Jump to content

Recommended Posts

4 hours ago, Eden said:

How can i do that? I use the NMM

NMM is outdated mod manager that dont have mod load order; use vortex or mo2

Share this post


Link to post
On 11/16/2020 at 8:11 PM, Indarello said:

NMM is outdated mod manager that dont have mod load order; use vortex or mo2

Well go my self vortex how i to it with it?

Share this post


Link to post
3 hours ago, Eden said:

Well go my self vortex how i to it with it?

I think first you need to try, if you will have problems - ask how to solve exactly your problem, or you believe I will spend hours making videos for you about "how to" ?

Share this post


Link to post
On 11/15/2020 at 4:41 AM, Indarello said:

https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/26108

I use this to make textures unique

To make unique body shapes I use looksmenu bodygen + manually edited in game

And I dont have any problems with AAF this way, I dont use any patches for this

I should have clarified that I use TWB body presets for my Unique player character body, and starting animations always reverts my characters body to my default cbbe body used on npc's. I also already use the Unique player redux mod. I also use TWB for unique companions yet they dont have any body swap issues like my female character does.

Share this post


Link to post

Well i folowed the AAF step by step guide, i dint take any optimal files exept for the creature stuff. Instaled everything and now it works mostly. MF MM CF work properly but FF anims dont, i get the sceneinit04 error mesage.

Share this post


Link to post

So , I installed AAF and a few animations. Everything runs perfectly fine , but I found that few textures and colors (bugged af?) Any way to solve it?

ScreenShot0.png

ScreenShot1.png

ScreenShot2.png

Share this post


Link to post
6 hours ago, Eden said:

Well i folowed the AAF step by step guide, i dint take any optimal files exept for the creature stuff. Instaled everything and now it works mostly. MF MM CF work properly but FF anims dont, i get the sceneinit04 error mesage.

Maybe you have not istalled strapons mod?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...