associated with those releases.

Share this post


Link to post

any special instructions if updating from 1.21beta?

Can we just overright with the new 1.21 framework or overwright the 1.21beta with the 1.21 updater?

Share this post


Link to post

any special instructions if updating from 1.21beta?

Can we just overright with the new 1.21 framework or overwright the 1.21beta with the 1.21 updater?

 

 

 

----- v1.21 Update -----------------------------------------------------------------

 

If you were on v1.20, just install the update patch and run FNIS for Users again to regenerate your animation behavior files. Otherwise follow the below instructions for updating.

Share this post


Link to post

Clysoon - thank you very much. Downloaded, tried it, and it works!!!! penises aren't twisted for 90 degrees any more. You're awesome

Share this post


Link to post

do you have the creature pack installed?

yeah got that installed and did the generatefnis thing but still it only plays pc anims whiel the creatures are static

Share this post


Link to post

Make sure you have enabled the creature animations from the MCM menu. if they are already enabled then you have installed something wrong

Share this post


Link to post

Make sure you have enabled the creature animations from the MCM menu. if they are already enabled then you have installed something wrong

they're enabled and everything about the mod works except for the creature animations, but I can't see how i'd get one complete set of animations without any for creatures

Share this post


Link to post

 

Make sure you have enabled the creature animations from the MCM menu. if they are already enabled then you have installed something wrong

they're enabled and everything about the mod works except for the creature animations, but I can't see how i'd get one complete set of animations without any for creatures

 

The creatures are a separate download on the page for FNIS, if that wasn't made clear. I think this may be the cause of your problems.

 

When you run Generate FNIS for Users, do you get the lines

 

 
Create Creature Behaviors ...
Reading SexLabCreature ...
 
If not, you need the optional download from FNIS for creature animations. If it says this, I have no idea what's wrong :P

Share this post


Link to post

What was the point of installing Git for the Beta when we don't need it now? Don't get me wrong. I'm glad to see it go away.

Share this post


Link to post

I have a small issue.

With ragdoll ending enabled, the actors are catapulted when the animation finishes. Anyone else has that?

Share this post


Link to post

Yes, I have exactly the same thing, even with ragdolls turned off.

 

I also still don't have the creature animation for draugr doggystyle but all other animations are okay, despite updating to 1.21 and running FNIS again. I even tried overwriting the SexLab animation with the one from the creaturepack. How can I fix it?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×