Jump to content

nabnab

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nabnab's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator Rare

Recent Badges

  1. Yes! I can't believe this was so easy to fix I look so embarassed now thanks! ๐Ÿ‘
  2. I don't know man I tried again animated fannies, the camera stuttering stopped but still the vagina keeps closed ๐Ÿ˜
  3. Can anyone help with this? As soon as I activate AAF the compass disappears, it's visible only when I wear power armor ๐Ÿ˜ก Also I can tell you the "animated fannies" mod does nothing except causing camera stuttering and bad body physics so it shouldn't be in this guide. And no it's not conflicting with anything since I left only requirements active ๐Ÿง
  4. Always after activating AAF my compass goes in the middle of the screen with HUD preset. And if I disable my HUD mods the compass simply disappears and is not visible anymore. Anyone else having the same issue? Or if someone can tell me how to fix this ๐Ÿค”
  5. Ok well there was finally nothing to do this save was completely fucked! Fortunately I had backup of previous saves so going back to a previous "clean" save fixed it I suspect 2 mods responsible for this and I suggest you to stay away from them: - Barber and Surgeon camera fix (not available on Nexus anymore and I understand why!). Made my character face always automatically moving his head to the right even after uninstalling it and removed instances so be careful! - Freeflycam (also not available anymore it has been removed recently). Simply made my character invisible sometimes when using "tfc" so stay away from it Voilร  enjoy ๐Ÿ™„
  6. Ok so apparently there is clearly something wrong with my current save game, if I disable a specific mode AAF works and loads fine, if I activate it AAF keeps stuck at 70% Makes absolute no sense considering it's a workshop mode which shouldn't interfere at all ๐Ÿค” So issue is on my side if you encounter the same your save game might be fucked up unfortunately... Even after cleaning unattached instances still the same ๐Ÿ˜’
  7. Hi guys, So here is my issue and I really hope someone can save me because I REALLY hope my save game is not broken and I REALLY not want to start all over again! So I'm encountering an issue when I enter in freecam "tfc" console command, I simply can't go up and down! In fact I can rotate it, I can move it forward and backward but i'm not able to go up and down! Like there are collisions preventing me! If this can help I tried obviously on a fresh new save game without any mods activated and there it works perfectly fine! I can go everywhere when in freecam mode. This issue occurs only on my current modded save. And to add something else of course I tried to disable all the mods on the current save, I also removed unattached instances with Resaver tool but nothing works still the same I'm completely lost and run out of idea! If a good soul has any fix and can save me resolving this I would really appreciate that because this console command became simply an ABSOLUTE necessity for me Cheers
  8. Thank you for your reply. In fact I'm suspecting indeed something wrong on my side, I have about 600 mods activated and after disabling everything and leaving only AAF + related mods and animations + requirements only, seems like issue is gone ๐Ÿ˜• I think I have an incompatibility or maybe UI mod interfering with AAF, I'm activating the mods groups by groups to identifiy who is the responsible ๐Ÿ˜
  9. Ok here is another thing, I noticed just after adding some specific animations (here for instance Leito and Vadermania), AAF keeps stuck at 70% and when I press Home key it says "Undefined" ๐Ÿ˜’ My question is: is there a limitation to how much animations AAF can handle? Or do we have to avoid some incompatible or outdated animations maybe? I tried to go back to the previous version of AAF but still the same when I'm trying to add those 2 specific animations ๐Ÿค”๐Ÿคจ Anyone? ๐Ÿ˜
  10. Something wrong on my side apparently, had to switch to another clean save, reinstall everything AAF and all animations + ultimate patch and it worked again, furnitures are detected now ๐Ÿ™„
  11. So as the title says everything seems to be working fine I checked the admin section of AAF and I don't have any errors all the animations seem correctly installed My issue is when I start a new scene and select the actors I don't see any furnitures listed... I remember in the past it was working fine without me doing anything to make it work ๐Ÿค” I tried on various locations with different furnitures installed but still nothing ๐Ÿคจ Any help will be appreciated thanks
  12. Hahahah bro this is so funny I'm sorry for your issue but I couldn't hold myself in front of this abomination ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
  13. Thank you for bringing good news, I tried to contact you but cannot send you any PM ๐Ÿ˜•
  14. I have no clue what you are talking about man all my other companion mods are working perfectly fine with XDI ๐Ÿ™„ Dialogues in general are displaying and working fine too ๐Ÿ™‚ Well mod author just informed us that there will be a XDI compatibilty so that was not impossible after all for talented modders like this ๐Ÿ˜
ร—
ร—
  • Create New...