Jump to content

leszakadt_plafon

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

About leszakadt_plafon

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PrimeArmor setup...? * the ASIA game awaits the Prime Armor basic armor. The game requirements.
 2. Considering that aaf registered, it does not seem workable. Something is always missing. I couldn't find any ASIAG2 stuff. Aggressive things installed. But not really working. AAF_RSE v4.0 installed. As long as I play with a man, he begs knee-jerk that many do ... for a long time. But so, nobody does anything ... I see an ASIA sex robot class the dog doesn't have to ... Ahhoz képest, hogy aaf regisztrált, nem tűnik működőképesnek. Valami mindég hiányzik. ASIAG2 cuccost nem találtam. Agresszív dolgok telepítettek. De nem igazán dolgozik. Amíg emberrel játszok, térdre esve könyörög, hogy sokan csinálják... sokáig. De így, senki nem csinál semmit... Azt látom, egy ASIA osztályú szexrobot a kutyának sem kell... Thanks
 3. no .... the picture is on the list. Put it up again? (nem.... a kép viszont ott van a listáról. Tegyem fel ismét?)
 4. Look forward to the next job ... impatiently. Perhaps some description would not hurt ... how things work contexts. (Várom a következő munkát... türelmetlenül. Talán némi leírás sem ártana... milyen összefüggésekben működnek a dolgok. )
 5. .. .but yes. Confusion. Me. Very! But this is not equally important.
 6. Hide contents... please. The 4PlaySEU - post factum. Thanks.
 7. According to the distributor, everything is in one package. Gorgeous. Nothing else, just this. He's not doing anything to me. Sad. In the madness of the Cabot family, this presence stops the game. Removed, the game runs normally. I can not localize the interface Translations for change generates errors. Only the zero element works. Other not. One expert does not break your candidate himself to do it ... it's sad. Do you have hope that it will work sooner or later? Of course he's done in Russian and Chinese. The Hungarian translation was booked for 2077. Maybe... A terjesztő-készítő szerint minden egy csomagban. Pompás. Más semmi, csak ez. Nekem semmit nem csinál. Szomorú. A Cabot család őrületénél ez a jelenlét (RSEE) megakasztja a játékot. Eltávolítva a játék rendesen fut. A "Translations" felületen nem tudom honosítani mert a változás hibákat gerjeszt. Egyedül a nulladik elem működik. Más nem. Senki ön jelölt szakértő (magyar) nem töri magát, hogy ezt (lefordítsa kiválóan) megcsinálja... Szomorú. Van remény, hogy előbb vagy utóbb működik? Persze oroszul és kínaiul már meg van csinálva. A magyar fordítás meg 2077-re előjegyzett. Talán...
 8. I see long ago there was a major overhaul and with me, work hard on the next package. Hand guns and tank cannon could be a stand-alone unit ...one is already made using a buyer wardrobe base? Not really exciting if you shoot 10x with a 88mm cannon in 5 minutes... Azt látom, régen volt nagyjavítás és vélem, zakatol a munka a következő csomagon. A kézi, marok-lőfegyverek és a tank ágyú lehetne külön-külön önállóan működő egység... egy a már elkészített vásárló fegyver-szekrény alapot használva? Nem igazán izgalmas, ha 5 perc alatt 10x lelőnek egy 88mm -es ágyúval. The dress is great Good!
 9. The quick button sticks. No worries. But he's not doing anything! I think nothing works here. I just die if I have to. Nothing else. You can not localize either because of an error. Probably wrong with the ProjectValkyrie game. Events are constantly stopping. This project is for the time being deleted. Unusable. For me. (A gyors gomb ragad. Nincs gond. De semmit nem csinál! Azt hiszem semmi sem dolgozik itt. Csak meghalok ha úgy kell. Más semmi. Nem lehet honosítani sem valami hiba miatt. Valószínűleg hibás, akad a ProjectValkyrie - játékkal. Állandóan megállnak az események. Ez a projekt egyenlőre törölve. Használhatatlan. Számomra. Nem dug meg senki, csak megöl vagy bámul. Így meg nem érdemes futtatni. )
 10. ..... hopeless! It is impossible for any key to fail. Consistently! Nonsense ... HELP! I can't imagine being wrong .... "Interface Translations RSEE .... en.txt" Help someone be reasonable! it is impossible ... to re-write to "config.json"? Txt is not running. Just the json. (Újra kell írni az egész jsont? mivel úgylátszik a *txt nem dolgozik.)
 11. leszakadt_plafon

  CTD After Latest Update

  ...simple! Inadequate country ... ip is just a good option for the game. THE COMPANY has banned most of the world! This program is only available to subscribers in a few countries. (...egyszerű! Nem megfelelő ország... ip esetén csak ez a jó lehetőség a játék számára. A CÉG a világ nagy részét feketelistázta! Csak néhány ország előfizetői számára érhető el ez a műsor.) That's why Parker Quinn is responsible. He left the diamond city and sought refuge in my brothel for fun and relaxation. In fact, it makes the world upset by using the internet. (Valójában ezért Parker Quinn a felelős. Elhagyta Gyémánt várost és a bordélyomba keresett menedéket, szórakozást és megnyugvást. Valójában az internet használatával felbolygatja a világot.) My friend almost bought it. When she was free, she tried it. He downloaded from the stream and didn't work. That's why he decided to delete it immediately. Only 30 euro would have been the price. What is not in working condition, not even worth the 3 cents. The Fallout 76 is also like that.
 12. Yes, yes ... right! This "Outcasts And Remnants" "Project Valkyrie" "Fusion CityRising" "JonsMod" "CombatStrip" and other important sex accessories are no longer a real game! If ... I was 21 hours a very simple mission - because of my own extra settings - 83x sex violence ... a pleasant walk along ... and even when the mayor is chasing to live the desires of sex, you have reached your goal. Igen, igen... igaz! És ezen egyéb fontos szex kiegészítők nélkül már nem is igazi a játék! Ha... nekem 21 óra volt egy egyébként nagyon egyszerű küldetés - a saját extra beállítások miatt - 83x szex-erőszak... kellemes séta végig... "nincs gyors utazás" ...és amikor még a polgármester is üldöz a szex vágyait kiélni, akkor elérted a célod. Az a baj, nagyon nehéz beállítani a sok kiegészítőt. Hiányzik az összhang. Nekem vagy félszáz (telepítés-törlés) kísérlet volt, amíg eljutottam eddig és még mindig vannak benne kedvezőtlen fordulatok.
 13. leszakadt_plafon

  Vault Girl Nude & Sexy

  That looks very good! Adorable! Ez, nagyon jól néz ki! Imádni való!
 14. leszakadt_plafon

  [SOLVED] AAF Error: [049]

  Ez nálam újabb és más hibákat okozott. A v.2.0 verzió működik! Törölni mindent... és újra telepíteni a szükséges animációkat. A tiszta mentés jó dolog a futáshoz. This caused me further and other errors. The v.2.0 version works! Delete everything ... and reinstall the necessary animations. The good thing about running a clean backup. .... old problem ... lost. But the problem with the "activity2" entry seems to be hereditary for non-shared materials. ***De az "activity2" bejegyzés problémája örökösnek tűnik a hiányzó és a nem megosztott anyagok miatt, ezzel a móddal.
×