Jump to content

leszakadt_plafon

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

About leszakadt_plafon

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh, it's BEAUTIFUL! Fabulous physics! Does it work? I don't have it at the Forge... I got the book. I read it. And you can't see the guy either ... and of course, my yautja wolf mask is only 40% visible, and I copied it twice. At least it's not frozen yet. There's this Biki Niseman but it's not in the script. It came from somewhere... but it doesn't belong to anything I know. "Falmer Flyer Wing" - No or yes animated? ... hmm? GYÖNYÖRŰ! Mesés fizika! És működik is? Nálam nincs a kovácsműhelyben... Megvan a könyv. Olvastam. És a krapek sem látható ... és persze a yautja farkas maszkom is csak 40%-ban látható pedig 2x is felmásoltam. De legalább még nem fagyott le. Van ez a Biki Niseman de nincs benne a szövegben. Valahonnan megjelent... de semmihez nem tartozik amit tudok.
 2. Predators The Lost Tribes - Tweaks (UNP/SOS) ... Please SE version....
 3. Unfortunately, the game won't even squeak once it's turned on. Maybe a usable version? Sajnos meg sem nyikkan a játék, ha ez bekapcsolt. Esetleg egy használható verzió? Csak megjegyzem... újra telepítettem a játékot és egy hétig szívtam a kapcsolókkal mire kiderült, hogy éppen ez az egyik dolog ami hibás... a másik maga az SE verzió, mert semmi nem kompatibilis a natúr változatból és ezért minden izgalmat le kellett vadászni hozzá.
 4. Unfortunately, the game won't even squeak once it's turned on. Maybe a usable version? Sajnos meg sem nyikkan a játék, ha ez bekapcsolt. Esetleg egy használható verzió? Csak megjegyzem... újra telepítettem a játékot és egy hétig szívtam a kapcsolókkal mire kiderült, hogy éppen ez az egyik dolog ami hibás... a másik maga az SE verzió, mert semmi nem kompatibilis a natúr változatból és ezért minden izgalmat le kellett vadászni hozzá.
 5. Azt gondolom, én inkább egy dohányzást tiltó támogatást tettem volna be! Vélem, nem fizet egyik dohányiparmágnás sem a reklámért! ...miért nem csinálja ezt senki? I think I would have put in a smoking ban! I don't suppose any of the tobacco magnates pay for advertising. ....why isn't anyone doing this?
 6. FOURPLAY - RSE v4.0 ... missing? I can't find it either. Luck, I've downloaded it long ago. ...take your form... And that never changes no get caught up idle get you caught on active task.
 7. " 2.1 - Prevent kidnaps while in the opening scene, workshop mode and power armor. " *this is very funny... the picture says otherwise.
 8. *if a fail sequence starts, it never ends.... Please, please. Translate it yourself if you're interested in the line of thought. THANK'S! (* ha egy hibafolyamat elindul, annak soha nincs vége....) (Instead of a incorrect, bad translation, you should interpret yourself.) Csak hogy senki ne értsen félre.... és fordítsa magának majd értelmezze mindenki szájíze szerint. Ha a programozás csodát nézem, akkor az "aSexMod" műsor, jól működő egységes produkció. Az FP és az AAF jól bővíthető keret ami minden egyes művelethez eszközt akar. Ami nincs, az hibát okoz. Ami van, az is okozhat hibát a folyamatok elképesztő bonyolultsága és a sokrétű összetettség miatt. Ebből az is nyilvánvaló, hogy bár ugyanazt a dolgot teszik, mégis kissé másként. Az egyik látványos és modern míg a másik egyszerű és működő. A készítők telepítési rendjét sokszor követtem, de gyakran vagy semmit nem csinált vagy ha igen, akkor hibát küldött esetleg végrehajtotta az utasítást a program amit inkább ne tett volna. A beépített scrip blokkoló-végrehajtó elemek gyakorta nem dolgoznak. Ez lehet telepítési sorrend, program modul, hivatkozás és még rengeteg hiba, azért mert összeakadnak vagy felülírják egymást és a vége egy hatalmas zűrzavar. Gyakran egy frissítés után már az sem működik, ami előtte csinált valamit. Értem a jogi és egyéb enyém-tied vacakolást. De a játékos az alkotás működési oldalára csak a látvány szinten kíváncsi és a személyt érintő enyém-tied vitákra nem igazán. By Flashy munkája hihetetlenül sokrétű és hatalmas teljesítmény. Tényleg hatalmas dolgokat próbál összerakni, nagy ötletekkel ami :KIRÁLY: De a tételek elaprózódása a legjobb munkát is amortizálja. Ha egy lánc túl hosszú, "bármennyire is gondos a szemek illesztése" az egyik mindig túl gyenge lehet ahhoz... hogy a teljes lánc súlyát hordozza. Én azt gondoltam a csomagok olyannyira jók, hogy csak jobbá és modernebbé lehet őket tenni. De ha csak egy hiba van az AAF vonalban, az mindenre kihat. Az RSE egy hatalmas munka ami nagyon dicséretes és kiváló ötlet és még is olyan darabos akár egy kőpadlóra ejtet kristály váza... a script végrehajtásokon és az ebből eredő időzítéseken múlik a legtöbb munka ... de ha az xml vonal bárhol gyenge, hiányos vagy hibás esetleg a script folyamatok egymásnak ellentmondanak, akkor ez megbukik. Ha öt felhasználóból egy sikeres, akkor 20%-os az eredményesség. Ha százból egy... akkor pedig EGY százalék! Mit akar egy játékos? A fölösleges körök abbahagyását. Egy csomagolt egységet még akkor is, ha az valami személyes érdeket sértene avval, hogy nem X vagy Y adta ki, tette közzé a világ szórakoztatásra. Szerintem más is egy elképesztően modern "aSexMod" formációt vár... mert az bár korlátozottan és régiesen, de JÓL működő alkotás.
 9. Nézem a videót ... és eszembe jutott ... miért nem Geth? Később majd lehet választani? I watch the video ... and I remember ... why not Geth? Will you be able to choose later?
 10. "Ami azt illeti inkább kipróbálok egy valami használható dolgot, mint képzelegjek bármi talányról." In fact, I'd rather try something useful than imagine anything about riddle. ... or something of that sort .... Ready? Alpha or... playable?
 11. Pre-war/post-war furniture installed? You don't have to enable everything ... just what you installed. Of course, not everyone understands English. Me neither... Háború előtti/utáni bútorok telepítve vannak? Nem kell mindent engedélyezni... csak ami telepítve. Persze, nem mindenki érti az angolt. Én sem...
 12. ... well, maybe I wrote the wrong place. AAF ERROR: PAF to 005 error ....well, maybe this is an AAF error. Maybe FP_Autonomy probably generated an error... Is the animation missing and / or too zealous for the work program? It would be mostly ghoul the character... Not idea. No player. The program will act in vain if you find something moving. bah .... This fervor often causes up to one minute knife is ... which leads to chaos in the process. It was completely black screen with compass ... TOP! The ... picture is a taste. (Nos, talán ez is egy AAF hiba. Talán az FP_Autonomy valószínűleg hibát generált... Hiányzik az animáció és/vagy túl buzgó a programmunka? Leginkább a hátborzongató karakter lenne a hiba okozója... persze lehet, hogy egy szöcske, sáska vagy egy bogár.) Nincs szereplő. A program eszetlenül akciózik, ha talál valami mozgót. bah.... Ez a buzgalom nem ritkán akár egy perces kését is okoz... ami a folyamatokban káoszhoz visz. Volt teljesen fekete képernyőm is iránytűvel... CSÚCS!
×
×
 • Create New...